Diablo III партито на Ozone.bg събра над 600 почитатели на играта и доброто настроение в бар RockIT

Повече от 600 запалени почитатели на Diablo 3 и техни приятели изпълниха бар RockIT за организираното от Ozone.bg парти по случай премиерата на едно от най-очакваните PC заглавия за 2012 година – Diablo III. Събитието бе достойна кулминация на 12-годишното чакане за продължението на Diablo-сагата. Партито продължи над 6 часа, в рамките на които бяха раздадени награди с обща стойност над 2800лв. и бе изпита над половин тон бира.

Още от входа гостите можеха да направят своя избор между доброто и злото, като повечето от тях избраха и двете и се снимаха с дяволицата и ангелчето на Ozone.bg

dsc_1230

Официалният старт на купона бе даден с огнен танц от Fire Soul.

dsc_13801

Центърът на вниманието безспорно бе Alienware Hardcore Challenge, където ветерани и ентусиасти подложиха уменията си в Diablo II на изпитание. Правилата бяха строги, а участниците разполагаха само с 15 минути, за да достигнат възможно най-високо ниво. Усилията на най-добрите бяха щедро възнаградени – 24-инчов монитор Dell с IPS матрица, клавиатура, мишка и слушалки Alienware. Героите от челната тройка заложиха на майсторски умения съответно с клас Paladin (първо и второ място) и клас Assassin (трето място). 70-тината участници в състезанието тестваха от първа ръка адските машини на Alienware, а всички гости видяха извънземния танцуващ серпентин с проекция на Alienware на главната сцена.

dsc_17011

Любителите на настолни игри участваха в демонстрации на Magic: Тhe Gathering: Avacyn Restored – новото тематично издание за сблъсъка между добро и зло на популярната игра с карти, а всеки начинаещ си тръгваше от масите с дек карти подарък.

dsc_12641

Доста от феновете се бяха приготвили и за конкурса Sapphire Rock Hell, което допълнително подсили тематичната атмосфера в RockIT. Журито оцени най-високо усилията на асасинката Нана и я награди с  видео карта AMD Radeon 7950 OC от Sapphire.

dsc_16551

На второто ниво на бар RockIT момичетата на Razer записваха всеки, който искаше да стане клиент на Razer Tattoo Studio. Направени бяха повече от 100 безплатни татуировки, а един от феновете с татус спечели новата гейминг-мишка Razer Naga Hex Wraith Red. Моделът се представя за първи път у нас само седмица след глобалната му премиера.

dsc_15631

В Hell-зоната гостите можеха да се оттеглят от събитята, да задоволят никотиновия глад и жаждата и да се насладят на Diablo 3 съдържание с новите модели Philips телевизори 5000/5500 3D Series.

dsc_11951

Освен обичайната селекция на бар RockIT домакините бяха подготвили специално създадени отвари по тайни рецепти. Гостите получаваха loot карти за всяко питие или участие в игра, а една от пет карти им носеше награди. Голямата награда в loot томболата бе SSD NOW v200 128GB от Kingston. Най-активните гости събираха loot карти с предмети от Diablo III, като на няколко места в залата се появиха самостоятелни центрове за размяна на карти. Първите 15 човека, събрали пълен сет карти за съответен клас, получиха флаш-памет Kingston 8GB.

dsc_16221

dsc_16101

Кулминацията на събитието разбира се беше в полунощ, когато клиентите на Ozone.bg взеха своите Diablo III копия, а най-издръжливите продължиха да се веселят до малките часове на деня.