Пъзелмания v.2

Пъзелмания се завръща

Прочети какво казват финалистите за участието си в състезанието

Ето, че дойде моментът с гордост и вълнение да обявим есенното издание на дългоочаквания от всички пъзелманиаци турнир – Пъзелмания 2021 v.2. Готов ли си да запретнеш ръкави и да се впуснеш в едно уникално по рода си онлайн състезание по редене на пъзели, организирано от Black Sea Puzzles, Ozone.bg и Puzzles Bulgaria? Намери съотборник, на който можеш да разчиташ, когато стане напечено, и се запиши за участие.

Как да участвам?

Можеш да закупиш билет за Пъзелмания 2021 v.2 от Ozone.bg, като всеки билет важи за 1 отбор от 2-ма души, дава достъп до виртуалната стая, в която ще се проведе състезанието и осигурява 1 брой пъзел, който ще бъде изпратен предварително. Всеки билет важи за точно определени дата и час. За да получиш юзър и парола за вход на отбора си, не пропускай да напишеш в коментара към поръчката си имейл за участие и по две имена на участниците. На този имейл ще получиш и код за 25% отстъпка при покупка на пъзели от Ozone.bg, който ще бъде валиден до края на март 2022 година!

Квалификациите ще бъдат на 23 и 24 октомври 2021 г. от 10:00 ч. и от 15:00 ч. Големият финал ще бъде на 30 октомври 2021 г. По време на квалификациите и на финала ще се реди пъзел от 1000 части на марката Black Sea Puzzles. Квалификациите и финалът ще се състоят онлайн с помощта на платформа Zoom. Всеки отбор ще разполага с 4 часа, за да нареди предоставения от организаторите пъзел. Ако за това време няма завършил отбор, победителят ще се определи по броя оставащи парченца.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Capture4-800x435.jpg

Какво се случи в предишното издание?

В квалификациите в пролетното издание на Пъзелмания 2021 се включиха 331 отбора, като 32 от тях стигнаха до големия финал. Целта на състезанието е не само да събере на едно място любителите на това хоби, но и да създаде незабравими спомени и отборен дух. Затова сме повече от щастливи, когато чуем положителната обратна връзка от участниците. Ето какво споделиха те:

Много ми харесва цялата идея на Пъзелмания и с голяма радост участвах за втори път. Това, че този път беше онлайн имаше като хубава страна, че можахме да редим на голямата маса, която съм си подсигурила именно с цел редене на пъзели. Много ми хареса и пъзела от финала, като мине малко време ще си го наредя пак, но бавно и с голямо удоволствие. С радост бих участвала отново.“ – Калина Георгиева, финалист.

Като цяло тръпката в участието е уникална. Голямо предизвикателство е за нас, въпреки хилядите части минали през ръцете ни. Идеята да има стрийм беше много добра, така успяхме да споделим емоцията с приятели и да се гледаме после.“Мария Димитрова, финалист.

Харесва ми идеята да се популяризира едно хоби. Ако трябва да съм честна, най-много ми харесва, че се случва онлайн последните 2 години. Определено бих участвала отново, няма да откажем и едно есенно събитие ;), само веднъж на година не стига. Благодаря Ви за добрата организация и прекрасното преживяване!“Кристина Арабаджиева, финалист.

Пъзелмания 2021 v.1

Какви са наградите?

Тъй като едва ли някой се състезава просто в името на спорта, важно е да отбележим и с какво ще зарадваме победителите в турнира. Наградният фонд е под формата на ваучери за пазаруване от Ozone.bg и ще бъде разпределен както следва:

  • Първо място – 1300 лв.
  • Второ място – 600 лв.
  • Трето място – 400 лв.
  • 7 утешителни награди за четвърто до десето място по 100 лв.

Победителите от „Пъзелмания 2021“ не могат да участват със същите отбори и участниците не могат да се комбинират помежду си! Целта на това правило е да се съхрани спортният дух, непредвидимостта на състезанието и тръпката от това да си сред финалистите.

Предизвиквай себе си и тествай уменията си, докато се наслаждаваш на любимото си хоби. Запознай се със съмишленици, с които да премериш сили в една напрегната, но и много забавна битка, която ще остане скъп спомен за цял живот. Включи се в Пъзелмания 2021 v.2!