Играчките от ТВ реклами, за които всяко дете мечтае

Играчките от ТВ реклами, за които всяко дете мечтае

Виждал ли някога детето ти да се изправя от мястото си и възторжено да скача нагоре-надолу, когато види телевизионна реклама на любимата си играчка? Ние го знаем добре! Подготвихме селекция на играчките, които се показват в популярни детски канали като Nickelodeon, Disney Channel и Cartoon Network, както и в YouTube. Дори в момента да не търсиш играчки, отдели малко време, за да разгледаш нашите предложения, за които всяко дете мечтае.

Плачеща кукла със сълзи IMC Toys Cry Babies – Кристал

Плачещата кукла със сълзи Кристал може да плаче с истински сълзи, да издава реалистични плачещи звуци и да се разболява. Малчуганите трябва да излекуват треската ѝ, да се погрижат за червените петна по челото ѝ или да успокоят кашлицата ѝ. Крайната цел е Кристал да спре да плаче и да се почувства по-добре.

Куклата идва с аксесоари, от които всеки бъдещ лекар или медицинска сестра ще се нуждае, за да се погрижи за болно дете: стетоскоп за игра, термометър, спринцовка, кърпа за чело, бутилка с лекарства и залъгалка. Това е страхотно образователно преживяване за малките деца и им помага да открият различни начини да се грижат за другите. Родителите и децата ще се радват, когато Кристал се почувства по-добре – няма повече сълзи и плач!

Подходящо за: 4-7 години, 8-12 години
Марка: IMC Toys
Цена: 119,99 лв., сега намалена на 94,99 лв.

Радиоуправляема кола Asis – Steam H2O Racer

Високопроходимата кола от ново поколение Asis превръща играта в супер изживяване. Радио управление, светлини и пушек обещават забавление на всеки малък (или голям) рейсър. Единственото, което трябва да направиш, е да сипеш вода в резервоара и да хванеш дистанционното! Истинските изпарения, които излизат от колата, ще съберат всички погледи и бъpзo щe се пpeвъpнe в любиматa играчка нa вcичĸи мaлчyгaни. Специалното 4х4 окачване осигурява лесно движение напред и назад, наляво и надясно, дори катеренето се превръща в детска игра!

Подходящо за: 8-12 години, над 12 години
Марка: Asis
Цена: 89,99 лв., сега намалена на 64,99 лв.

Плачеща плюшена играчка със сълзи Giochi Cry Pets – Кученце

Още едно предложение за плачеща играчка, но кой може да се стърпи пред сладко кученце, което има нужда от твоята грижа? Меката плюшена играчка от италианската марка Giochi Preziosi не само е приятна за гушкане, но и изпитва истински емоции. Дай на кученцето вода от неговото шишенце и то ще я изпие, натисни лапичката му и от очите му ще покапят истински сълзи! За да го успокоиш и почистиш, избърши сълзите му със специалната кърпичка. И така то отново ще бъде готово за игра.

Подходящо за: : 1-3 години, 4-7 години, 8-12 години
Марка: Giochi Preziosi
Цена: 44,99 лв., сега намалена на 35,99 лв.

Детска игра на мини голф – Кроко Голф

Играта на голф е забавна, а още по-забавно е, когато играеш с крокодил! Кроко ще ти помогне да станеш най-добрия голф майстор, докато се забавляваш с цялото семейство. Целта на играта е да отбележиш три точки, а това може да стане като удариш топчето си и то мине през устата на крокодила и стигне опашката му. Резултатът може да следиш много лесно – само трябва да завъртиш птичката със съответния цвят на гърба на Крокодила. Готов ли си за забавления и много смях?

Подходящо за: 4-7 години, 8-12 години, над 12 години
Марка: Felyx Toys
Цена: 39,99 лв., сега намалена на 26,99 лв.

Интерактивна играчка IMC Toys – Котенцето Бианка

Бианка е меко и очарователно коте, което обожава игрите с теб и нейната топка. Тя се държи като истинско коте и върти главата си, когато я повикаш. Когато я погалиш по гърба, започва да мърка, а най-много обича да си играе с топката, докато си тананика сладка песен. Внимавай, обаче, да не натиснеш лапата й… тя няма да хареса това! Бианка идва с топка прежда, с която да играе: постави я пред нея и тя ще започне да ходи. Котето винаги ще се опитва да привлече вниманието ти с движения и звуци, за да те помоли да я погалиш и играеш с нея.

Подходящо за: 4-7 години, 8-12 години, над 12 години
Марка: Felyx Toys
Цена: 39,99 лв., сега намалена на 26,99 лв.

Детска игра Goliath – Тихо! Не будете татко!

В хладилника на страшно забавната игра “Тихо! Не будете татко!” се крие една много желана шоколадова торта, деца, които я искат на всяка цена, един спящ татко и много пречки и предизвикателства. Кой ще настъпи ĸoтĸaтa по oпaшĸaтa или ще произведе нечуван шум, разсипвайки пaничĸaтa c xpaнaтa нa ĸyчeтo? Какви други спънки ще срещнат децата по пътя към изкусителното лакомство? Едно е сигурно – няма дете, което да не се забавлява, докато преминава през всички капани към тортата!

Подходящо за: 5+
Марка: Goliath
Цена: 39,99 лв., сега намалена на 31,99 лв.