Пъзелмания v.2

Пъзелмания СОЛО или защо да се запишеш за следващото състезание

Виж какво те очаква в Пъзелмания 2022 v.2

Най-новият формат на дългоочакваното от всички пъзелманиаци състезание Пъзелмания СОЛО приключи с много вълнение и незабравими моменти. В него взеха участие общо 285 участника, които се изправиха един срещу друг по време на квалификациите на 10 и 11 септември 2022 г. онлайн с помощта на платформата Zoom. 32-ма от тях стигнаха на финала, който се проведе на 17 септември 2022 г., отново онлайн. По време на всички кръгове от състезанието се редиха пъзели от 500 части.

Победител в първото издание на Пъзелмания СОЛО е 14-годишният Алекс Борисов, който смая всички и нареди пъзела само за 50 минути. Ето какво сподели той:

Ходя на пъзелски състезания за възрастни от 6-7 годишен. При вас ми хареса най-вече голямата конкуренция, а също и че адреналинът не е толкова голям, колкото е на присъствено състезание. Организацията ви е чудесна, а това, че не се налага да пътувам също много ми харесва.

Иновациите са нещо страхотно, но класиката си е класика. С огромно удоволствие ви споделяме, че стандартният отборен вариант се завръща за второто си издание за тази година. Пригответе се за нова порция адреналин и страхотни пъзел предизвикателства на „Пъзелмания 2022 v.2“. Организатори на събитието са Trefl, Ozone.bg и Puzzles Bulgaria.

Соловите състезания са забавни, но е различно, когато има отборен дух – точно това можеш да очакваш и на стандартния турнир. Не пропускай шанса да се срещнеш със съмишленици, а защо не и нови приятели. Квалификациите ще се проведат на 05. 11 и 06. 11. 2022 г., а големият финал ще бъде на 12.11.2022 г. Всички кръгове ще се проведат онлайн в платформата Zoom, като всеки отбор ще реди пъзел от 1000 части.

Всеки билет за „Пъзелмания 2022 v.2“ е валиден за точно определена дата и час и важи за 1 отбор от 2-ма души. С него участниците си осигуряват вход за виртуалната стая, в която ще се проведе състезанието, както и 1 брой пъзел, който ще им бъде изпратен предварително. За да получиш линк за вход на отбора си, не пропускай да напишеш в коментара към поръчката си имейл за участие и по две имена на участниците. На този имейл ще получиш и код за 25% отстъпка при покупка на пъзели от Ozone.bg, който ще бъде валиден до 31.03.2023 година!

Отборният дух и незабравимите емоции са гарантирани, но какво е един турнир без награди? Ето какво може да спечелиш. Наградният фонд е под формата на ваучери за пазаруване от Ozone.bg и ще бъде разпределен както следва:

  • Първо място – 1300 лв.
  • Второ място – 600 лв.
  • Трето място – 400 лв.
  • 7 утешителни награди за четвърто до десето място по 100 лв.

*Победителите от „Пъзелмания 2022“ не могат да участват със същите отбори и участниците не могат да се комбинират помежду си! Целта на това правило е да се съхрани спортният дух, непредвидимостта на състезанието и тръпката от това да си сред финалистите.

Очакват те и още изненади, така че не пропускайте поредното предизвикателство на Ozone.bg и Puzzles Bulgaria.

За повече информация относно състезанието „Пъзелмания“ може да се обърнете към екипа на Puzzles Bulgaria във Facebook.