Празничен грим в няколко лесни стъпки

Сезонът на празниците е в разгара си и е време да се подготвиш за най-бляскавата вечер в годината. След внимателния подбор на дрехи за посрещането на 2024 г., новогодишният грим е елементът, на който трябва да се спреш по-обстойно.
Едно е сигурно – тази година тенденциите в грима са блясък, блясък и още блясък.
Ако и ти си привърженик на парти максимата “A little party never killed nobody”, вярваме, че благодарение на нашите съвети за гримиране ще постигнеш зашеметяваща празнична визия лесно и бързо. Да запретваме ръкави, за да направим нощта ти незабравима. 

Стъпка 1
Подготви кожата си за грима

Преди да положиш фон дьо тен, е важно да подготвиш кожата си. Затова всяко полагане на грим започва с избор на подходяща основа за лице. Тя е перфектната база за дълготрайна грим визия, която също така мигновено покрива малките несъвършенства по кожата като уголемени пори. Можеш да се довериш на експертите от Revolution, които имат богата гама от решения.
I Heart Revolution Unicorn Heart Glow серум е основа за лице, която ще ти даде върховен блясък!
Просто си пожелай блестящи частици, напоени с витамин Е, аромат на ванилия и арганово масло. Бъди сигурен, че след използването му кожата е подготвена за следващите стъпки. 

Стъпка 2
Заплени с естествено излъчване

През последните години естественият външен вид се наложи като категоричен тренд и търсен ефект. Затова е важно да избереш фон дьо тен, който ще подсили неподправеното ти излъчване. Ако кожата ти няма нужда от изравняване на тена или пък предпочиташ да не използваш фон дьо тен, продължи напред. В противен случай – не пропускай фон дьо тенът от L’Oreal True Match, който ще заличи фините несъвършенства, без да оставя видими следи по кожата. 

Стъпка 3
Озари погледа!

Независимо, че вече си се погрижила за кожата си, понякога умореният вид и кръговете под очите са нещо, което не можеш да скриеш с горните ни предложения. Течният коректор на Revolution може да озари погледа ти само с едно нанасяне. Продуктът е обогатен с полезни витамини, които предпазват тънката кожа около очите, придавайки ѝ свеж и здрав вид.
И ето една тайна от нас: освен под очите, може да поставиш малко по изпъкналите зони на лицето – чело, скули, за да подсилиш ефекта и да създадеш триизмерност. 

Стъпка 4
Силата на цветовете


Палитрата сенки за очи е „господарката“ на блясъка, създаващ всеки приковаващ вниманието поглед. Обединяваща в себе си 18 матови и преходни цветове, палитрата на Revolution е идеална за създаването на опушен семпъл поглед или блестящо наситен такъв.
Преди да положиш наситен грим върху очите е добре да решиш къде искаш да сложиш най-силен акцент. .
Ако искаш погледът ти да е център на внимание, тогава заложи смело на силен пигмент. Но ако за теб устните са водещи, то тогава остави погледа си изчистен от сенки и заложи единствено на спирала. Започни с полагането на сенките за очи, в случай че искаш да заложиш на много силен и блестящ опушен грим. Причината е, че ако положиш първо фон дьо тен и коректор, има възможност те да се размажат. 

Стъпка 5
Приковаващ и естествен поглед? Възможно е!


И все пак, може ли да създадеш приковаващ погледа ефект, без да си почитател на драматичния опушен грим? Отговорът е – категорично да!
Спиралата за мигли на L’Oreal ще даде фокус върху магнетичния поглед без големи усилия от твоя страна. Продуктът е обогатен с колаген и масло от жожоба, които да подхранят растежа на миглите. 

Стъпка 6
Заблестете! 

Новата година не е нова, ако не я посрещнеш с блясък, пищност и брокат. На парти като на парти – не забравяй да нанесеш от прахообразния брокат Makeup Revolution Viva. Ако се питаш къде, няма правилен отговор. Обикновено се нанася в изпъкналите зони на лицето, но ти можеш спокойно да експериментираш и да го сложиш, където ти харесва.

 

Стъпка 7
Драматични вежди за индивидуалисти


Доскоро позабравена зона, веждите също са подвластни на различни модни течения и промени.
Днес, плътните и оформени вежди са ключови за подчертаване на индивидуалността на лицето и на естествената красота. По пътя към постигането на безупречни вежди ще ти помогне лепилото за вежди на Revolution, което ще им припаде ламиниращ ефект и ще ги оплътни.
След като ги ламинираш идва ред да ги попълниш и обогатиш цвета им, ако е необходимо. Ако са с по-рехав косъм, моливът за вежди Revlon е чудесна опция да ги оплътниш, както и оформиш със специално приложената четка.

 

Стъпка 8
Оформи и повдигни лицето

Сега повече от всякога оформянето и контурирането на лицето може да се случи за минути и спрямо твоите желания. Ако искаш да придадеш повече акцент на дадени зони или да оформиш нослето, то ще ти бъдат нужни единствено палитра за контуриране и четка.
Ето как?
С тази контур-палитра от bh cosmetics, предлагаща 5 контура и 5 хайлайтъра, може да очертаеш зоните, както следва: 

  • контурирай брадичката, скулите, външните зони на носа и челото до косата. 
  • Разнеси с голяма четка за руж.

Стъпка 9
Блести като истинска звезда


Преди да завършиш новогодишната си визия, сложи хайлайтър по изпъкналите зони на лицето – скули, брадичка, чело. Препоръчваме да го нанесеш с голяма четка за руж, за да смекчиш ефекта му. Гамата на bh cosmetics предлага 6 цвята, съчетаващи нюанси от слонова кост до топло злато, с която може да експериментираш и създадеш персонализиран блясък спрямо предпочитанията си и цвета на кожата. 

Стъпка 10
Фиксирай шедьовъра!

Преди да обуеш смелите токчета и шармантната рокля се погрижи усилията ти да не отиват на вятъра. Спреят за фиксиране на грим от Revolution ще запази шедьовъра, който създаде и ще задължи грима ти поне 12 часа – достатъчно да посрещнеш новата година.

Е, вече си готова да завладееш дансинга. Отдай нужното на отминаващата 2023 г. и влез в 2024 г. стилно и по холивудски.
Весело посрещане на Новата година!

 

ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ГРИМ