iskreno-i-lichno

„Искрено и епично“ – вашият избор

Нашата селекция в поредицата от интервюта в „Искрено и епично“ завърши. С всяко ново видео получавахме предложения за други заслужили ветерани от арените на World of Warcraft, затова решихме да продължим серията, избирайки подкрепени от феновете гости. Днес откриваме номинациите за нови гости в „Искрено и епично“.

Как да номинираш гост в „Искрено и епично“?

Процедурата е лесна и отнема малко време:

  1. Пусни ни съобщение във Facebook като използваш бутона за пращане на лични съобщения вдясно под cover снимката на страницата или ни пусни мейл на [email protected].
  2. Номинацията трябва да съдържа име или псевдоним на номинирания, линк към героя му в WoW и начин да се свържем с него, ако го изберем за наш следващ гост. Номинации без някой от тези елементи няма да се приемат, защото не ни позволяват да представим играча адекватно и не ни дават гаранция, че ще можем да се свържем с него.

Как ще изберем следващия гост в „Искрено и епично“?

Всъщност, няма да го изберем ние – ще го изберете вие. Оставяме всичко в ръцете на WoW-феновете.

  1. От днес до 15 октомври събираме номинации. На 15 следобяд ще представим всички номинирани във Facebook и на блога.
  2. Ще можете да гласувате за вашите фаворити от 15 до 19 октомври. Гласуването става с Like на снимката на номинирания във Facebook или с коментар под поста на блога.
  3. На 19 октомври ще засечем гласовете и ще се свържем със спечелилия, за да уточним кога и къде да вземем интервюто. Ако той няма възможност, ще се свържем с втория по брой гласове.

Как да номинираш гост след 15 октомври?

Тъй като искаме да направим още интервюта, ще продължим да събираме номинации и след 15 октомври, а номинираните тогава ще влязат във втори кръг на гласуване. Номинациите, пратени от 15 до 19 октомври, ще бъдат обявени на 19 октомври и за тях ще може да се гласува от 19 до 26 октомври.