podaraci za cialoto semeistvo

ТОП 10 предложения за подарък за цялото семейство

Коледа е времето, в което цялото семейство се събира заедно, и един чудесен повод да си направим семеен подарък. Нова техника, пъзел или настолна игра, тук сме събрали някои от най-търсените продукти, които ще забавляват цялата фамилия около празничната трапеза. Ако не Коледа, кога е по-подходящият момент да се поглезите?

Смарт телевизор Philips – 55OLED705/12, 55″, OLED, 4K, сив

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е smart-televizor-philips-55oled705-12-55-oled-4k-siv-30-1.jpg

Гледането на филми и забавни предавания е една от най-разпространените коледни семейни традиции. С избора на смарт телевизор Philips – 55OLED705/12 със сигурност няма да сбъркате. Невероятната картина се комбинира с уникалната Ambilight технология на Philips, за да превърне телевизионната вечер в събитие, което ще чакате с нетърпение. Звукът от Dolby Atmos ще ви потопи в действието напълно. Цветовете са ярки и естествени, а контрастът е впечатляващ. Движението е идеално плавно. Дизайнът на телевизора е атрактивен и подходящ за всякакви помещения.

Накратко:

  • Видео процесор P5 Perfect Picture;
  • Звук от Dolby Atmos;
  • Телевизор с 3-странен Ambilight;
  • 139 см (55″) Android TV.

Пречиствател за въздух Xiaomi – Mi Air Purifier 3C, HEPA, бял

За да осигурите най-качествения въздух на семейство си, изберете пречиствателя за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3C EU с 360° циркулация за високоскоростно пречистване. Комбинацията от три слоя – първичен филтър, високоефективен филтър и висококачествен активен въглен – ефективно премахва PM2.5, бактерии, вируси, цветен прашец, формалдехид, миризми и т.н. Обновеният цифров LED дисплей показва точна информация в реално време за стойностите на PM2.5, качеството на въздуха, състоянието на Wi-Fi и режима на работа.

Настолна игра „Горда България“

Семейната настолна игра „Горда България“ е чудесна идея за оползотворяване на свободното време около коледните празници. Тя ще сплоти семейството, ще научите интересни факти за славното българско минало и не на последно място – ще се забавлявате заедно.

Играта се състои от над 380 въпроса в оригинално илюстрирани карти. Те са групирани в 64 теми, свързани с различни исторически периоди. Играчите се състезават помежду си, отговаряйки на въпроси за българските могъщи владетели, безстрашни военачалници, мъдри книжовници и будители, духовници и талантливи писатели.

Верен помощник в историческите загадки ще бъде и книгата приложение към играта, в която ще намерите подробна информация за всяко събитие или личност, отбелязани на картите.

Настолна игра „Мандала“

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е nastolna-igra-mandala-mandala-stones-semeyna-31-800x754.jpg

Мандала“ е семейна абстрактна настолна игра с лесни за научаване правила и динамично действие. Играчите се редуват в две действия: вземане на цветни мандала камъчета от общото табло и поставянето им на персоналните игрални бордове. Играчите могат да отбелязват натрупаните камъчета на базата на различни параметри – височина на кулите, цвят или позиция. Мандала е с изключително изчистен дизайн, който насочва фокуса върху основния компонент – камъчетата, които са направени от качествена пластмаса и са приятни за пипане, местене, редене. Действията не отнемат много време и ходовете на играчите идват бързо.

Настолна игра „Дюнер, коте, коза, сирене, пица“

„Дюнер, коте, коза, сирене, пица“ е супер забавна и динамична семейна парти игра, която ще се хареса на цялата фамилия и ще ви донесе незабравими вечери край камината. Предизвикайте сетивата, рефлексите и концентрацията си! Смехът е гарантиран, а скуката ще избяга много далеч от вашия дом!

Първата стъпка от правилата е именно да запомните поредността на думите „дюнер, коте, коза, сирене, пица“. След това играчите се редуват да казват тези думи и едновременно с това обръщат по една карта от тестето си. Ако картата и казаната дума съвпадат, всички бързо трябва да сложат ръцете си в центъра на масата. Останалият последен прибира всички карти. Победител в играта е играчът, който успее пръв да се отърве от всичките си карти.

Внимание! Има и специални карти-изненади!

Настолна игра Hasbro Monopoly – България е прекрасна

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е nastolna-igra-hasbro-monopoly-balgariya-e-prekrasna-31-800x800.jpg

Чудесен начин за опознаване на България е специалното издание на Monopoly – „България е прекрасна“! Заведи цялото семейство на разходка по едни от най-красивите ни туристически пътеки – навътре в Деветашката пещера, по Дяволския мост, около Седемте Рилски езера. Купи някои от най-величествените забележителности в страната ни.

Правилата са добре познати на всички – построй хотели и къщи, за да развиеш имотите си, опитай късмета си с картите БАНКА или ШАНС. Хвърли зарчето и открий чудесата на България, докато се бориш за победа.

Настолна игра Dixit – Odyssey

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е nastolna-igra-dixit-odyssey-parti-semeyna-30-747x800.jpg

Dixit Odyssey e както допълнение към Dixit , така и самостоятелна игра за до 12 играчи, което включва още приключения за въображението в тесте от 84 уникални нови карти. Тя е подходяща за големи семейства с авантюристичен дух, които са готови да се надиграват и предизвикват.

Играта може да се играе самостоятелно или заедно с картите от останалите Dixit игри и издания. Комплектът включва компоненти за до 12 играчи, което е чудесна възможност цялата компания да пробва играта. При игра с повече от 6 играча могат да бъдат използвани предложените алтернативни правила.

Пъзел Falcon от 4 x 1000 части – Falcon – Family Time at Christmas

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е pazel-falcon-ot-4x1000-chasti-falcon-family-time-at-christmas-4x1000-pieces-30-800x640.jpg

Страхотен пъзел от серията „Falcon de luxe“ с коледна тематика. Очакват ви много часове редене – в кутията се съдържат четири висококачествени пъзела от по 1000 част. Картините са много красиви и ще допаднат на всеки вкус. Този продукт е идеален за оползотворяване на времето със семейството.

Пъзел Gold Puzzle от 1000 части – Лондон по Коледа

„Лондон по Коледа“ е пъзел на марката Gold Puzzle от 1000 части, който ще въвлече цялото семейство в едно коледно вълшебство. Пъзелът е вертикален, с класически парченца и ще се хареса както на малки, така и на големи.

Пъзел Cobble Hill от 1000 части – Коледа във фермата

Пъзелът от марката Cobble Hill (от 1000 части) – „Коледа във фермата“ ще ви донесе уникални преживявания. Когато редите този пъзел, със сигурност ще разберете защо наричат тези редящи се картини „докосващи“. Cobble Hill се славят с несравнимо качество, перфектни части, с нестандартни форми, лесно се напасват и имат дълъг живот. Наредете „Коледа във фермата“ и я закачете на стената в дневната, за да си спомняте винаги тази невероятна Коледа.