Home hacks продукти, с които да превърнеш дома си в крепост

Направи твоето пространство комфортно и мултифункционално

Често казват Твоят дом е твоята крепост” – мястото, в което Ти си Ти без задръжки, танцувайки необуздано в хола, пеещ под душа, отдаващ се на най-любимите си хобите. 
Бърлогата, в която да се скриеш далеч от шума. Пространството, което да споделяш най-хубавите моменти с най-любимите хора.
За да бъде домът ти твоето най-сигурно убежище, обаче, е нужно да го обзаведеш с малките, но значително важни атрибути, които да го направят едновременно многофункционален и комфортен спрямо твоя вкус и нужди.

В следващите редове селектирахме home hacks продукти, за които не си подозирал, че могат да превърнат дома ти в добре оборудвана крепост, в която единствено Tи си господарят.

За чист дом

Знаем колко е ангажиран деня ти, а време за дребнотемие като почистване на дома едва ли остава. Всеки дом има нужда от помощник, затова улесни всекидневието си и остави мръсната работа в ръцете на професионалния робот подочистач Everybot. Възможностите му позволяват 6 режима на почистване, сред които избор между сухо и мокро, дистанционно управление и до 200 минути непрестанна работа. Машината разполага с мощна почистваща сила, която да достигне до най-труднодостъпните места и да върне блясъка в дома ти. Вземи го сега на изплащане с 0% лихва от ДСК


Не по-малко важни в поддържането на почистен дом са прозорците. Ако не си им обърнал внимание през зимата, то яркото слънце със сигурност ще те накара да спреш погледа си върху тях и да ги почистиш. Малкият робот за прозорци на Xiaomi превръща миенето им в детска игра, а от теб се изисква единствено да го включиш. Подходящ е за сухо и влажно почистване на стъкла и всякакви видове твърди и гладки повърхности, а интелигентната му технология разпознава нивата на замърсяване и самостоятелно регулира силата на почистване. Какво повече му трябва на човек!

 

За мултифункционален дом

Веднъж щом дома ти засияе е време да му придадеш щипка шикозност и модерно излъчване.
Направи сутрините си по-приятни отвсякога. Впусни се в бариста приключение и експериментирай с вкусовете със сетът за кафе GEFU – CONSCIO. С него може да смесваш и изпробваш нови сортове кафе, без да е нужно да си специалист. Комплектът от 8 части е за многократна употреба и спестява пилеенето на ценни ресурси като алуминий и пластмаса.

Сложи финални щрихи във визията си преди началото на работния ден с помощта на LED Огледало за стена Inter Ceramic. Вградените LED осветление, bluetooth и touch screen бутони и функция срещу потенето са чудесният помощник, с който подготовката за външния вид ще мине без проблем. Огледалото е перфектният аксесоар, с който всяка стая от дома ти придобива стилен и изтънчев вид. 


В края на работния ден, почивката става още по-приятна с аксесоарът, който отваря всяка бутилка. Смарт отварачката за вино Prestigio отваря до 70 бутилки с едно зареждане, а заедно с нея получаваш и аератор за насищане на виното с въздушни мехурчета и специална вакуумна капачка, която изсмуква въздуха от бутилката и я затваря плътно. Мечтата на всеки любител на виното! 


Ползите от растенията в дома са десетки. Доказано е, че освен да създадат уют и комфорт, те подобряват кислорода и намаляват стреса. А със смарт иновативната саксия Click & Grow може да създадеш собствена градина с билки и цветя с минимални усилия. Саксията е с интегрирани поливни системи и светлина, които ще ти помогнат да станеш истински професионалист в отглеждането на растения вкъщи.

 

За нестандартен дом

Малките детайли са почеркът ти, който прави пространството истински дом.
А в него отражение намират любимите ти книги, хобита и интереси, които те формират като човек.
За да бъдеш винаги навреме ще ти помогне часовника Paladone Games: PlayStation. – подаръкът мечта за всеки геймър. Няма как да сбъркаш дизайна, който е вдъхновен от емблематичния контролер DualShock.

Внеси светлина в стаята си с магичната лампа, вдъхновена от Хари Потър и куидича. С нея всеки почитател на филма ще добави щипка от магията в дома си.  

Бъди в течение с времето с луксозния глобус Storm. Освен красив щрих към интериора на дома ти, глобусът ще ти помогне да прогнозираш времето, без да гледаш сутрешната прогноза. Той съдържа субстанция, която променя формата си в зависимост от прогнозата.

И не забравяй – Домът е там, където се чувстваш щастлив. Затова му отдай заслуженото и го направи уникален!


РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ ПРОДУКТИ ЗА ДОМА