top 5 podaruci za neq za Koleda

ТОП 5 Коледни подаръци за НЕЯ

Един от най-светлите празници вече наближава, а с него идват и тревогите какво да купя за подарък. Тогава на помощ идваме ние. Тук сме, за да ви предложим страхотни идеи за подарък, които ще се харесат на всяка дама. Независимо дали търсиш подарък за твоята майка, съпруга, приятелка или колежка.

Ето ги и нашите топ 5 предложения за Коледни подаръци, които ще внесат усмивка във всяка дама.

Книга – Никълъс Спаркс – Желанието

Почивката около коледните празници е идеалното време за ново и интересно четиво.

Желанието - 1

За романтичните души ти препоръчваме книгата на Никълъс Спаркс – Желанието. Сърдечна и оптимистична, тя разказва една красива история за любовта, страстта и отдадеността, които правят живота пълноценен. Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории и всяка негова почитателка със сигурност ще хареса тази прекрасна книга.

Мобилен принтер Canon – Zoemini, розов

Мобилен принтер Canon - Zoemini, розов - 1

Скъпите моменти със семейството и близките хора трябва да бъдат увековечени. За това ние ти предлагаме чудесния мобилен принтер Canon – Zoemini, който ще се превърне в перфектния аксесоар за всяка дама, която обича да прави снимки. Той е лек и компактен, а забавлението с него е гарантирано. Тя ще може да персонализира снимките с различни филтри, рамки и рисунки, а след това да отпечата изображенията под формата на стикери, за да може да персонализира вещите си. По този начин споменът ще е с нея във всеки един момент.

Преса за коса Remington – S9500, 235ºC, керамична

Всяка жена обича да полага грижи за своята коса. По тази причина ти предлагаме Пресата за коса Remington – S9500, която има чудесно керамично покритие с истински перли.

Преса за коса Remington - S9500, 235ºC, керамична, черна - 1

Благодарение на него, тя се плъзга по-добре в косата и е по-устойчиво на абразия. Пресата за коса е снабдена със цифрова настройка на температурата с LED дисплей и загрява само за 10 секунди. Идеален подарък, който ще се хареса на всяка кокетна дама.

Безжични слушалки с микрофон Sony – WF-1000XM3, сребристи

Ако нейната страст е музиката, то тогава ти препоръчваме тези чудесни Безжични слушалки с микрофон Sony – WF-1000XM3. Те са изключително комфортни, практични и с прекрасен сребрист дизайн.

Безжични слушалки с микрофон Sony - WF-1000XM3, сребристи - 3

Слушалките са снабдени с една от най-добрите технологии за шумопотискане и тя ще може да се потопи изцяло в любимите си песни. Sony – WF-1000XM3 също така имат двойни микрофони – един, записващ гласа, и друг за околната среда – което означава край на досадните външни звуци по време на разговор.

Безжични слушалки с микрофон Razer – Opus X, ANC, Quartz

Безжичните слушалки с микрофон Razer – Opus X са прекрасен подарък за всяка дама, която освен, че обича да слуша музика, предпочита да прекарва свободното си време в играене на видеоигри. Те са комфортни, елегантни и ще потопят всеки в едно впечатляващо аудио изживяване.

Безжични слушалки с микрофон Razer - Opus X, ANC, Quartz - 1

Слушалките са снабдени с активна шумоизолация, която ще премахне всички разсейващи звуци и 40-милиметрови говорители, които предоставят кристален звук. Razer – Opus X също така имат вътрешни микрофони, а режимът Gaming Mode, ще увеличи безжичната производителност на слушалките благодарение на връзката с ниска латентност (60ms).