Как да впечатлиш половинката си с подарък за Св. Валентин

Ето, че настъпи и февруари – месецът изпълнен с любов, вино и множество романтични мигове.  Това е моментът, в който трябва да изразиш любовта си и да впечатлиш любимия за теб човек. Свети Валентин винаги е едно предизвикателство, когато се стигне до въпроса какъв подарък да изберем. За тази цел ние сме тук, за да ти дадем няколко съвета и предложения, които ще те улеснят в тази не лека задача.

  • Стъпка 1 – Разрови се в спомените си и моментите прекарани заедно. Със сигурност има неща, за които твоят партньор е споделял, че копнее да получи. Ако тя горещо коментира колко е прекрасна роклята в близкия магазин или той обсъжда новата хитова видеоигра на пазара. Това е знак! Действай.
  • Стъпка 2 – Подпитай дискретно и без да разбере какъв би бил желания подарък. Тук освен физически предмет те съветваме да помислиш и за романтично преживяване. То ще донесе множество приятни емоции и ще създадеш незабравими спомени с любимия човек.
  • Стъпка 3 – Разпитай приятелите и роднините на твоя партньор, те могат да ти дадат невероятна идея или поне да те насочат в правилната посока. По този начин ще можеш да избегнеш купуването на нежелан подарък или такъв, който вече притежава.
  • Стъпка 4 – Провери списъкa с любими артикули или количката в сайтовете за онлайн търговия, от които пазарува или обича да посещава. Там можеш да намериш много ценни находки, които ще ти помогнат в избора.

Ако все още се чудиш откъде да започнеш лова на подаръци, ние сме ти подготвили специална селекция от страхотни продукти, които ще впечатлят твоя любим човек. А ето ги и тях:

Моментален фотоапарат Fujifilm – Instax Mini 11, лилав

Практичен, компактен и лесен за използване, фотоапаратът Fujifilm Instax Mini 11 със сигурност ще се превърне в идеалния подарък за всеки, който обича да запечатва специалните моменти. Той създава моментни снимки за по-малко от 2 минути, а благодарение на допълнителния макро адаптер всеки може да развихри въображението си и да направи впечатляващи макро фотографии. Instax Mini 11 също така има функция за анализиране и автоматично предлага най-подходящия режим за снимане, за да може всеки един спомен да е идеално отпечатан.

Лимитирана подаръчна кутия L’Oréal Professionnel Vitamino Color

Грижата за косата винаги е един от приоритетите за всяка дама. С лимитираната подаръчна кутия на L’Oréal ти със сигурност ще я зарадваш. Ако твоята половинка често боядисва своята коса, то това би бил идеалният подарък, защото продуктите от серията Vitamino Color са насочени точно към нуждите на боядисаната коса. Те помагат за запазването на цвета, защитават от външни агресии и правят косата по-силна и блестяща.

Подаръчна кутия Collagena Pure – Лифтинг крем и Серум около очи, 50 + 30 ml

Подаръчните кутии винаги са чудесна идея, за това ти предлагаме още една, този път на марката Collagena, която със сигурност ще впечатли половинката ти. Тя съдържа 2 крема, които са подходящи за всеки тип кожа и имат подхранващо и омекотяващо действие. Комплектът пристига в красива кутия, която се нуждае само от една панделка, за да се превърне в идеалния подарък.

 

 

Промо пакет Lierac Hydragenist – Крем за нормална и комбинирана кожа и околоочен гел, 50 + 15 ml

Всяка дама обича да полага грижи за страхотния вид на лицето си. Поради тази причина промо пакетът Lierac Hydragenist ще се хареса дори и на най-взискателните дами. Той съдържа крем и околоочен гел, които хидратират и подхранват кожата. С този подарък трябва да си сигурен, че ще подариш усмивка на любимия за теб човек.

 

Дамски спортен клин Puma – Deco Glam, черен

Ако нейната страст е прекарването на време в спортната зала, то тогава клинът от Puma е перфектният подарък. Освен че е изключително комфортен, той също така е с ослепителен и модерен дизайн, който няма как да остане незабелязан.  Перфектен както за тренировки, така и за ежедневието.

 

Смартфон Motorola – Edge 30 Fusion 5G + TWS слушалки Moto Buds 600, Viva Magenta

Изборът на смартфон винаги е предизвикателство, но с модела Edge 30 Fusion 5G на Motorola те уверяваме, че няма да сбъркаш. Той предлага 6.55-инчов P-OLED екран, тройна основна 50 MP камера и изключително мощен процесор, с който гладката работа е сигурна. Освен всичко това смартфонът пристига в невероятна парфюмирана кутия в комплект със слушалки Motorola Moto Buds 600. С този подарък със сигурност твоят любим човек ще остане без думи.

 

Смарт часовник Huawei – Watch Fit 2, 1.74″, Moon White

Смарт часовникът на Huawei е подходящ за всички иновативни личности, които имат страст към технологиите. Той предлага множество полезни функции, които са насочени както към тренировките и спортния начин на живот, така и към ежедневните задачи. Watch Fit 2 е снабден с гласов асистент, множество вградени тренировки и Bluetooth разговори, а неговата батерия издържа до 7 дни в режим на интензивна употреба.

 

Комплект слушалки и мишка Logitech – G435, G305, бял/черен/лайм

Ако твоята половинка обича да прекарва свободното си време в изследване на нови гейминг светове, то тогава знаем какъв би бил идеалният подарък. Представяме ти елегантните слушалки и мишка от Logitech, които са подходящи както за видеоигри, така и за слушане на музика. G435 възпроизвеждат мощен и чист звук, а микрофонът намалява фоновия шум, което означава, че комуникацията с тях ще е безупречна. В допълнение на това мишката G305 осигурява точна и постоянна производителност с оптичен сензор от 12 000 DPI.

Плюшено мече Tea Toys – Hug me, 30 cm, кафяво

Плюшените играчки винаги са един очарователен начин, за да покажеш обичта си на човека до теб. Това симпатично мече е готово да подари голяма и топла прегръдка. То държи прелестно сърце в своите меки лапи и може да стопли всяка душа.

 

Йоана Йокко: 12-седмичен план

Тук имаме едно предложение, което е насочено към хората, за които организацията е на първо място. Този 12-седмичен планер е чудесният избор за всеки, който желае да бъде по-продуктивен, мотивиран и дисциплиниран. Той съдържа различни техники за планиране и визуализиране на целите, а на последните страници има препоръки за книги, подкасти, практики и други. Ако вашата половинка обича всичко да е спретнато, ето го точният подарък.

 

Ако все още си пред дилема кой би бил най-подходящият подарък, то тогава ти предлагаме да заложиш на сигурно и да избереш един от нашите ваучери, с които няма как да сбъркаш.

Надяваме се да сме ти били поне малко от помощ и вече да имаш идея с какво можеш да зарадваш любимия човек. Екипът на Ozone ти пожелава приятно пазаруване и незабравими моменти на най-романтичния празник.