Кои са известните автори на криминални книги

Кои са известните автори на криминални книги

Скучен неделен ден. Навън времето е мрачно, а слънцето упорито отказва да си проправи път между гъстите облаци… Няма по-подходящ момент от този, да вземем в ръце любимото си четиво, което, също като нас, е чакало уикенда с нетърпение. Разлистваме нетърпеливо страниците му и отново се потапяме в любимата си история, разказваща за любовта между двама безнадеждни романтици.

Или пък не? Може би става дума за някоя крими история, която увеличава притока на адреналин в кръвта с всеки следващ, прочетен от нас ред. Разгадаването на сложна загадка и разобличаването на тежко престъпление са свързани със сюжет, който няма нищо общо със сладникавите романи, в които всичко е нереално хубаво. Но за сметка на това, крими историята може да ни даде друг вид емоция – искаш ли да разбереш каква е тя?

Кои са най-четените автори на криминални книги

Криминалните книги са любими за мнозина, а авторите на съвременни трилъри описват реалността по красив и художествен начин, който ни кара да бъдем винаги нащрек, но в същото време и все така разумно да разграничим реалното от утопичното. Истината е, че този жанр не е за всеки, защото напрежението по време на четене никога не стихва, а обратите дебнат зад всяка страница. Почитателите на модерната литература и героите от новото време, със сигурност ще оценят автори, като Едгар Алан По, Агата Кристи, Стивън Кинг и още много други феноменални писатели, които оставят зад себе си ярка диря. Гениалните криминални произведения на всички тези известни автори са прелюдия към безграничните възможности, които светът ни дава – такива, каквито са в най-истинските си оттенъци и превъплъщения.

За кого е подходящ този жанр

Заплетено убийство и тайнствени персонажи, които са точно такива, каквито НЕ трябва да бъдат – добри и предсказуеми. Изглежда всичко е ясно, но след секунди се оказва, че съдбата е предопределила нещо друго, а развръзката е тази, която най-малко сме очаквали… Политически интриги и любовни войни – подобна тематика ще задържи вниманието ти върху криминалната книга доста дълго време, а ти ще благодариш на автора, че е направил тази великолепна творба, достъпна за всекиго и по всяко време. С мрачно минало могат да се “похвалят” много хора, но в криминалните четива то е още по-дълбоко скрито, а понякога дори и ужасяващо. Ако си готов да разбереш как ще се разреши загадката, бидейки в очакване за всякаква развръзка, поръчай своята криминална книга от онлайн магазин Ozone.bg, където са събрани световноизвестни автори на подобни произведения.

Какви колекции ще открием в Ozone.bg

Криминалните бестселъри на автори като Агата Кристи или Стивън Кинг са вечни. Те ще се търсят и купуват още дълги години напред, преминавайки границата между твоята лична реалност и невъзможното. За да не скучаеш никога, поръчай нови книги от Ozone.bg, където те очакват колекции от произведения, които си заслужава да видиш:

Освен криминални книги на известни автори, в онлайн магазин Ozone.bg ще откриеш и много други жанрове като романтика, поезия, хумор, езотерика, хорър, научна фантастика и др. Купи крими книги на ниски цени и по-добре не оставай у дома сам…

Как да поръчаме книги онлайн

Онлайн поръчката на книги е много лесна, като за целта трябва първо да решиш кое произведение искаш да купиш, а след това да следваш стъпките. Много скоро, очакваният с нетърпение крими роман ще е вече в ръцете ти, а ти отново ще можеш да се потопиш в някоя мистериозна история, която ще изостри сетивата ти до краен предел!