Топ 10 Marvel продукта в Ozone.bg

Топ 10 продукта на Marvel, препоръчани от Coca-Cola

Имаш ли свой любим супергерой или си фен на цяяяяялата Marvel вселена? Сега партньорите ни от Coca-Cola ти дават възможност да се пренесеш в зрелищните героични приключения с кампанията „Мултивселената те очаква с Coca-Cola и MARVEL“!

 

От 30-ти януари до 19-ти март 2023 година търси в търговските обекти 6-те лимитирани дизайна на бутилки Coca-Cola, Fanta и Sprite със символите на част от най-популярните супергерои, като Капитан Америка, Локи, Тя-Хълк, Железният човек, Черната пантера и Черната вдовица. Сканирай QR кода от етикета или регистрирай кода под капачката в приложението Coca-Cola App и ще имаш възможност да спечелиш неповторимо тридневно VIP изживяване в DISNEYLAND PARIS, епични Marvel награди или ваучер на стойност от 40 лв. за Ozone.bg, с които може да грабнеш любимите си Marvel продукти.

За всички запалени Marvel фенове, сега Coca-Cola в партньорство с Ozone.bg създадоха ексклузивна лимитирана серия Marvel кутии, която може да бъде намерена единствено в сайта на Ozone.bg. Всяка една от 7-те колекционерски кутии съдържа в себе си лимитирана серия Coca-Cola Marvel кен, мърч материали предоставени от Disney Marvel, както и специален продукт, с различен супер герой под формата на лего или термо чаша. Избери сега своя вариант и побързай, защото бройките са ограничени 😊

За да се насладиш пълноценно на преживяването от уюта на дома си, виж ТОП 10-те продукта на герои от Marvel, които селектирахме с помощта на Coca-Cola.

 

Лимитирана серия колекционерски кутии Marvel и Coca-Cola – избери сега сред 7 варианта

Потопи се в Мултивселената и грабни своята колекционерска Marvel и Coca-Cola Limited Edition кутия, създадена специално от Coca-Cola и Ozone.bg. От колекционерски аксесоари до ексклузивно облекло, всяка кутия гарантирано съдържа уникална селекция от артикули.

Избери своя вариант и се наслади на някоя от уникалните комбинации:

  • Лимитиран Coca-Cola кен 330ml с уникален дизайн, посветен на любими Marvel герои;
  • Marvel Тениска Loki – Eмблематична тениска на Marvel със супергероя Локи, която всеки фен ще хареса! Тениската е с къси ръкави и деколте с лика на Локи;
  • Значка Black Panther: Единствена по рода си, колекционерска значка, която всеки истински фен на Marvel мечтае да притежава. Изработена от златни и сребърни елементи и надпис на Black Panther;
  • Метален ключодържател на The Falcon and the Winter Soldier: С този ключодържател, ключовете ви ще са винаги защитени и ще е невъзможно да ги загубите. Лимитирания ключодържател е съставен от епоксиден въртящ се диск, който не само е отличителен, но и предпазва ключовете;
  • Конструктор LEGO Marvel Super Heroes – може да избираш вариант Black Panther & Iron Man и да сглобиш своята супер мощна фигуркa;
  • Термо чаша Iron Man – лицензирана Marvel чаша, в която не само ще се наслаждаваш на любимите си топли напитки, но и ще имаш ясна индикация, ако течността е много гореща – очите на Iron man ще променят цвета си и ще светят.

Налични са ограничени количества, така че не чакайте да вземете своето късче от света на Marvel. Вземете своята Marvel и Coca-Cola Limited Edition кутия.

Всички Marvel продукти в Ozone.bg можеш да видиш ТУК, а пълните условия на кампанията „Мултивселената те очаква с Coca-Cola и MARVEL“ на страницата на Coca-Cola ТУК.

