Топ 10 най-продавани продукти за 2023 г.

Най-добрите подаръци са тези, които правим сами на себе си! Ако и тази година получаваш поредния коледен сервиз, който ще събира прах в шкафа или се чудиш къде и кога ще обуеш 10-ия чифт празнични чорапи с елфи и леприкони, то тази статия е точно за теб. В края на една динамична и пъстра година, изпълнена с безброй атрактивни оферти, представяме най-желаните и търсени артикули от вас, нашите клиенти.
Иначе казано, разгледай „каймака“ на продуктите в Ozone.bg и си направи мечтания подарък!

Романът „Времеубежище“ на Георги Господинов

Безапелационен бестселър. „Книжният Олимп“ тази година бе покорен от първия български роман спечелил Международен Букър. Книгата достигна и до сърцата на нашите клиенти, печелейки една от оспорваните категории в класацията “Книга на годината” 2023 – “Най-популярна книга на годината”.
Стартирай 2024 г. с интригуващата история на Гаустин, за която сме убедени, че може да намери мястото си на книжния ти рафт.

Хитовата видеоигра Marvel’s Spider-Man 2

Ако сърцето ти е отдадено на гейминга и единственият начин за почивка е с джойстик в ръка, тогава завладяващият свят на Marvel те очаква. Хиляди любители на видеоигрите точно като теб предпочетоха този тотален хит на 2023, който впечатли с подобрени графики за незабравимо изживяване.  Не пропускай да си направиш специален подарък – той ще ти донесе неописуемо удовлетворение, докато се бориш срещу най-емблематичните злодеи от вселената.

На децата с любов – детска кухня HaPe

Това е продуктът, който заема челните позиции вече няколко години подред. Ако се чудиш защо е така, опитай се да спреш малкото дете да готви – невъзможно е. Безброй родители зарадваха малчуганите с дървена кухня HaPe International, която ще спомага за развитието на въображението и креативността. Освен че разполага със звук и светлини, които автентично наподобяват истинска кухня, продуктът създава чувства за независимост в малчуганите. 

Детска проходилка кученце на Fisher Price

Най-малките ни клиенти също имат своя фаворит. Детската проходилка Fisher Price Laugh & Learn – кученце, е страхотен помощник на мъниците в опознаването на света и откриването на забавления. Цветна и образователна, тя учи малките освен да са самостоятелни достигайки където пожелаят, така и да разпознават цветовете, цифрите и различните езици.  

Безжичните Airpods – винаги на мода

Говорейки за качество и стил неоспорим лидер сред клиентите на Ozone е Apple. Ако и при теб музиката е в кръвта и не можеш да си представиш миг без слушалки, безжичните Airpods са незаменим аксесоар за теб. За да подобрят изживяването ти, те идват с още повече функции в комбинация със знаменития комфорт на бранда. И всичко това на една ръка разстояние.

Прахосмукачката робот на Rowenta

Духът на стопанина се усеща още след първите стъпки в дома му. Клиентите на Ozone вече са разбрали, че времето им е ценно и могат да го използват, за да направят апартамента или къщата си впечатляващи и оставят грижата за чистотата на друг. Затова предпочетоха да се обзаведат с прахосмукачката робот на Rowenta. С нея и ти можеш да забравиш за досадното чистене и да се отдадеш на по-приятни занимания като декорация или време със семейството.

Пъзел с 1000 части – „Кукери“

Пъзелите традиционно са сред най-предпочитаната категория продукти на Ozone. Тази година сред най-желаните е и „Кукери“ на Black Sea Premium. Избери го,  за да може ти, семейството ти и твоите гости да прекарате времето си заедно и в забавление.
Удоволствието от подреждането е неописуемо. Освен справяне с предизвикателството, ти ще се сдобиеш  с прекрасна пъзел-картина!  

Funko POP! – винаги добър подарък 

Funko, фигурите завладели света, отново са на почетната стълбица, сред най-продаваните продукти на сайта. Първото място печели Funko POP! Animation: Naruto Shippuden – Naruto Uzumaki – безгрижен, оптимистичен и експресивен, той често се забърква в големи каши, но винаги намира изход от ситуацията.

Дамски обувки Nike – Air Max

Грижата за здравето, спорта и по-добрият тонус са важни за много от клиентите ни. Затова не е случайно, че спортните обувки Nike – Air Max Venice са сред предпочитаните продукти за 2023 г.
Снабдени с омекотяващи подметки и дишаща горна част, те са подходящи както за сутрешен джогинг, така и за динамичната офис среда.
И за да не се чувстват изолирани, мъжете също имат избор – стилен и удобен за всяка тяхна активност. 

И не на последно място – красотата е ключът към успеха

Грижата за себе си се изразява в отношението към всеки детайл. За дамите, косата не е просто малък елемент от външния вид, а символ на женственост и сила, затова и грижата за нея е от голямо значение. Оценили качествата на професионалната козметика, комплектът на L’Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular се превърна в хит сред клиентите ни в категория „Козметика“. Това доказва, че с правилните продукти косата може да придобие нужния блясък, здравина и обем, правейки дамите център на внимание.  

ВИЖ ВСИЧКИ БЕСТСЕЛЪРИ