Top 10 idei za podaruk za vseki geimar

ТОП 10 идеи за подарък на всеки геймър

Ето че дойде и това време от годината, когато всички си поднасяме подаръци с голямо вълнение и радост. Разбира се, не винаги изборът на подарък е толкова лесен, особено ако е за някой геймър. Ако ти самият не разбираш от игри и гейминг продукти, може би се чудиш какъв е перфектния подарък за твоя близък човек.

Не се притеснявай, защото сме ти подготвили 10 страхотни предложения, които да зарадват всяко геймърско сърце. Това са продукти, които ще отговорят на очакванията и изискванията дори и на най-капризните, независимо дали купувате подарък за съпруг, най-добра приятелка или съквартирант.

Нашите предложения:

Гейминг слушалки Razer Kraken X

 

Едно от най-важните неща във виртуалния свят е качественият звук по време на игра и кристално ясната комуникация.

Гейминг слушалки Razer Kraken X - Multi-Platform - 2
Razer Kraken X са жични гейминг слушалки, оборудвани с 7.1-канален съраунд, който ще осигури на всеки геймър едно невероятно преживяване в любимите му игри. Освен това те разполагат с 40 mm говорители, които произвеждат ясен и балансиран звук, а гъвкавият микрофон изолира страничния шум и се фокусира върху гласа, за да може да се постигне комуникация на високо ниво.

 

Безжична гейминг мишка Razer Basilisk X HyperSpeed

 

Безжична гейминг мишка Razer - Basilisk X HyperSpeed, черна - 4

За да е победата още по-приятна и лесна, всеки геймър се нуждае от добра мишка, с която да може да изпълни всяко движение бързо, но и в същото време изключително прецизно. Razer Basilisk X HyperSpeed позволява на потребителя да се наслади на любимите си игри с до 285 часа живот, без нужда от презареждане. Оборудвана с оптичен сензор от 16 000 DPI гарантира, че дори най-малкото движение ще бъде проследено с изключителна точност. Ако трябва да направиш подарък за любител на FPS игрите, то тогава това е перфектният избор.

Гейминг стол Razer – Iskur X

 

Както може би се досещаш, геймърите прекарват дълги часове в любимите си игри, което ни води до следващото ни предложение, а именно гейминг стол Razer Iskur X.

Гейминг стол Razer - Iskur X, черен/зелен - 2
По време на дълъг и интензивен геймплей, комфортът и удобството няма как да бъдат пропуснати по важност. Стилен дизайн, доказана ергономия, 2D подлакътници и много други предимства за максимална регулируемост са изключително удоволствие, което може да подариш на любим човек.

 

Гейминг бюро Ultradesk Racer

 

Ако се чудиш за какво мечтае един геймър, ние ще ти подскажем за едно от нещата – достатъчно пространство за цялото оборудване, което може да включва няколко монитора, компютър, всякаква периферия и други устройства.

Гейминг бюро Ultradesk - Racer, черно - 3
Именно това предлага и Ultradesk Racer, но и много повече. Бюрото има изключително здрава и стабилна конструкция, RGB LED подсветка с няколко режима, 4 броя подложки в различни цветове с размер XXL, държач за чаша и кука  за закачане на слушалки и стойка за 2 джойстика. Всичко това си е една сбъдната мечта за всеки геймър.

 

Механична клавиатура Razer Huntsman Elite

 

И отново се връщаме на продукт, който спада към периферията с изключително голямо значение. Razer Huntsman Elite е механична клавиатура, която не прави компромис с нищо.

Механична клавиатура Razer Huntsman Elite - 1

В игрите дори милисекундите могат да бъдат решаващи, затова тя е създадена да отрази всяка команда със скоростта на светлината – точно така, когато се натисне бутон, светлинен инфрачервен лъч се задейства и подава директна команда. Клавиатурата идва с мека облегалка за китки с вградена подсветка, която може да се персонализира да свети в различни цветове. Всеки клавиш е програмируем с подсветка и 16,8 милиона опции за цвят и най-различни ефекти, които  да създадат перфектната атмосфера за гейминг.

Ако все още не сте избрали перфектния подарък, продължаваме с още 5 чудесни идеи:

 

 

Nintendo Switch Red & Blue

 

Nintendo Switch е хибридна конзола, която може да предостави самостоятелно или мултиплейър изживяване у дома, но освен това тя може да бъде взета и в движение, така че играчът да се насладят на пълното конзолно домашно изживяване, по време на път, по всяко време и навсякъде.

Nintendo Switch - Red & Blue - 4

Мобилността на традиционната джобна конзола вече е комбинирана със силата на домашните настолни гейминг устройства и може да предложи безпрецедентни нови стилове на игра, благодарение на двата нови Joy-Con контролера. Смяташ ли, че тази конзола няма да зарадва любителите на игри, на които често им се налага да са в движение, но пък имат време да минат някое друго ниво?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ето че продължаваме и с приключенската игра The Legend of Zelda:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch) - 1
Breath of the Wild – света на загадките, изследването и приключенията, ще разкрие вълнуващата история на Link и Zelda в една наистина нова светлина. Играта предоставя множество дестинации, в които може геймърът сам да избере своя маршрут, потапяйки се в дивото. По пътя си той ще се бори с яростни врагове, ще ловува диви животни и ще събира съставки за храна и еликсири. Заглавие, което определено ще допадне на всеки, който обича приключения и оцеляване.

 

Need For Speed: Heat

 

Списъка продължаваме с още една игра, но този път действието се развива в подземния свят на Need For Speed. Играта предлага огромен набор от възможности за персонализиране на колите, за да бъдат наистина впечатляващи и разпознаваеми на пътя.

Need For Speed: Heat (PS4) - 1
Модифициране на двигателя, спирачките, окачването, гумите и персонализиране външния вид на автомобила според предпочитанията – наистина вълнуващо. Освен това играта е изпълнена с множество предизвикателства и мисии, а това прави състезанията още по-интензивни и напрегнати. Ако трябва да направиш подарък на фен на поредицата, то със сигурност Need For Speed: Heat е доста удачен избор.

 

Rayman Legends

 

Rayman Legends (PS4) - 1
Това е кооперативна игра за до четирима играчи с възможност за drop-in/drop-out по всяко време, както и разнообразни онлайн предизвикателства и компетативни режими. В “Rayman Rocks!” режима играчът може да постави рефлексите си на изпитание в опит да победи тематични музикални карти, където неговите движения, ритъм и темпо ще са от голямо значение. Нови фантастични светове, преживявания и препятствия ще очакват всеки играч в приключенските светове на Rayman Legends.

 

The Sims 4

 

Последното ни предложение е една изключително забавна и креативна игра, в която играчите имат възможност да създават Sims с индивидуален външен вид, поведение, емоции и характер.

The Sims 4 (PS4) - 1
За първи път в историята на поредицата не става дума за това, какво са те, а кои са. The Sims 4 е игра, която дава свобода на всеки да твори без ограничения. Освен персонализирането на герои, режимът Build позволява проектирането на дом – стая по стая, обзавеждане с мебели според личния вкус на всеки. Това е перфектния подарък за онези, които обичат да създават!