Най-доброто време за подаръци с ‘Айде БГ

Избирането на коледни подаръци може да е леееко стресиращо занимание, затова ти предлагаме да се отпуснеш на дивана и да се довериш на съветите на Християна и Ивайло от Айде БГ. Те ще те преведат през огромното разнообразие от продукти, които могат да се превърнат в най-хубавите подаръци за твоите приятели и близки.

Съдържание:

Ивайло представи:

FIFA 23

FIFA 23 издига футбола на едно ново ниво на геймърско изживяване. Включени са много иновации, подобрения, нови отбори, множество допълнения към любимите ти режими. За да се потопиш максимално в играта, на твое разположение са още два нови стадиона, специални коментари и ексклузивни изображения. Можеш да проследиш Световната купа, класирането, резултатите и да играеш предстоящите и предишните мачове с автентични състави или да пренапишеш резултата от всяка игра, за да поемеш контрол над FIFA World Cup и да промениш дестинацията на емблематичния трофей. Това би бил страхотен подарък за всеки геймър и футболен фен, особено в светлината на историческото първо Световно първенство, проведено през декември.

Комплект за мъже Nivea Men – Xmas 22, Deep Care, с несесер

 

Този комплект с козметика е страхотен подарък за всеки мъж в семейството, приятел, колега. Класическият аромат на Nivea Men няма как да не се хареса, а практичността на покупката гарантира, че няма да сбъркаш. Комплектът включва лосион за след бръснене, душ гел и рол-он, прибрани в стилен несесер, който ще остане като чудесен спомен, дори след като козметиката свърши. Продуктите доставят необходимата грижа за мъжката кожа.

Таблет Nokia – T21 LTE, 10.3“, 4/128GB, Grey

 

Таблетът е проектиран, така че да бъде максимално издръжлив, без да се прави компромис с елегантността му. Той е изработен от рециклирана пластмаса и алуминий. Така че би бил страхотен подарък за всяко дете.

  • Модел процесор: Unisoc Tiger T612;
  • Размер на екрана (inch): 10.4;
  • Модел видео карта: ARM Mali-G57;
  • Оперативна памет: 4 GB;
  • Вътрешна памет: 128 GB.

Музикална кола за яздене с дръжка Chipolino – Еднорог, бяла

‌Колата за яздене с дръжка Chipolino е изключително красив и практичен подарък да детето ти. То ще се радва на новата си играчка, а ти ще имаш пълен контрол на движението по време на разходки. Малчуганът може сам да задвижва возилото с крачета. Седалката е широка и удобна, с предпазители от двете страни за повече сигурност.

Играчка за прохождане 2 в 1 Chicco – Baby Gardner

Още един страхотен подарък за най-малките членове на семейството! С Baby Gardner твоето бебе може да направи първите си стъпки в пълна безопасност и комфорт, благодарение на големите колела и ергономична дръжка. В активния център малкия градинар може за полива цветята с лейка, да слуша магическите звуци и да се удивлява от цветни светлини. Детето ще расте, ще се забавлява и ще се учи неусетно.

Механична клавиатура Genesis – Thor 660, безжична, Gateron Red, бяла

Идеалният избор за всеки геймър, който има спортен хъс и желание за усъвършенстване. Клавиатурата разполага с Gateron Red механични суичове, които гарантират супер прецизни движения, заради бързото си време на реакция. На разположение са още вградена памет, която помни настройките, дори свързана с друг компютър, множество функционални бутони, които дават достъп на потребителите до основни функции, които обикновено може да бъдат намерени в големите клавиатури.

Звукозаписен бъндъл Rode – Universal Vlogger Kit, черен

Страхотен избор за подарък за техманиака е този комплект за звукозапис Rode Universal Vlogger Kit, който включва всички необходими аксесоари за телефон, за да може да се заснемат видеа с перфектно качество на звука и картината. Rode Vlogger Kit е незаменим помощник за съвременния влогър, ютюбър и инфлуенсър, благодарение на който ще създава въздействащи видеа и клипове за своя онлайн канал.

Съдържание на комплекта:

  • Микрофон VideoMicro – с дължина 8 cm и тегло от 42 g;
  • Ветробран WS9;
  • Анти-вибрационна стойка Rycote Lyre;
  • Държач за телефон SmartGrip;
  • Двойна стойка-адаптер DCS-1 – с размери 92.5 x 2.1 x 2.2 cm и тегло 42.7 g;
  • Статив-трипод Tripod 2 – с тегло 180 g;
  • MicroLED светкавица – с размери 38.8 x 38 x 37.1 cm и тегло 58.7 g;
  • Дифузер;
  • 8 цветни филтри;
  • USB Type-C кабел;
  • Свързващ кабел SC7 – 3.5 mm TRS към TRRS.

Пъзел Black Sea Premium от 1000 части – Трапеза за Бъдни вечер

Пъзелът на марката Black Sea е чудесен тематичен подарък за предстоящите коледни празници. Той ще внесе уют, ще сплоти семейството и ще напомня за символиката на вечерята на Бъдни вечер. Блогърката от 1001 рецепти Сандра Алексиева улавя с обектива си празничната атмосфера, автентичния вкус и аромат на българската кухня. Този пъзел може да се превърне в стилна декорация на всеки дом. В допълнение получавате и плакат с рецепти за трапезата на Бъдни вечер. Чудесен подарък за всички, които обичат да редят пъзели и да си създават домашен уют.

