puzzlemania

„Пъзелмания 2022“ – запиши се и се бори за награди

Ето, че настъпи моментът да обявим старта на най-очакваното събитие на годината за всички пъзелманиаци, а именно – „Пъзелмания 2022“! Уникалното по рода си онлайн състезание се завръща, за да те предизвика да премериш сили срещу достойни опоненти, докато се забавляваш с любимото си хоби – реденето на пъзел. Намери си другарче, на което да можеш да разчиташ, и се запиши за участие в турнира, организиран от Black Sea Puzzles, Ozone.bg, Puzzles Bulgaria и Оле Мале. Очакват те много изненади, напрегната битка и награден фонд от 3000 лв.!

Как да участваш?

Можеш да купиш билет за „Пъзелмания 2022“ от Ozone.bg. Всеки билет е валиден за точно определена дата и час и важи за един отбор от 2-ма души. С него участниците си осигуряват вход за виртуалната стая, в която ще се проведе състезанието, както и 1 брой пъзел, който ще им бъде изпратен предварително. За да получите юзър и парола за вход на отбора си, не пропускайте да напишете в коментара към поръчката си имейл за участие и по две имена на участниците. На този имейл ще получите и код за 25% отстъпка при покупка на пъзели от Ozone.bg, който ще бъде валиден до края 2022 година!

Квалификациите ще бъдат на 14 и 15 май 2022 г. от 10:00 ч. и от 15:00 ч. Големият финал ще бъде на 21 май 2022 г. По време на квалификациите и на финала ще се реди пъзел от 1000 части на марката Black Sea Puzzles. Квалификациите и финалът ще се състоят онлайн с помощта на платформа Zoom. Всеки отбор ще разполага с 4 часа, за да нареди предоставения от организаторите пъзел. Ако за това време няма завършил отбор, победителят ще се определи по броя оставащи парченца.

За да се включиш в състезанието трябва да имаш:

  • Отбор от двама участници, които обичат да редят пъзели и притежават спортен и хъс желание за победа;
  • Компютър с камера, микрофон и стабилна интернет връзка;
  • Регистрация в Zoom с имейла, който си подал като коментар в поръчката на билета си;
  • Пакет за участие, който струва 30 лв. за отбор и трябва да се закупи чрез поръчка на сайта Ozone.bg, направена не по-късно от 05.05.2022 г.

Какво се случи в предишното издание?

Турнирът „Пъзелмания“ се разраства все повече с всяка изминала година и достига нови мащаби. В есенното издание на състезанието през 2021 г. се включиха 310 отбора, като на финал стигнаха 24 от тях. Пъзелите, които редиха участниците на квалификациите бяха „Розово момиче“, „Горски създания“, „Вечерна разходка с гондола“ и „Намисли си желание“ на Black Sea Puzzles. На финала се падна пъзелът „Циганско лято“, който е на същия бранд. Всеки пъзел беше от 1000 части. Състезанието се проведе и в Румъния, където сили премериха 46 отбора от северната ни съседка.

Целта на състезанието е не само да събере на едно място любителите на това хоби, но и да създаде незабравими спомени и отборен дух. Преживяването несъмнено ще се хареса на всеки пъзелманиак, без значение от възрастта, пола, опита или бързината на редене.

Какви са наградите?

Всички обичаме да се забавляваме, но какво е едно състезание без награди? Наградният фонд е под формата на ваучери за пазаруване от Ozone.bg и ще бъде разпределен както следва:

  • Първо място – 1300 лв.
  • Второ място – 600 лв.
  • Трето място – 400 лв.
  • 7 утешителни награди за четвърто до десето място по 100 лв.

И нека направим едно важно уточнение – победителите от „Пъзелмания 2021v.2“ не могат да участват със същите отбори и участниците не могат да се комбинират помежду си! Целта на това правило е да се съхрани спортният дух, непредвидимостта на състезанието и тръпката от това да си сред финалистите.

Ако обичаш вълнуващите предизвикателства, адреналина и новите запознанства, то не губи повече време – запиши си за участие в пролетното издание на „Пъзелмания 2022“!