player-meetup

Срещни се със създателите на Assassin’s Creed III: Liberation

Заедно с Ubisoft Sofia сме подготвили специална изнененада за феновете на Assassin’s Creed. Ако се интересуваш от игри и винаги си искал да надникнеш не само в света на любимата си игра, но и отвъд него – сега имаш този шанс. Ако си късметлия, може да спечелиш тур из офиса на Ubisoft Sofia и да видиш на място как се създават легенди. Ето как:

Един от всички феновете на играта, направил предварителна поръчка на Assassin’s Creed III: Liberation за Playstation VITA, ще може да участва в специално организиран тур из студиото на Ubisoft Sofia, където ще се срещне с екипа, работил по заглавието. По време на тура Ubisoft Sofia със сигурност ще споделят някоя тайна от кухнята, а и ще се опитат да отговорят на всички въпроси за заглавието.

Още двама късметлии ще могат да отидат до офиса на Ubi, а те ще бъдат избрани на случаен принцип от всички присъстващи на революционната сбирка за феновете на Assassin’s Creed, която организираме тази неделя – 28.10. от 18:00 в бар The Irish Harp. На събитието хора от екипа на Ubisoft Sofia, създали Assassin’s Creed III: Liberation, ще отговарят на въпроси за процеса на създаването й, за трудностите и забавните моменти, които съпровождат този често законспириран и потаен процес. Въпреки че на място само двама ще спечелят Studio Tour, Ubisoft са подготвили малки изненади за всички в заведението, а ние ще добавим към това няколко плаката на Assassin’s Creed III. Очакваме ви!