Фигура Funko POP! Movies: Star Wars – Obi-Wan Kenobi #538

Истинска класика за истински колекционери! Това е един от най-подходящите подаръци на заклетите почитатели на „Междузвездни войни“. Култовият учител Оби-Уан Кеноби е благороден, мъдър и търпелив джедай, който води отшелнически живот. Той посвещава Люк Скайуокър в джедайското изкуство и е обучавал самият Дарт Вейдър. Фигурата ще бъде мечтано попълнение за всяка фенска колекция. Тя е лицензирана, изработена от винил и е с приблизителна височина 9 cm.

Хриси представи:

Преса за коса L’Oréal Professionnel – Steampod 3.0, 180-210ºC, бяла

Грижа и оформяне като в професионален салон, но вкъщи? Защо не. С пресата за коса с пара L’Oréal Professionnel може да имаш красива коса по всяко време и навсякъде. Това е перфектният инструмент за бързо и лесно оформяне, дори на най-непокорната коса. Дизайнът на SteamPod 3.0 е лек, стилен и удобен. Коя жена не би се зарадвала на такъв подарък?

Камера за влогове Sony – ZV-1, черна

ZV-1 е перфектното средство за създаване на видео съдържание. Камерата е компактна, интуитивна и лесна за употреба. Тя ще зарадва дамите, които обичат да снимат и да запечатват спомени. Разполага с:

  • LCD екран с променлив ъгъл за снимане;
  • 3-капсулен микрофон;
  • Ясно гласово разпознаване;
  • Плавен преход на фокуса;
  • Оптимизирана яркост и естествени цветове;
  • Оптичен стабилизатор на изображението.

И още редица инструменти, които да направят работата на всеки влогър по-лека, а качеството на крайния продукт – най-доброто.

Коледна кутия Wooden Spoon – Козметика за тяло и устни

Разкошна коледна изненада за всяка дама! Комплектът съдържа душ гел, масло за тяло и балсам за устни, които осигуряват нежна грижа за цялата кожа. Продуктите са създадени с натурални и биосертифицирани съставки, които подхранват, хидратират и защитават кожата, поддържайки я мека и еластична. Нежната им консистенция деликатно се разтапя върху тялото и оставя след себе си незабравим коледен аромат на портокал и канела.

Фритюрник Tefal – Ultra Fry Digital EY111B15, 1400W, сив

Още една практична идея за коледен подарък за цялото семейство. С фритюрника с горещ въздух Tefal – Ultra Fry Digital ще готвиш вкусни ястия, като използваш минимално количество мазнина. Той не се нуждае от предварително загряване и така ще можеш да приготвяш вкусна и здравословна храна бързо и лесно всеки ден.

Конструктор LEGO Classic – Творчески тухлички

LEGO е класически подарък за цялото семейство. Конструкторът има 500 части и цели 8 оригинални идеи за сглобяване – от магьосник с бутилки с отвари до лъскав робот, който сервира чай. А с допълнителните тухлички в кутията могат да създадат всичко, което си представяте в топлите зимни вечери пред камината.

Пречиствател за въздух Honeywell – AirGenius 5 HFD323E, черен

Пречиствателят за въздух е полезен подарък за дома. С неговата висока ефективност (улавя до 99,97% от обичайните битови частици с размер до 0,3 микрона, както и миризми) и патентована от ifD технология цялото семейство ще диша по-чист въздух. Освен очевидните му предимства, с дизайна си той ще бъде и красив аксесоар в стаята.

„Времеубежище“, Георги Господинов, издадена от ИК „Жанет 45“

Ако искате да зарадвате един книгоман за Коледа няма да сбъркате с „Времеубежище“ на Георги Господинов. Една от книгите, които трудно могат да бъдат описани с думи. Като усещане е. Като да ти мирише на дъжд – още го няма, но знаеш, просто знаеш, че предстои. И така започваш да четеш историята, и така се чувстваш, след като вече си я прочел – с усещане за наближаващо случване. Минало, настояще и бъдеще се хващат за ръце и образуват кръг. Образуват Времеубежище. Готов ли си да влезеш?

Безжични слушалки Sony – WF-1000XM4, TWS, черни

Подари изключително аудио изживяване за всеки меломан. Сега True Wireless слушалките WF-1000XM4 са с още по-добро шумопотискане и аудио качество. Създадени да пасват на всяко ухо, те предлагат персонализирано изживяване, което се адаптира към всяка ситуация.

Портативна колонка House of Marley – Get Together 2, черна

Колонка със страхотен дизайн, перфектен звук и силен бас. Прахо- и водоустойчива, колонката Get Together 2 ще се превърне в любим спътник, на всеки меломан, който я получи за подарък. Денят му ще бъде пълен със звук, който кара всички да се усмихват! Get Together 2 неизбежно се превръща в център на всяко парти и пътешествие.

Столче за кола Recaro – Young Sport Hero, 9-36 kg, Deep Black

Идея за подарък за бебето вкъщи е и това столче за кола от Recaro – Young Sport Hero. То е подходящо за деца от 9 месеца до 12 години с тегло от 9 до 36 kg. Има система за защита от страничен удар, както и иновативна система за безопасност HERO. Облегалката на столчетo има и позиция за сън. Монтира се към седалката изключително лесно.