подаръци за деца

ТОП 6 идеи за подарък за всяко дете

Празниците наближават, а ти все още се чудиш дали си взел достатъчно подаръци за децата. Ще успееш ли да ги зарадваш, ако не си успял да се докопаш до писмото им до Дядо Коледа? Не се поддавай на паниката, направихме страхотен списък с подаръци! Ето едно оправдание, за да започнеш (или продължиш) празничното пазаруване – особено след като имаме идеи за подаръци за всички деца от твоя списък. Независимо дали пазаруваш за прохождащи или малко по-големи деца, ние намерихме точните артикули, които да им доставят радост.

От най-интересните нови играчки за годината до стари фаворити от минали години, тествахме всичко, за да гарантираме, че всеки елемент от нашия списък е нещо, което децата наистина искат.

Ето топ 6 на подаръците за малчугани през 2020 г.:

Знаем, че при избора на играчки, безопасността е на първо място, затова кубчетата за игра Hape са изработени от специално дърво, леки са и са с обли форми. Има ли нещо по-хубаво за едно дете от това да научава нови неща, докато едновременно с това се забавлява? 6 различни форми и капак с отвори във вид на сортер гарантират истинско забавление при строенето на най-различни кули и форми. Несъмнено подходящ подарък, ако искаш да развиеш координацията око-ръка, логиката и въображението на бъдещия строител.

Сладурските кученца-изненада IMC Vip Pets са подарък, който всяко дете със собствен стил трябва да притежава. Ултра модерните кученца имат 30-сантиметрова коса, която очаква да бъде фризирана от умелите ръце на малкия артист, и идват с цели 9 аксесоара, за да придобият перфектен външен вид. Освен това, всяко кученце си има и свой собствен фpизьopcĸи cтoл! Те са асортиментни и идват в непрозрачна опаковка, затова не се предлага възможност за избор. Изненадата ще е пълна!

Всеки професионален готвач трябва да разполага със своя собствена кухня, в която да приготвя всички вкусни ястия, които желае. Страхотната детска дървена кухня Hape, освен че е направена от висококачествено дърво, разполага и със звуци и светлини, а гърбът ѝ пресъздава обстановка като у дома с декорацията си. Сивият ѝ цвят пък я прави подходящ подарък както за момичета, така и за момчета, които ще се превърнат в истински шеф готвачи!

Комплектът на Spin Master – Paw Patrol е подходящ за всяко дете, което се е влюбило във филмчетата Paw Patrol! Тренировъчният център е мястото, където не само кученцето Чейс ще се тренира за нови подвизи, а и детето, за което е предназначен! Спускане по въже, стрелба, спасяване на котки и кокошки са само част от предизвикателствата, с които ще трябва да се справят Чейс и неговият малък помощник, а забавата е гарантирана на 100%.

В хладилника на страшно забавната игра “Тихо! Не будете татко!” се крие една много желана шоколадова торта, деца, които я искат на всяка цена, един спящ татко и много пречки и предизвикателства. Кой ще настъпи ĸoтĸaтa по oпaшĸaтa или ще произведе нечуван шум, разсипвайки пaничĸaтa c xpaнaтa нa ĸyчeтo? Какви други спънки ще срещнат децата по пътя към изкусителното лакомство? Едно е сигурно – няма дете, което да не се забавлява, докато преминава през всички капани към тортата!

Cry Babies са онези известни бебета, които всяко дете е видяло по телевизията и е поискало, затова със сигурност е подарък, на който никой малчуган няма да се намръщи. Кристал може да се разболява, да хваща шарка, даже и да говори, а много често и да плаче – и то със истински сълзи! Детето трябва да се погрижи за болната кукла, а когато се налага и да я излекува с инжекция. А оздравее ли, издава радостни бебешки звуци.