top 10 naj-predpochitani igrachki 2021

Топ 10 най-предпочитаните играчки за 2021

Когато става въпрос за подаръци, няма по-любимо нещо за децата от играчките. В днешно време те идват във всякакъв вид и форма, като не спират да ни изненадват с иновативните си функции. От интерактивни играчки, които разказват приказки, през танцуващи плюшени животинки, реалистични конструктори със стотици детайли, до игрални комплекти, с които малчуганът да се впусне в щури ролеви игри. За да ви представим нагледно голямото разнообразие от видове, направихме списък с топ 10 най-предпочитани играчки за 2021.

Вижте кои са те:

Играчка за бутане колела и кубчета Chipolino

Стъпка по стъпка, малките ви герои превземат света. Играчката за бутане на колела Chipolino ще осигури часове весели игри на детето ви, като същевременно подпомага развитието на неговата координация и фина моторика.

Играчка за бутане колела и кубчета Chipolino - 1

Цветната играчка ще забавлява мъника чрез блокчета с букви и цифри и ще му бъде пръв помощник в мисия „първи стъпки“. Играчката развива познавателните и физическите умения на мъниците от 1 до 3 години.

Продуктът е чудесен инструмент за развиване на въображението, разпознаване на цветове, форми и големини от детето.

Конструктор Lego Duplo My First – Влак за животни (10955)

Очарователната серия конструктори на Lego Duplo е предназначена специално за най-малките дечица, които тепърва развиват фината си моторика.

Конструктор Lego Duplo My First - Влак за животни (10955) - 1

Мъничето ще се понесе на забавно пътешествие с конструктора Lego Duplo My First – Влак за животни (10955). Накъде ли са тръгнали слончето, тигърчето, жирафчето и пандата? С с помощта на животните, хлапето ще се научи да разпознава цветовете и формите.

Плачеща кукла със светещи сълзи IMC Toys Cry Babies – Лека нощ, Кони

Всяко момиченце мечтае да влезе в ролята на грижовна майка и да се радва на сладко бебче. Това е възможно с плачещата кукла със светещи сълзи IMC Toys Cry Babies – Лека нощ, Кони.

Плачеща кукла със светещи сълзи IMC Toys Cry Babies - Лека нощ, Кони - 1

Тя е не само изключително сладка, но и разполага с реалистични функции, които ще направят играта с нея повече от забавна. Тя знае приспивни песнички, които детето ще чуе, щом натисне коремчето ѝ. Мекото костюмче на зайче пък я прави идеална за гушкане. В допълнение на това, за светещите сълзички на куклата не се нуждаете от вода.

Плюшена играчка Shimmer Stars – Коте Желирано бонбонче, с аксесоари

Освен на майки, малките госпожици обичат да играят и на стилисти, като комбинират различни аксесоари.

Плюшена играчка Shimmer Stars - Коте Желирано бонбонче, с аксесоари - 1

Всяко момиченце мечтае да се отличава със свой собствен уникален стил. Плюшената играчка Shimmer Stars – Коте Желирано бонбонче, с аксесоари дава възможност на хлапето да развихри въображението си и да придаде уникален вид както на животинчето, така и на себе си. Освен играчката комплектът включва диадема с ушички, каишка, която се превръща в гривна, поличка за котето, която става на ластик за коса, както и различни бляскави аксесоари, които детето да нанесе с помощта на блестящата пръчица Звезда.

Дървени кубчета в кутия за сортиране Hape – 101 броя

Кой каза, че детенцето може да строи кули и сгради само с конструктори?

Дървени кубчета в кутия за сортиране Hape - 101 броя - 1

За тази цел ви предлагаме и един класически комплект с кубчета. Колко висока кула може да построи малчуганът? Проверете сами с дървените кубчета в кутия за сортиране Hape – 101 броя. Вътре ще откриете 101 цветни кубчета в 6 различни форми, с които детето да построи замъци, къщички и всякакви съоръжения. Играта с тях развива координацията око-ръка, логиката и въображението на хлапето.

Детска дървена кухня Hape – Сива, със звук и светлина

Всяко дете редовно чува въпроса – