Открий удобство и комфорт с продуктите за дома на TAC

TAC е водещата марка в индустрията за домашен текстил в Турция със своя успешен опит от повече от 40 години. Марката бързо печели висока оценка от потребителите с превъзходното си качество и богато продуктово разнообразие. Една от ценностите на марката е да предлага продукти, които не само изглеждат добре, но и подобряват качеството на съня на хората. Затова, TAC се фокусира върху използването на висококачествени материали, за да осигури максимален комфорт и удобство за своите клиенти.

            Трите стълба на успешното развитие на марката са: иновации, сътрудничество и устойчивост. Колаборациите със световно известни дизайнери, екологичните принципи на работа и непрекъснатият стремеж към подобряване на продуктите определят  бъдещото развитие на TAC.

Tипове продукти                      

Хавлии и халати за баня

Брандът предлага разнообразни продукти за банята, като кърпи, халати, подаръчни и семейни комплекти. Те са направени от висококачествени материали, които осигуряват мекота и комфорт.

Спално бельо

Най-разнообразната категория в портфолиото на TAC са спалните комплекти с различни размери, части, видове качество. Освен комплекти чаршафи, могат да се намерят комплекти със завивки, с шалтета, както и отделни компоненти – калъфки за възглавница, както и луксозни спални комплекти, съдържащи чаршафи, завивки, шалтета, одеяла, допълнителни калъфки.                                       

Завивки и възглавници

Това е една от най-популярните групи на марката, която предлага завивки и възглавници от различни типове пълнежи, според предпочитанията и нуждите на клиентите – памук, вълна, гъши пух и други иновативни и качествени материи възглавници. Тези продукти са подходящи за всеки стил на декорация и могат да се комбинират лесно с други цветове и десени.

TAC LICENSED

Друга интересна категория на марката, която предлага лицензирани продукти с любими герои и мотиви от филми, сериали, комикси и други популярни културни явления. Марката TAC е партньор на много известни брандове като Disney, Warner Bros, Marvel, DC Comics и други, за да създава специални и уникални продукти за своите клиенти. В колекцията TAC LICENSED можете да намерите разнообразие от комплекти, завивки, чаршафи, калъфки за възглавници и други аксесоари за спалнята с мотиви от любимите ви филми и сериали, като „Междузвездни войни“, „Миньони“, „Авенджърс“, „Марвел“, „DC Comics“ и много други.

Предимствата на TAC

  • Качество на материалите. TAC използва висококачествени материали като памук, лен, сатен и други. Това гарантира издръжливост, мекота и удобство при употреба на продуктите.
  • Разнообразие от продукти. Марката предлага голямо разнообразие от продукти, включително пликове, спални комплекти, завивки, чаршафи, калъфки за възглавници и други.
  • Стилен дизайн. TAC се стреми да предлага продукти с елегантен и модерен дизайн, което ги прави подходящи за всяка стилна спалня.
  • Лесна поддръжка и дългогодишна употреба. Продуктите на TAC са лесни за поддръжка и устойчиви, което подпомага дългогодишното им ползване, без да се притеснявате от избледняване на цветовете или износване на материите.

ВИЖ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА TAC