Най-важното за по-големите ученици

Лятната ваканция никога не е достатъчно дълга и времето за уроци идва неусетно бързо. С всяка следваща година родителите стават все по-уверени в подготовката на ученическите пособия, но листът с покупки не намалява, което често води до объркване. За да сте спокойни, че няма да забравите нищо необходимо на вашия ученик от 2 до 12 клас, изготвихме примерен списък, който да следвате при приготовленията за новата учебна година.

Раницата

Раницата е сред най-важните принадлежности за училище. Тя трябва не само да побира всичко необходимо, но и да осигурява стабилна опора на гърба на детето.

Раница Ученическа раница Cool Pack Drafter – Links е изработена от здрав висококачествен полиестер и е чудесен избор за ученика. Моделът разполага 4 отделения, множеството вътрешни джобчета, двойните ципове и удобен подплатен гръб. Това, което истински ще спечели симпатиите Ви е, че в почти всяко отделение ще откриете вътрешен джоб, а в най-широкото, ще намерите и преграда за лаптоп. Разбира се, не можем да пропуснем и 2 странични джоба, удобни за бутилка и чадър. Раницата Rucksack Only – Coral Spring, с 3 отделения е идеален вариант за по-големите ученици, които обръщат специално внимание на стила си. Тя е изработена от водоустойчив и издръжлив плат, а трите големи отделения и двата предни джоба ще поберат всичко необходимо за учебния ден. Допълнителният колан през гърдите спомага за равномерното разпределяне на тежестта. Rucksack Only - Coral Spring

Тетрадки

С напредването на годините уроците стават по-дълги и наситени с информация. Затова хлапето ще се нуждае от достатъчно тетрадки, в които да си води планове и записки. Комплектът от 10 тетрадки Black&White Pug – A5, 80 листа с широки редове не само ще осигури достатъчно място за писане, но и ще впечатли детето с оригиналния дизайн на кориците си.

Предимството на комплекта от 10 тетрадки Black&White Retro Party – A4, 2 теми, 80 листа е по-големия формат. Красивите илюстрации в ретро стил ще грабнат окото на всяка млада дама.

Химикалите

По-дългите планове означават и повече писане, съответно и нужда от пишещи средства. Химикалката с играчка – Заек, сив ще осигури максимално гладко писане, благодарение на гелообразното си мастило. Сладката играчка зайче пък ще изгони скуката от часовете.

С комплекта химикалки Faber-Castell Fine – 10 броя, сини ще сте сигурни, че ученикът винаги ще има пишещо средство под ръка. Химикалките са с иглен връх на писеца и предлагат защита от мастилени петна.

Несесери

За да бъдат всички химикалки, моливи, гумички и други пособия прибрани на сигурно място, детето има нужда и от несесер. Естествено, наличието на такъв не гарантира, че все пак нещо няма да бъде изгубено.

Ученическият несесер Back up A 45 Keyboard не само ще събере всички необходими принадлежности, но и ще се хареса на малките геймъри. Елипсовидният ученически несесер Astra Hash 3 – HD-265 разполага с голямо отделение с разделител с обособени ластични прегради за химикалки и моливи. Материалът, от който е изработен, е изключително здрав и устойчив на влага, и замърсявания.

Творчески материали

А за да бъдат несесерите наистина пълни с всичко необходимо за ученика, в тях трябва да има моливи, ножичка, гума, острилка, лепило, чертожни инструменти. За да бъде детето готово за часовете по изобразително изкуство, то ще се нуждае от блокче за рисуване или скицник, акварелни бои, четки и чашка за тях, както и пастели (за учениците от 2 до 4 клас). Текст маркерите идват на помощ, когато трябва да се подчертае важна точка от даден урок. Подвързиите и етикетите ще улеснят разпознаването на тетрадки и учебници в клас.

Последни, но не по важност, са принадлежностите за часовете по физическо възпитание и спорт. За да не измачка спортния екип в раницата си, хлапето ще има нужда и от спортен сак. Но училището не е само часове.  Любимата част на учениците често са именно междучасията, в които могат свободно да общуват помежду си, да играят или да похапнат. За да не бъдат гладни или жадни, по-малките ученици имат нужда от кутия за храна и бутилка за вода.