vesi gifts

5 идеи за подаръци от Веси

В тази серия постове ще видите предложенията за коледни подаръци от нашия екип. Тук всеки от нас ще се ограничи само до 5 идеи, а повече предложения можете да видите в категорията Подаръци на сайта.

Здравейте, аз съм Веси и съм толкова нова и зелена, че направо ми е трудно да кажа с какво се занимавам – лаптопи, смартфони, мултимедия, задължително филми… Ето ги моите предложения за подаръци:

  • Dixit – слагам я на първо място не само защото е уникално яка игра, но и защото научих за нея точно от Ozone.bg. Вече си я подарих за предстоящите празници, но го броя по-скоро като подарък за всички, които ще идват на гости. И държа да подчертая, че играта ще допадне и на тези, които по принцип не обичат настолни игри…
  • Blu-ray колекция Черен лебед, Drive: Живот на скорост, Капоти, Американски психар – в момента имаме доста яки Blu-ray колекции и повечето са подходящи за подаръци, но точно тази е особено добра и се състои само от качествени филми.
  • Breaking Bad Heisenberg тениска – идеален подарък за всички, които оценяват сериала, който аз продължавам да наричам „най-добрия сериал въобще”. Сигурно скоро ще го понижа до „един от най-добрите”, но междувременно мисля да пробвам как ще ми седи един Хайзенберг…
  • В черно като полунощ – най-новият Тери Пратчет, преведен на български. Все още не знам как е като превод и както обикновено българското издание малко се позабави, но като фен на Пратчет не мога да не я включа, а и имам десетки приятели, които ще ѝ се зарадват.
  • Син iPod shuffle и Philips SHQ3200PP ActionFit – двоен подарък, познат още като „double trouble”, но си заслужава за по-спортните натури. Цветовете са въпрос на вкус и предпочитания, но аз залагам на син iPod shuffle и слушалки със скоби в синьо и лилаво.