ТОП 10 предложения за подаръци за Свети Валентин

ТОП 10 предложения за подаръци за Свети Валентин

Ето, че настъпи февруари. Времето лети, когато човек е влюбен до уши. Всеки ден с половинката е истински празник, но и Свети Валентин чука на вратата. Партньорът ти казва, че не иска специални подаръци, но нека не се лъжем – ако си с празни ръце и Купидон няма да може да ти помогне.

Огромни букети и още по-големи плюшени мечоци, свещи, скъпи бижута, парфюми. Ако ти е омръзнало от клишета и търсиш оригинален подарък за любимия ти човек, тогава тези идеи веднага ще ти грабнат окото. Във внимателно подбраната ни селекция са включени подаръци, които ще очароват представителите и на двата пола. Ето и нашите предложения:

За нея

Със своите 66 страници книгата е лесно и приятно четиво. Красивите стихове ще докоснат и най-закоравялото сърце, без да му натрапват конкретен начин на мислене. „Любов“ е книга за най-великото чувство, без да го поставя в рамки или да му лепи етикети. Невероятните илюстрации на Кантен Гребан създават перфектен завършек на това произведение на изкуството.

Ако жената на живота ти е артистична натура и творец по душа, тя със сигурност ще оцени следващото ни предложение. С конструктора Lego Art – Мерилин Монро, Анди Уорхол нежната ти половинка ще може да пресъздаде известния портрет на популярния секссимвол от 50-те години на ХХ век, като сама избере цветовете. Той е страхотно занимание за почивните дни, когато искате да оставите настрана компютъра или смартфона. Завършете впечатляващия модел заедно и украсете дома си по оригинален и креативен начин.

Ако нежната ти половинка обича да слуша музика с часове, докато си танцува и си тананика, тогава безжичните слушалки с микрофон House of Marley – Positive Vibration 2 са идеалният подарък за нея. С тях дамата ще забрави за досадното разплитане на кабели и неудобните слушалки, които падат от ушите. Моделът Positive Vibration 2 има вградени бутони от дясната страна, с които можеш да пропускаш песни и да променяш силата на звука. Слушалките са олекотени и комфортни, а 10-часовият живот на батерията и Bluetooth свързването позволяват да се насладиш на любимите си парчета през целия ден, където и да се намираш.

Има един тип подаръци, които винаги ще са на мода – тези, които са направени с много грижа и внимание към детайла. Изненадай жената на живота си с луксозната кутия Ти си цялата ми Вселена. Поглези дамата с 8 ръчно направени, изключително вкусни, шоколадови бонбона и пивко сухо вино розе от сортовете Широка мелнишка лоза, Мавруд и Пино Ноар от Вила Мелник, България. Съдържанието на кутията със сигурност ще завладее сетивата, а грижливото опаковане ще направи подаръка наистина незабравим.

За него

Представителите на силния пол имат друга слабост, освен красивите жени – компютърните игри. Разтопи геймърското сърце на мъжа до себе си с комплекта мишка и клавиатура Razer Abyssus Lite и Razer Cynosa Lite. Той ще му осигури страхотни гейминг преживявания. Клавиатурата впечатлява с напълно програмируемите си клавиши с макроси и опция за гейминг режим. Дизайнът ѝ е издръжлив на разливания, а подсветката има 16.8 милиона програмируеми цветови опции. Мишката има ергономичен дизайн и оптичен сензор, които гарантират на любимия ти часове убиване на чудовища, изпълняване на мисии и какво ли още не.

Следващото предложение идва на помощ, в случай че любимият ти предпочита видеоигрите. Need for Speed Hot Pursuit Remastered (PS4) гарантира завладяващо състезателно преживяване за господата с бензин в кръвта. Ремастерираната версия на играта впечатлява с подобрена графика, 6 допълнителни часа геймплей и повече от 30 предизвикателства. Ако според половинката ти гледаш пренебрежително на игрите, с този подарък определено ще му скриеш шапката.

Не става само с играене на компютъра. В допълнение към латинската сентенция Panem et circenses или „Хляб и зрелища“ ще добавим – вино и шоколад. Кой каза, че мъжете не си падат по сладкото? Луксозната кутия Ти си цялата ми Вселена ще погъделичка сетивата на любимия ти с 8 ръчно направени, изключително вкусни, шоколадови бонбона и пивко бяло вино Сандански Мискет от Вила Мелник, България. Романтичното послание на кутията пък ще докосне привидно коравото му сърце.

Как да покажеш любовта си и да зарадваш гийк половинката си едновременно? Ако любимият ти мъж си мечтае да бъде джедай още от дете, то серията Funko POP! Movies: Star Wars – Valentines ще му донесе неистова радост. Тя е посветена на Свети Валентин и включва ключови герои от хитовата поредица „Междузвездни войни“ – мъдрия Йода, безстрашния Чубака, могъщия Дарт Вейдър и един от известните Стормтрупър войници. Всяка фигурка държи кутия с бонбони във формата на сърце. Оригиналният подарък е не само романтичен жест, но и страхотно попълнение към Star Wars колекцията у дома, за да може Силата да бъде с вас.

За двамата

Любовта по време на пандемия е абсолютно възможна. Нищо не допринася за романтичната атмосфера така, както хубавата музика. Дали ще се възползвате от нежните звуци, за да потанцувате, или ще ги оставите просто за фон, зависи само от вас. В невероятната компилация Various Artists – 101 Love Songs (CD Box) ще чуете феноменални гласове като Елтън Джон, Майкъл Джексън, Бари Уайт, Даяна Рос и много други. Направете си частен концерт у дома и се насладете на празника.

Последното ни предложение е за двойките, които не просто обичат да пътуват, а живеят за нови дестинации и приключения. Всеки съвременен авантюрист знае колко е гадно да ти падне батерията, точно когато се нуждаеш от GPS навигация или пък искаш да снимаш красивия залез над планинските върхове. С портативната батерия Trust – Primo 5.000 вече няма да се притеснявате за подобни проблеми. Тя има 2 USB порта и капацитет на акумулатора 5000 mAh, за да можете и двамата спокойно да заредите телефоните си, където и да сте.