blog_post_black_ops

Как да спечелиш тениска Black Ops II Future Soldier?

UPDATE: Изтече времето, за което всеки Black Ops II играч с поръчка за играта можеше да ни изпрати информация за своя акаунт спрямо платформата, на която играе. Всички участия са проверени и е време да обявим справилите се най-бързо за съответната платформа в достигането на Prestige 1 (Welcome to the Penthouse). Всеки от тях заслужено печели тениска Black Ops II: Future Soldier.

PC:
Мартин Генчевски
Steam account : Prorap3
Welcome to the Penthouse: 14/11/2012 4:17pm

PlayStation 3:
Няма подадени участия в съответния срок.

Xbox 360:
Петър Русев
Xbox Live Gamertag: Aaron Cross 01
Welcome to the Penthouse: 11/18/2012

Call of Duty поредицата традиционно е ярка точка на тактическата карта за всички почитататели на мултиплейър игрите, които търсят динамика, разнообразие и предизвикателство.

За премиерата на Black Ops II Ozone.bg предлага на всички свои клиенти с поръчки за играта допълнително предизвикателство и свързана с него награда.

Условията:

  • Достигни максималното ниво на персонажа си в мултиплейър, достигайки Prestige 1 (Welcome to the Penthouse или Private, в зависимост от платформата).
  • Изпрати ни име/id на твоя Steam/PlayStation Network/Xbox Live акаунт на [email protected], за да можем да проверим датата и часа на съответния ачийвмънт (не по-късно от 20 ноември).

Наградите:

Играчът, който първи престижне на своята платформа, ще спечели тематична Black Ops II Future Soldier тениска. Ще дадем по една тениска на първият играч с Prestige 1 за всяка от трите платформи.