Време е за пролетно разчистване на дома и душата

Кажи „Danshari” и разчисти всичко ненужно


Посрещаме те с огромен черен чувал, в който да изхвърлиш всичко ненужно и ти казваме Danshari!
И тук не говорим само за материални вещи.
Пролетта е тук, за да вдъхне нов живот на всичко, което ни заобгражда и в този ред на мисли е редно да разтребиш всичко около теб – започвайки с вещите, които хващат прах и стигаме до всичко, което ти тежи на душата.
А „Danshari“ е японска практика, според която човек трябва да се освободи от всичко непотребно в ежедневието си, за да направи път на новото.

Затова и хвърляй всичко в чувала и влез в пролетта с чист дом и душа.
В следващите редове сме ти подготвили някои помощници по пътя към разчистването и намирането на спокойствие.

За блестящ дом

Настрой се на подходящата вълна за почистване с безжичните слушалки на Philips, с които мотивацията ти да свършиш мръсната работа става още по-силна.

С
компактната прахосмукачка Karcher ще върнеш дома си към живота без никакви усилия.
Технологията й позволява прецизно почистване на всеки ъгъл, а липсата на филтърна торбичка неутрализира неприятните миризми и подобрява въздуха в стаите.

Виж света кристално ясно с уреда за почистване на прозорци Xiaomi, с чиято помощ прозорците ти ще са по-чисти от тези в Лувъра.Само с едно зареждане на 150 ml резервоар, роботът може да изчисти впечатляващите 90 кв. м повърхности. 

Познато ли ти е чувството да притежаваш десетки кабели и устройства, които не работят от десетилетие, но взимат място в шкафа ти? С многофункционалния и компактен таблет Lenovo може да координираш ефективно всекидневието си, като освен за бърз достъп до интернет, таблетът поддържа и режим за четене.


И след като си свършил мръсната работа е време да се погрижиш и за себе си. С дневния крем Biotrade Pure Skin кожата ти е ще придобие младежки вид дори след натоварен ден като този.

За уютна почивка

Мястото, в което си почиваш най-пълноценно – спалнята, трябва да е не само чиста и приятна, но и да внася спокойствие и уют. Придай й живот спрямо твоите желания и не се колебай да експериментираш, ако ще се почувстваш добре.
Минималистичният и изчистен сет за спалня TAC ще те прегърне в мекотата си и ще те накара да забравиш за всичко. Мекият му и деликатен състав превръща всеки сън в блян.

За да да се почувстваш наистина у дома,
семейният комплект халати TAC ти гарантират комфортно усещане. Направени от 100% памук, те ти дават свобода на движение  независимо дали си почиваш или разтребваш.

За свободното време

Чудиш се кой е най-прекият път към баланс между личен живот и работа и поддържане на добра форма? Ще те изненадаме с отговора си – боксова круша. Освен, че можеш да си излееш всичко на нея, ще ти помогне да изхвърлиш токсичните емоции и да изразходиш много енергия.
Натисни Refresh-a с вдъхновяващата история на изпълнителния директор на „Майкрософт“ – Сатя Надела, който споделя за пътя си от изпълненото с нищета детство в Индия до заставането му начело на компютърния гигант.

А ако добре прекараното време е в развиване на мисленето, то с красивия пъзел на Black Sea Легендата на Пегас, ще можеш да разшириш логическите си умения, а крайният резултат е впечатляваща картина, която да окачиш на стената си.

За развитие на детето

Можем да си представим планината от играчки на детето, които се търкалят навсякъде у дома. Задачата да разчистиш всичко изглежда непосилна, затова ти предлагаме да разделиш играчките на подходящи за възрастта му и такива, които вече не са и могат да зарадват друго дете. Разпредели ги и разчисти ненужното.

И защото всяко дете има нужда от занимателна играчка спрямо възрастта му, ти предлагаме логическата детска игра Smart Games, която развива концентрацията, логическото и пространствено мислене.

А
играта Правопис на Puedо ще помогне на всеки малчуган да научи буквите, докато се забавлява.

А ако искаш да му направиш наистина магически подарък, то
Harry Potter – Hogwarts Suitcase е перфектният подарък за всеки подрастващ тийнейджър, влюбен в магичния свят на Роулинг.

2 бонус съвета за ред в хаоса

Изхвърли всичко ненужно

Да, дори и онази порцеланова фигурка с 3 см прах, която е от сватбата на братовчед ти! Хората са казали, за да направиш път на новото, трябва да изхвърлиш непотребното, остарялото и скучното. Задай си въпроса колко често то ти влиза в употреба и ако отговорът е: никога –  то тогава неговият път е към кошчето.
Разбира се, вещите със сантиментална стойност, не се броят.

Фокусирай се

Фокусирай се върху подребната само на 1 категория или помещение. Не започвай с гардероб, кухня и козметика едновременно, защото в края на деня нищо от тях няма да е подредено, а дори ще е още по-разхвърляно.

 

КЪМ ГОЛЯМОТО ПРОЛЕТНО РАЗЧИСТВАНЕ