Подаръци за колекционера

Топ 5 предложения за колекционера

Пазаруването на подаръци за колекционера понякога може да се окаже непосилна задача. Но със сигурност основната ти мисия е да го впечатлиш и изненадаш, затова подготвихме списък с идеи, които ще ти помогнат да избереш перфектния подарък. Какво в един подарък го прави страхотен избор за хората, които обичат да събират тематични вещи?

В тазгодишния ни списък с идеи за подаръци включихме супер предложения, които ще прилегнат чудесно във всяка колекция, без значение дали е свързана с хитова видео игра, популярен сериал или известен филм.

Ето какво препоръчваме ние:

Колекцията от статуетки винаги се забелязва от далеч, гордо изложена в дома на колекционера. Статуетката от хитовата видео игра The Last of Us Part II е идеален вариант за подарък и със сигурност ще впечатли истинския фен на поредицата. 20-сантиметровата фигурка на Ellie с лък в ръка е изобразена с изключителна детайлност и внушителна автентичност от художниците в Naughty Dog и оцветена от Gentle Giant Studios. Чудесно попълнение във всяка колекция!

Това определено е едно доста оригинално предложение за подарък за феновете на любимия на поколения политически трилър от 2005 година – “В като Вендета”. Никой друг няма да може да се похвали с толкова интересни сладкиши като тези с маската на Гай Фокс. За по-лесно изпълнение на кулинарния шедьовър, формата за печене е направена от силикон и пристига опакована в страхотна кутия, което я прави идеална за подарък.

Едно е ясно: сред себеуважаващите се фенове на легендарната поредица, няма такъв, който да не иска да притежава всичко свързано с нея. Затова нямаше начин да не включим очарователния мъник Детето от The Mandalorian в главната роля на лампа от компанията Paladone. Като един от най-обичаните персонажи в цялата киноиндустрия, Детето достойно ще украси всяка стая, а със светлината си ще озари и най-тъмните кътчета.

Коледните играчки не само, че ще внесат весело и цветно настроение в елхата на геймъра, но и със сигурност ще допринесат за попълването на неговата колекция. Това предложение определено е подарък, който ще изненада всеки фен на конзолата Xbox, а едновременно с това ще може да се наслади на чудесното изпълнение – украшенията идват в комплект от 4 броя и са изработени от стъкло. Освен това, коледните играчки Paladone Games: Xbox – Icons пристигат в страхотна кутия и са готови да бъдат поднесени като подарък, без да е необходимо да ги опаковаш допълнително!

Един не само чудесен, но и практичен подарък, който ще бъде навсякъде, където и новият му притежател. Официално лицензираният портфейл е със страхотен дизайн и с изобразено лого на хитовата видео игра Assassin’s Creed – Valhalla и има отделения за банкноти, стотинки и карти. Ако решиш да го поднесеш като подарък, то ще бъдеш сигурен, че колекционерът ще се сеща за теб всеки път, когато тегли пари от банкомата или пазарува.