Потопи се във виртуалните светове с най-добрите гейминг аксесоари от Genesis

Genesis е марка, която е добре известна с предлагането на висококачествени продукти, които предоставят на геймърите завладяващо и приятно гейминг изживяване. В тази връзка сме ти подготвили статия, в която ще представим три нови продукта на производителя, които могат да изведат играта ти на следващото ниво.

Слушалки Radon 800

Radon 800 са едни от най-леките слушалки на пазара, тежащи само 179 грама. Те ще ти осигурят изключително качество на звука, позволявайки ти да се потопиш напълно във виртуалните светове. Слушалките разполагат със 7.1 съраунд звук с прецизно и точно аудио позициониране, което ще ти помогне да откриваш бързо и лесно своите опоненти.

Изключително качественият микрофон, от своя страна, позволява ясна гласова комуникация, а когато не го използваш, можеш просто да го премахнеш за още по-голям комфорт. В комплекта са включени и 2 кабела: USB type-C и 3.5mm жак, което ще ти позволи да свързваш слушалките както към конзола, РС или лаптоп, така и към телефон. Ако си мобилен геймър или просто искаш да се насладиш максимално на всяка игра, в която се потопиш, то тогава Radon 800 са един перфектен избор за теб!

Клавиатура Thor 303 TKL Silent Switch

Thor 303 TKL Silent Switch е висококачествена механична клавиатура, която разполага с Hot Swap технология за бърза и лесна замяна на суичове и осигурява до 50 млн. клика живот. Най-голямото предимство на обновения модел се крие в новите Outemu Peach Silent суичове, които са по-безшумни и осигуряват тихо гейминг изживяване.

Клавиатурата предлага бърза реакция, много ниска точка на активиране от 2mm и сила на натиск от само 40g, които ще ти дадат предимство пред противниците. Благодарение на ергономичния алуминиев корпус, ще се насладиш на комфорт по време на дългите гейминг сесии, а с помощта на специалните стабилизатори всяко движение ще бъде плавно и прецизно. Клавиатурата също така разполага с програмируемо RGB осветление с Prismo ефект, което можеш да персонализираш според своя личен стил. Искаш да качиш нивото? Thor 303 TKL Silent Switch е твоята клавиатура!

Геймърски стол Astat 700 G2

Astat 700 G2 е удобен и ергономичен стол, който е проектиран да ти осигури комфорт по време на дългите часове в любимите игри. Благодарение на ExoBase дизайна на облегалката с 8 ребра, регулиращ се в 3 различни позиции, ще изпиташ удобство както никога досега. Можеш да персонализираш най-различни елементи на стола като дълбочина на седалката, наклон на облегалката, облегалката за глава, подлакътниците и други.

Столът има и здрава конструкция с алуминиева основа, която може да издържи до 150 kg натоварване. Покрит е с мрежест дишащ материал PureFlowPLUS, който не само е лесен за почистване, но е изключително издръжлив и еластичен. Що се отнася за местенето на стола – то става лесно и бързо благодарение на 60 mm колела CareGlide, покрити със специален слой, който предотвратява надраскване на пода и осигурява плавно движение върху всяка повърхност. Ако не искаш да правиш компромис с комфорта, Astat 700 G2 е отговорът!

ВИЖ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА GENESIS