Лимитирано издание Дедпул & Кейбъл

В специалното издание най-могъщите наемници на Marvel се завръщат… и този път са неразделни! Точно така, Дедпул и Кейлъб се събират, за да се превърнат в най-странния екип на Marvel. Със своя особен черен хумор, те се впускат в неизвестното, пътуване през времето, прескачане през измеренията, за да се изправят срещу всеки и всичко. Дали обаче, по време на целия този екшън, няма да се побъркат съвсем?

Лимитираното издание е с твърди корици и включва общо 1268 страници.

 

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Корабът на пазителите, 1901 части

Конструкторът включва 1901 части, между които и 6 мини фигурки на Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Chitauri и Thor. Корабът на пазителите впечатлява с детайлната си изработка. Той разполага с оръжейна, компютър и дори място за хапване и пийване. Въртящата стойка позволява завъртане във всяка позиция, така че да качиш героите и да се отпраявиш към вълнуващите приключения на Пазителите на галактиката.

 

 

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Avengers Classic Железният човек, 381 части

Мечтал ли си да се сдобиеш с автентичен модел на Железния човек? Lego предоставят точно тази възможност със страхотния си комплект от 381 части. Моделът може да  движи и позиционира частите на тялото си и да артикулира досущ като истинския Iron man. Сглобената фигура е с височина 24 см.

 

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Avengers Endgame Последната битка, 527 части

Застани рамо до рамо с любимите си супергерои Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch и Ant-Man в епичен сблъсък срещу Thanos с конструктора Lego Последната битка. Пресъздай любимите си сцени от хитовия филм Avengers: Endgame и се приготви за много екшън. Конструкторът включва общо 527 части.

 

Фигура Funko POP! Marvel Avengers: Thor Special Edition (Glows in the Dark) #1117

Асгардският бог Тор е готов за битка. Мълниите извират от ръцето му, а в едната от тях държи и своя чук Мьолнир. Чудесна изработка на 9-сантиметровата фигура от винил в познатия Funko POP! стил. Но тук Funko ни изненадват с още нещо. За да я направят още по-впечатляваща, някои детайли от фигурата светят в тъмното.

 

Чаша 3D ABYstyle Marvel: Iron man Helmet с термо ефект

Какъв по-приятен начин от това да пиеш кафето си сутрин в компанията Железния човек! Тази чаша е невероятна, не само заради униклната си изработка и висококачествената керамика. Чашата Iron man е с термо ефект. Ако напитката е гореща, очите му стават бели. Чашата е официално лицензирана и е с вместимост 450 ml.

 

Фигура Funko POP! Marvel Doctor Strange Special Edition (Glows in the Dark)

Ето го и върховния магьосник Доктор Стрейндж, който защитава Земята от свръхестествените заплахи на цялата мултивселена. След като претърпява автомобилна катастрофа и вече не може да използва ръцете си, той решава да търси лек в мистериозния Камар-Тадж. Там придобива магически сили и се впуска в мисия да защити земята от мрачните сили.

Фигурата е с приблизителна височина 9 см, свети в тъмното и е изработена от винил.

 

Статуетка Eaglemoss Marvel Spider-Man – Venom (Hero Collector Heavyweights)

Един от най-известните паразити в Киновселената е готов да нападне следващата си жертва. Венъм е един от най-големите съперници на Спайдърмен. Той завладява телата на Питър Паркър и Еди Брук и си проправя път до Земята от планетата Клинтар, заедно с други симбиоти. А сега може да дойде при вас във вид на чудесна статуетка. Впечатляващо внимание към детайла в 11 cm, които определено ще допълнят колекцията ви.

 

Мини реплика Eaglemoss Marvel Captain America – Captain America’s Shield (Hero Collector Museum)

Всеки истински фен на Marvel ще оцени тази статуетка. Тя е точно копие на емблематичния, почти непробиваем щит на Капитан Америка. Героят е ветеран от Втората световна война и първият супергерой на Земята. Неговият щит може да бъде хвърлян като бумеранг и е направен от неразрушимия метал вибраниум, който напълно абсорбира вибрации. Мини репликата тук е изработена от смола, с мащаб 1:16 и приблизителна височина 15 cm.