rytlock_txt

Спечели Guild Wars 2

Ozone.bg съвместно с guildwars.bg представя конкурс специално за феновете на Guild Wars и за тези, които са готови да проявят своята креативност. Подготвили сме три тематични Guild Wars комикса, които ще намерите във форума на guildwars.bg. Какво трябва да направите? Предложете ни забавен и оригинален текст, който да допълни картината. Всеки кандидат може да участва с неограничен брой предложения за всеки от трите комикса. Трите най-добри предложения за всеки от комиксите ще донесат на авторите си награди – копие на Guild Wars 2 за първо място и екслузивни Guild Wars 2 тениски за второ и трето място.

Пълните правила и формата за участие ще намерите във форума на guildwars.bg. Печелившите ще бъдат обявени на 17 август и ще могат да получат вдъхновяващите си награди на Guild Wars 2 Player Meet-Up на 20 август в бар RockIT.

Не пропускайте да се срещнете с ветерани от Guild Wars, нови фенове на Guild Wars 2 и всеки, който се чуди на какво се дължи целият хайп около новото заглавие и ще бъде на уреченото място на 20 август от 19:00. Очакваме ви.