Свети Валентин

Да бъде ли Свети Валентин или да не бъде?

Сигурно и с кожата си усещате, че никой не се кани да ви даде еднозначен отговор на този въпрос, но… Ето няколко практични, а и доста изтрещели неща, които ще ви помогнат да не паднете по хлъзгавия терен на тази тема за Валентин и неговото присъствие в живота на любовната ви връзка.

Е – започваме от това – имате връзка, истинска или в проекция, все едно. Та значи пред вас стои въпросът – да направите ли добро впечатление на половинката… Ето няколко нестандартни идеи за подарък – половинка от торта, половинка от филия хляб, половин билет за метрото, халф кенче бира или някакво пиене, което тя обича. Е, ако не сте толкова стиснати можете да подарите и нещо цяло. Какво като е за Половинката?!

Идеята ни е не само да ви подсетим за някое и друго сладко, киселко и дори пикантно нещо за подарък, но и да ви заведем до точното място на нашия сайт, от където да си го вземете. А, за нестандартните, онези, които родителите и Вселената е скроила с уникално мислене, да побутнем колелцето на тяхното въображение и то като се затъркаля, да плени не само ума, мислите и съня на любимия човек, но и да превземе без бой сърцето му. Ето за какво говоря – аз самата никога няма да забравя един първи март, на който случайно се видях в метрото с приятел – музикална душа, който свиреше… предимно с уста, но мечтаеше някой ден да се научи да свири на цигулка. Та той толкова искаше да ми подари мартеница, че взе билетчето си и на гърба му нарисува Пижо и Пенда. Няма да излъжа, ако кажа, че пазя до днес тази мартеничка.

Иначе – ние разполагаме с един доста работещ списък безотказни, които ще паснат на поне 78.5% от половинките:

Мечка – плюшена, керамична, нарисувана – най-добре е да е не само позната порода и известен регион, а и от позната марка. Най-популярните, красивите и най-валентинските мечета по света са Me To You. При тях има варианти – с цветя, без цвеетя, с чаши, с бижута, с щипки за бележки и без щипки за бележки. Класически, меки, сладки, желязно оръжие във войната на любовта!

 

Чаша – най-добре е да е съобразена със стила на човека и неговата къща, защото… Я си представете черния му порцелан, подреден на етажерката и там някъде да „цъфне“ някакво нещо в люляков цвят… с люляково клонче отпред. Недопустимо!

Затова – проучете дали човекът ви случайно не е фен на Батман, на Star Wars, на Пандите, на сладките момичешки личица и чак тогава действайте, като не забравяте и опаковката – обезателно в стила на чашата и в хармониращ цвят!

 

Бижу – не се стягайте, презумпцията, че тези неща трябва да са скъпи е пълна бутафория… Когато говорим за истинска любов. Ако някой иска само това от вас… иска само това. Иначе, бижуто за онзи, когото обичате и ви обича просто трябва да говори… по възможност на познат език. Ако и двамата сте романтични души – ще е с романтичен мотив (че малко ли ангели, сърца и сърдечни половинки има?!), а ако сте любители на адреналина.. О, тогава имаме точното предложение с химичната формула на този мега хормон на колие.
Ако само и простичко искате да сте оригинални… ами тогава можете да подарите отварачката на кенче от безалкохолно и да го обявите за годежен пръстен, например или… Ама какво ви говорим?! Бъдете си оригинални и си измислете сами!

Игра – Изхождайки, че любовта е игра – ами – ИГРАЙТЕ Я! В тази сфера имаме вариации за онези, които обичат да играят. От най-новите неща за PS4, през игри на карти, покер, „Не се сърди, човече“ или просто… на шише.

Филм – О, това е безбрежно море от възможности и емоции, които можете да споделите заедно с онова същество, което мечтаете да целувате и прегръщате и имате. Е, тогава минете през няколко други емоции – плач, слях, страх, дори ужас. И при това нека той или тя трият сълзите от филмите в тениската ви, да стискат ръката ви от страх и емоция, а сополите… – за тях има кърпички. С филмите ще тествате съвместимостта на вкусовете си и ще разберете дали с този човек някой ден няма да се избиете за дистанционното на телевизора.

Книга – Този подарък е подчертано личен, а в морето от възможности на нашия сайт бихте задоволили „книжните“ желания дори и на… нечетящи половинки. Имаме и книжки само с картинки. Е, те са май за начинаещите в любовта – бебетата. Вие се дръжте все още далече от тях, докато не се уверите в рицарската преданост на вашата половинка.
Книгите са леко самотно забавление, но… има и четене на глас, четене заедно и едновременно, а после… Романтиката ще ви помете!

Ако сте любители на техниката – проверете тези слушалки или тези геймърски аксеосоари и ще видите какви неща за НЕЯ и Него има, с които ще спечелите доста дивиденти на борсата на гаджето. Слушалки, с които заедно да сте в звука на любимите музиканти. Телевизори, с които ще гледате едно и също – ЛЕЛЕ – и в една посока! Таблети, колонки, смартфони, които заплашват да станат по-умни и от вас… Но няма как да чувстват като вас!

Вие – Е, тук оставяме нещата във ваши ръце в пряк и преносен смисъл, защото… Или не! Имаме тениски, с които ще станете още по-… и по-…! Все пак дори и съвършените се нуждаят от малко тунинг. Разцъкайте, представете си се в тази и онази… и с ТАЗИ и ОНАЗИ… Защо да не помечтаете и вие. Уж е тениска, а ти дава крила…!

Всичко това беше за онези, които използват ЕДИНСТВЕНИЯ ДЕН в годината, за да покажат чувствата си. А за всички други, които предпочитат да го направят на 13-ти или 15-ти февруари, март, август и дори декември – ще кажем – нещата са същите, само момента избирате Вие!