Зареди се с топ оферти от Black Friday

Ето че настъпи и това време от годината, в което по традиция се подготвяме с подаръци било то за коледните празници, за друг специален повод или просто за да зарадваме себе си. Ние от своя страна сме тук, за да те изненадаме с хиляди неустоими Black Friday оферти.

Подготовката започва в понеделник, когато на сайта ще има над 13 хиляди активни предложения, като всеки ден ще добавяме още много неустоими оферти. В петък на 17.11.2023 в сайта ни ще намериш цели 61 623 продукта сред които няма как да не намериш това, което търсиш.

В следващите няколко реда ще ти представим нашите топ тематични предложения от различните ни категории, а ти не забравяй да добавиш в кошницата си желаните продукти и не позволявай на някой друг да ги грабне преди теб.

Видеоигри и конзоли

Първото ни предложение е за гейминг маниаците. Конзолата PlayStation 5 Standard Edition ще те потопи в изследването на нови и вълнуващи светове, пълни с напрегнати моменти, екшън и забавление. Светкавично зареждане с ултра-бърз SSD, поддръжка за хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци и 3D аудио са само част от страхотните характеристики, които притежава. Ако пък си фен на спортните видеоигри, то тогава EA Sports FC 24 (PS4) е точно за теб. Тя ще те изненада с над 19 000 напълно лицензирани играчи, над 700 отбора и над 30 лиги в най-автентичното и абсолютно ненадминато футболно изживяване, създавано някога.

Гейминг периферия

Продължаваме с предложенията за любителите на гейминга и за тези, които харесват адреналина. Скоростният лост Logitech Shifter for Driving Force G29 ще ти асистира да подсилиш своето усещане в състезателните заглавия, без значение от платформата, на която играеш. Приготви се за шест-скоростен лост с възможност за превключване към задна предавка, който няма да те предаде в острите завои и бързите прави отсечки.

Ако пък си търсиш нова минималистична гейминг клавиатура, то тогава ти предлагаме Razer – Huntsman Mini, Optical Purple. Тя е изключително компактна, с Razer Clicky Optical суичове и страхотна RGB подсветка.

Книги

Какво по-хубаво от това да се сгушиш на дивана с чаша чай и любима книга? За тези моменти ти предлагаме Пътешественик в Средната земя – едно бижу за всеки фен на трилогиите „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“. Книгата представлява пешеходна обиколка на Средната земя, а вниманието се насочва към конкретни събития от книгите на Толкин, докато живописните скици се преплитат с наблюденията на художника, който рисува картини както с думи, така и с молив.

Аудио предложения

Музиката е твоето най-голямо удоволствие? Наслади ѝ се с компактните безжични слушалки Sony WF-C500, предлагащи висококачествен звук с дълъг живот на батерията, персонализиране на звука, лесно използване и водоустойчивост – за надеждно музикално развлечение.

Ако пък си фен на over-ear моделите, грабни новите безжични слушалки Sennheiser HD 458BT с червени цветови акценти и свеж, но минималистичен сгъваем дизайн.

Играчки

За малчуганите предлагаме и всевъзможни играчки – за да не стихва забавата у дома. С креативната детска кухня HaPe International всяко дете може да влезе в ролята на готвач и да приготви любимите си ястия. Тя предлага всякакви уреди и аксесоари и дори издава бълбукащи звуци, сякаш нещо вкусно наистина се готви.

Пъзели

Ако с цялото семейство очаквате празниците с нетърпение, имаме чудесни предложения за вечерите на дивана –  Пъзел Black Sea Premium Зимни забавления и Дървен пъзел Trefl Край камината. Живописните илюстрации ще ви заредят с коледно настроение, а цветните детайли в комбинация с всичките 1000 части ще развият концентрацията и въображението и на по-малките!

Тв и монитори

Готов ли си да изживееш следващото си геймиг или филмово приключение както никога до сега? Потопи се във виртуалния свят с Гейминг мониторът Acer – Nitro KG242YPbmiipx, 23.8“, който ще те изненада със своята плавна, отчетлива картина, дължаща се на синхронизирането между честотата на опресняване на монитора (144 Hz) и кадровата честота на компютъра. Дори когато действието стане напечено, времето за реакция от 0,5 ms осигурява ясни изображения без размазване.

Ако вместо това имаш нужда просто да релаксираш, докато гледаш любимия си филм, то тогава Смарт телевизорът Philips – 55PUS7008/12, 55“ е идеалният избор. Той предлага невероятно ясна картина с живи и наситени цветове в 4K резолюция, а неговият модерен безрамков дизайн и двойните високоговорители гарантират страхотно аудио-визуално преживяване.

Електроника

Покори всеки свят и се изправи срещу страховити противници така, както никога до сега. Впусни се в следващото си приключение с Гейминг лаптопа Acer – Nitro 5, 15.6“. Той е снабден с ясна картина на FHD IPS дисплей, мощен процеср 12-о поколение Intel® Core™ i71 и графични процесори NVIDIA® GeForce RTX™. Със светкавично бърза честота на опресняване от 165 Hz и време на реакция от 3 ms2, гейминг сесиите ти ще бъдат плавни, непрекъснати и ненадминати. Доминирай над опонентите си, разчитайки на бързите си рефлекси, с абсолютна точност и с минимално раздвояване на изображенията.

Мърчандайз

Ако си запален колекционер и винаги търсиш начин да попълниш своята невероятна колекция, то тогава ти предлагаме страхотната Funko POP! фигура Boruto with Chakra Blade (Special Edition) #1383.  Тя е изработена от винил и е с приблизителна височина 9 cm. Фигурата е официално лицензирана и пристига при теб в специална картонена кутия, която е с прозрачна предна част.

