Подаръци за аудиофила

ТОП 5 предложения за подарък, с които ще впечатлиш аудиофила

Без значение дали се опитваш да зарадваш родителите си със страхотен грамофон, на който да слушат колекцията си от винтидж винили, или искаш да подариш страхотен звук на по-млад музикален ентусиаст, може да ти е трудно да намериш супер аудио екипировка, която да не струва цял бъбрек. И точно тук идва нашата роля.

Всяка година прекарваме стотици часове в избирането на най-новите и най-качествените продукти, които предоставят възможно най-добрия звук.

Ето нашите 5 любими подаръка, с които да докоснеш струната на всеки аудиофил и любител на музиката:

Тези слушалки са легендарни из аудио средите, и то с основание. Персонализираният дизайн перфектно изолира шума на външния свят, като същевременно регулира настройките за звука от обкръжаващата среда. Мощни 40 мм възбудители с диафрагми от течнокристален полимер (LCP) правят музиката да звучи така, сякаш любимата група свири само на метри. Освен това, слушалките Sony WH-1000XM3 са супер удобни, което ги прави изключително добър избор при продължителни сесии на слушане.

Колонката на Sony е толкова страхотна, колкото и изглежда. X-Balanced Speaker Unit постига високо качество на звука и мощно звуково налягане за по-богато и по-дълбоко аудио изживяване. Само с едно натискане на бутона LIVE SOUND музиката става като на живо, а за пълно концертно изживяване има светлини, които мигат в синхрон с ритъма. Универсална, добре проектирана и супер удобна за пренасяне, колонката Sony – SRS-XB33 е сред бестселърите ни за 2020 година и е подходяща за всяко парти и за всеки повод.

Това е супер идея за подарък за всеки, който е влюбен във винилите. Грамофонът от House of Marley е оборудван с устойчив солиден бамбуков цокъл и основа, обвита в екологична REWIND тъкан. Също така има вграден фоно превключвател, така че да може да се включи директно във всякакви високоговорители, в стерео усилвател или пък да се свърже със слушалки. Не можем да очакваме нищо по-малко от страхотен звук от бранда, зад който стоят наследниците на Боб Марли, нали?

Тези малки слушалки от Sony могат да се похвалят с едни от най-балансираните и детайлни звуци, които произвеждат мощен и разтърсващ бас. Триточковата ергономична конструкция е направена така, че да приляга на идеално на всяко ухо, а дългият живот на батерията гарантира до 10 часа непрестанно музикално изживяване. Перфектен избор за всеки, който държи на непрекъсвана тренировка, или за хората, които са в непрестанно движение.

Ако търсиш подарък за модерния млад човек, който не обича да прави компромис с качеството, то имаме идеалното предложение. Слушалките Beats by Dre – Solo 3 Wireless превъзходно възпроизвеждат фино настроена акустика, която увеличава яснотата, ширината и баланса. Комфортните възглавнички премахват външния шум и оставят само музиката – такава, каквато трябва да бъде чута. Ако всичко това не е достатъчно, то няма как да не споменем, че с 5-минутно зареждане се осигуряват още цели 3 часа непрекъсната музика.