Dota 2

Viewing Party на Dota 2: ESL One

Здравейте Dota маняци. От доста време не сме организирали нищо свързано с играта, но ето, че дойде времето нещата да се променят и с гордост Ви каним тази неделя – 21.06.2015, да станете част от вюинг партито по повод финалите на ESL One.

Самото събитие ще се проведе в изцяло обновеният Playground, намиращ се на последния етаж на The Mall, а екшънът започва малко след 11:00. Подготвили сме ви много изненади, раздавания, игри с публиката, възможност да закупите Dota 2 тематичен мърчъндайз на промоционална цена, както и разбра се да се насладите на игрите на най-добрите отбори в момент, коментирани от AGmurdercore – половината от кастърското дуо OgreCast. За доброто ви настроение ще се погрижи и талантлива косплейърка, с която ще имате шанс да се снимате и да участвате в томболата за геймърска мишка осигурена от Roccat.

ESL One е един от най-големите турнири в последно време, наричан от

мнозина малкият International. Турнира се провежда на стадион в град Франкфурт, а в него взимат участие 8 от най-добрите отбори на Dota 2 сцената, а именно Team Secret, Evil Geniuses, Alliance, Virtus.Pro, Vici Gaming, Fanatic, Cloud 9 и Invictus Gaming. Борбата за разпределянето на наградния фонд от над 250 хиляди долара се очертава да е безмилостна, след като в предварителната фаза на турнира видяхме, че всеки от отборите е готов на всичко в името на победата.

В неделя ще имаме шанса да наблюдаваме двата полуфинала, както и гранд финала, а в паузите между игрите ще имате шанс да участвате в раздаванията на тениски, Dota 2 предмети и други благинки. Входът е свободен, а консумацията по време на партито е за собствена сметка.