За феновете на нашумялата видеоигра Diablo IV пък имаме специална Подложка за мишка от Blizzard, която ще се превърне в чудесно допълнение към твоето гейминг пространство.

Малки електроуреди

Дойде ти музата да приготвиш и ти нещо апетитно? Ето го и твоят помощник – Мултикукър Ninja Foodi 14 in 1 SmartLid. С капацитет от 7.5 L, 3 режима и цели 14 функции, вече може да приготвиш вкусни бургери, паста, риба, дори пухкави торти и сладкиши за нула време!

Ако това не може да те съблазни, предлагаме ти и Кафеавтомат Bosch – TIS30521RW VeroCup 500 – с иновативна система SensoFlow System за загряване, която гарантира максимален аромат благодарение на постоянна идеална температура на попарване. Независимо дали предпочиташ лате макиато и капучино или си фен на традиционното еспресо, от заветния момент те дели само докосването на един бутон.

Смартфони и таблети

Ако пък си фен на практичните, но същевременно стилни смарт часовници, то Garmin Lily Sport е точно за теб! С него ще следиш най-важните статистически данни за здравето си, крачките, съня, нивата на стрес и енергия, като не губиш връзката със смартфона си нито за миг. А малкият и нежен дизайн ще подхожда на всеки тоалет!

Случайно се нуждаеш от нов смартфон? Отново имаме решение за теб – Motorola Edge 30. Потопи се в 6.5-инчовия AMOLED екран с 144 Hz честота на опресняване. С усъвършенствана 50 MP камера можеш да направиш ясни изображения при всякаква светлина. Близък план, ултраширок ъгъл или невероятни селфита – Motorola Edge 30 винаги е готова за страхотната снимка.

Фото, видео и оптика

Превърни всеки специален момент в незабравим спомен с Моменталния фотоапарат Fujifilm – instax mini 11. Той е компактен, лесен за използване и изключително ефективен, което ще го превърне в звездата на следващото парти. Високопроизводителната светкавица на фотоапарата автоматично изчислява заобикалящата светлина, което означава, че няма нужда от специални настройки за страхотни снимки.

Искаш да уловиш не само снимка, а цял видеоклип от следващото ти невероятно приключение? В такъв случай на помощ идва Дронът DJI – Mini 2 SE, който прави зашеметяващи въздушни видеоклипове с резолюция до 2.7К. Той е компактен, има обхват от 10 km., а опцията QuickShots и панорамните предварително програмирани режими на полет го правят идеален за начинаещи и любители.

Мобилни аксесоари

Вече можеш да сърфираш безпроблемно из любимите си категории благодарение на рутер ASUS RT-AX1800U. Той ще ти предложи една значително по-бърза и сигурна безжична връзка.

А благодарение на мултифункционалнoто устройствo EPSON L3250 ще можеш да се радваш и на печат с ниска цена на страница, тъй като той е EcoTank без касети. Идеален за модерните натоварени домакинства!

Козметика

Задаващите се студени дни ще са истинско предизвикателство за теб и твоето мъниче? Вземи  био сертифицираното зимно масажно масло на Wooden Spoon. С натурален камфор, ментолoви кристали и 6 етерични масла, то ще окаже изключително благотворно действие при дълбок вечерен масаж на гръб, гърди и стъпала.

Ако пък търсиш нежна грижа за лицето, тялото и косата му, се довери на почистващия гел без сапун Bioderma ABCDerm. Той запазва кожната бариера и  допринася за лесното разресване на деликатните бебешки коси.

Хранителни добавки

И не забравяй, че освен топлите празници, зимата носи със себе си настинки, хрема и досадна кашлица. Бъди готов за тях с промо комплекта Здраве от Vitaslim Innove, комбиниращ два ефективни продукта, които повишават имунитета, снабдяват организма с необходимите му полезни вещества, дават тонус и подкрепят нормалните функции на всички жизненоважни органи и системи в тялото.

За здравето на мъниците пък ще се погрижат иновативните пробиотични капки с Витамин D3 от BioGaia. Приемът им значително ще намали честотата на коликите при бебчетата, ще подпомогне чревната флора, имунната система и костите, и ще защити организма от инфекции.

За дома

За да се радваш на спокоен и пълноценен сън в уютните зимни нощи, ти представяме възглавницата Dream On Memory Premium. Тя разполага с ядра от мемори пяна, които са чувствителни към температурата и реагират на телесната топлина, а впечатляващата ѝ ергономична форма ще следва естествената извивка на главата и врата.

Спорт

Ако предпочиташ да тренираш в домашни условия и търсиш начин да постигнеш невероятна форма, то тогава Гребния тренажор Active Gym – Semi Pro Air Magnetic Rower е предназначен точно за теб. Той е снабден с 10 нива на съпротивление ръчно и 16 с мотор, индикатори за време, скорост, калории и още множество полезни функции.

За да се чувстваш удобно по време на тренировка, а и просто в ежедневието си ти предлагаме и обувките Air Jordan 2 Retro, които са специално за дамите. Те са с елегантен дизайн, горна част от кожа с перфорации за подобрена дишаемост и полиуретанова междинна подметка.

Този черен петък те очакват безброй възможности, с които да зарадваш себе си или твой близък човек. Не пропускай и специалните ни тематични оферти – Детско царство – петъкът на радостта и PlayStation Black Friday.

Екипът на Ozone.bg ти пожелава приятно пазаруване! 😊