ОТКРИЙТЕ РАЗЛИЧНИ ВИЗИИ СЪС STEAMPOD 4.0

Права коса или къдрици? Ако винаги сте мечтали за гладка коса и дълготраен стайлинг и искате да постигнете това у дома, то ви даваме предложение за две стайлинг визии със  SteamPod на L’Oréal Professionnel. 

 

SteamPod 4.0 е мултифункционален уред за коса, създаден съвместно от L’Oréal Professionnel и Rowenta, като той използва патентована технология с пара, за да осигури неограничени възможности за стилизиране на вашата коса. Уредът осигурява 3 пъти по-бързо1, 2 пъти по-гладко1 стилизиране на косата, с до 95% по-малко увреждане2 на косъма. Steampod 4.0 има нов ергономичен дизайн – по-тънка и заоблена горна част на уреда за по-подвижни къдрици4, спрямо SteamPod 3.0.

Как да създадем визия с вълни или къдрици със SteamPod 4.0?

  1. Напълнете резервоара с дестилирана вода.
  2. Премахнете гребена и термо-устойчивите предпазители.
  3. Настройте температурата и разделете косата на секции.
  4. Поставете кичур коса между двете керамични плочки и извийте косата, след това повторете, докато оформите цялата коса.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Какво представлява сухата пара?

Сухата пара е вид пара, която е достигнала температурата на насищане и е в газообразно състояние. Поради ниското съдържание на влага в парата, тя не може да намокри косата или да предизвика накъсване.

Как сухата пара спомага за оформяне на косата?

Парата ускорява процеса на стилизиране на косата, като намалява количеството топлина, необходимо за оформяне на прическата. Когато косата се оформя с пара, нейните изключително малки водни частици проникват в косъма и разрушават водородните връзки. Това кара съдържащия се в косменото влакно протеин кератин да се разтегне и да стане достатъчно гъвкав, за да позволи оформянето на косата по ваше желание. Този процес намалява времето, през което косата трябва да бъде изложена на топлина, което прави оформянето на косата бързо и косата е предпазена от увреждане.

Защо SteamPod 4.0 разполага с различни гребени?

Гребените в SteamPod 4.0 са проектирани така, че да оптимизират потока на парата, за да гарантират равномерното разпръскване върху кичурите, така че да получите идеално гладка коса от корените до връхчетата.

Тъй като не всички коси са еднакви, SteamPod има 3 гребена, подходящи за всеки тип коса.

  1. Гребен с фини зъбци: за права до чуплива коса.
  2. Гребен със средни зъбци: за къдрава коса.
  3. Гребен с широки зъби: за много къдрава коса.

Как да избера подходящата температура?

В зависимост от плътността на косата си регулирайте температурата на предпочитаната от вас настройка:

    1. 180°C за фина, чувствителна или боядисана коса.
    2. 200-210°C за плътна, естествена коса.