blacksea

Новата серия пъзели на “Black Sea” акостира в Ozone.bg

Новите пъзели от 1000 части на Black Sea вече са тук! Сред тях ще откриеш пъстроцветни картини, изобразяващи различни животни и мистични същества, както и спиращи дъха пейзажи. Те са чудесно допълнение към твоята колекция и ще ти позволят да се отдадеш на любимото си хоби с часове. Открий плеядата от красиви гледки и запечатани моменти тук, в Ozone.bg

В сърцето на Африка, Чиро Марчети – 1000 части

jungle


Пъзелът ще те отведе на вълнуващо сафари под палещите лъчи на африканската савана. Той ще грабне окото на всеки любител на дивата природа със своите наситени цветове, които ”вкарват” дивите животни буквално в твоята стая!

Аромат на подправки – 1000 части 

Тук е изобразена една нестандартна и пъстра картина, която ще се хареса на всеки, който обича да експериментира с вкусовете в кухнята. Дизайнът е толкова реалистичен, че за миг можеш да доловиш уханието на любимите си подправки.

Мистично магазинче, Роуз Кетрин Кан – 1000 части

Ако мистичните същества и сюжети те карат да настръхваш, то това магазинче определено ще грабне вниманието ти. Превърни вечерите си в истинско вълшебно приключение, включващо образите на еднорози, дракони, и други създания.

Цветен ураган – 1000 части

Остави се на вълната от ярки цветове да те залее! Избягай от сивото ежедневие и се отдай на любимото си занимание, докато подреждаш парченцата на тази цветна феерия.

Приключение в гората, Марк Фредриксон – 1000 части

forest_puzzle

Ако обичаш разходките в гората, то този пъзел е идеален за теб. Впусни се в приключение с очарователния лабрадор и виж към какви пътеки ще те отведе. Наслади се на свежия горски въздух и шума на дърветата в собствения си дом, докато сам „засаждаш“ гората около себе си, парче по парче.

Залез над Червения площад, Доминик Дейвисън – 1000 части

Ще бъдеш пренесен пред една от емблемите на руската столица. Пленителните цветове и изящните детайли правят реденето на този пъзел истинско удоволствие. След като го завършиш, ще можеш да преживяваш магията на залеза отново и отново.

Среща на чешмата, Васил Горанов – 1000 части

Върни се назад в българската история и се потопи се в един септемврийски следобед, в който споделеният поглед се превръща във вечност. Всяко парченце от този пъзел е и частичка от българските дух и култура. Всеки фин щрих кара картината да оживее пред очите ти. Окачи завършения пъзел на стената си и внеси родния фолклор в дома си.

Варненски етюд, Валентин Вълков – 1000 части

Наслади се на величието на морската ни столица отблизо. Вдъхни живот на катедралния храм „Успение Богородично“ и усети как слънчевите лъчи огряват цялата ти стая, редом с куполите на този исторически паметник. Пъзелът е подходящ за всички пътешественици, които спазват мотото „Опознай родината, за да я обикнеш“.

 

В богатата колекция пъзели на Black Sea ще откриеш вълнуващи илюстрации, които ще предизвикат сетивата и уменията ти. Всеки пъзел е изрязан в класическа форма на частите, от висококачествен картон с дебелина 2.25 mm. Размерът на подреден такъв е 68 х 38 cm. Така, когато приключиш с подреждането, ще се сдобиеш с една перфектна по размер пъзел-картина, с която да украсиш дома си и да му придадеш неповторим дух.