Acer Predator Launch party – представяне на тежка артилерия машини за геймъри !

HYPE HYPE HYPE !
След броени дни ще се проведе парти, на което всеки уважаващ себе си геймър трябва да присъства. От Acer са приготвили два десктоп компютъра, два монитора, лаптоп и гейминг таблет от най-новата и мощна серия Predator, които всеки може да тества. (подарък за Коледа ли чувам?)

Освен яки машини и момичета, с които можеш да се снимаш те очакват и доста игри с яки награди, нещо за хапване, и водещите Bloody и Strangera, които ще се погрижат за доброто настроение на всики.

Събитието ще се проведе в Yalta Club на 29.11.15 г. – Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация на сайта на Predator.

Аз лично имах удоволствието тайно да поиграя малко на таблета и лаптопа и мога да кажа, че определено са машини, които всеки трябва да тества. (и има!)

Лаптопите ще са оборудвани с най-ново поколение процесори, DDR4 памет, супер бързи видеокарти и тонове място за игри.

Таблетът е с четириядрен процесор, висока резолюция на екрана, супер добра видеокарта и 4 говорителя – абсолютна лудница.

Мониторите
 ще са обновена версия на сегашните модели + нови съвсем нови попълнения.

Марто – Stranger-а успя да влезне в офиса ни, да направи и разгласи тайни клипчета, заради които все още е наказан, но може да ги видиш по-долу: