„Пъзелмания Соло 2023“ – как да се запишеш за участие

Този април е време за ново предизвикателство в индивидуалното редене на пъзели! Уникалният по рода си онлайн турнир „Пъзелмания Соло 2023“ хвърля ръкавицата към всички истински пъзелманиаци да докажат и тази година уменията си. Светкавична бързина, хъс и желание ще са ключови в битката ти с достойни противници. Отново имаш неповторимия шанс да грабнеш приза за най-добър пъзелджия, но дори и без него –изживяването ще си заслужава. Тръпката от любимото ти хоби е в пъти по-голяма, когато е споделена, затова не чакай, а се запиши за участие в състезанието, организирано от Black Sea Puzzles, Puzzles Bulgaria и Ozone.bg. Приготвили сме ти голяма доза забавления, вълнуващи изненади и награден фонд от 2000 лв.!

Как да участваш?

За да участваш в „Пъзелмания Соло 2023“ трябва да си вземеш билет от Ozone.bg.  Билетът ти осигурява вход за виртуалната стая, в която ще се проведе състезанието, както и пъзел от 500 части на марката Black Sea Puzzles, който ще се реди. Всеки билет е валиден за точно определена дата и час, които ти избираш.

Квалификациите ще бъдат на 22 и 23 април 2023 г., съответно от 9:30 ч., 13:00 ч. и от 16:30 ч., а големият финал – на 29 април 2023 г. Квалификациите и финалът ще се състоят онлайн в платформата Zoom и ще се излъчват в страницата на Ozone.bg във Facebook.

Всеки участник ще разполага с 2 часа и половина, за да нареди пъзела. Ако за това време няма завършил участник, финалистите ще се определят спрямо участниците в дадения ден и час. Напред продължава този, който нареди за време или до достигането на определената бройка.

За да се включиш в състезанието трябва да имаш:

  • Желание да се забавляваш и да побеждаваш;
  • Компютър с камера, микрофон и стабилна интернет връзка;
  • Регистрация в Zoom с имейла, който си описал като коментар в поръчката на билета си;
  • Пакет за участие в Пъзелмания Соло, който струва 25 лв. и трябва да се закупи чрез поръчка на сайта Ozone.bg, направена не по-късно от 16 април 2023 г.

Какво се случи в предишното издание?

Миналогодишното състезание се оказа незабравимо изживяване както за състезателите, така и за самите организатори. Адреналин, емоции, смях! Никое спортно събитие не може да се мери с „Пъзелмания Соло 2022 г.“ по свежо настроение и по чувство за хумор. С всяка изминала година турнирът се разраства все повече и достига нови мащаби, обединявайки на едно място любителите на пъзели.

Какви са наградите?

Удоволствието да се класираш в челните места е страхотно, но все пак едно състезание не може и без парично отличие!

Наградният фонд е под формата на ваучери за пазаруване от Ozone.bg – 2000 лв., разпределен както следва:

  • Първо място – 800 лв.;
  • Второ място – 600 лв.;
  • Трето място – 400 лв.;
  • 4 утешителни награди за финиширалите от четвърто до седмо място по 50 лв.

Ако обичаш вълнуващите предизвикателства, адреналина и новите запознанства, то не губи повече време – запиши си за участие в пролетното издание на „Пъзелмания Соло 2023“!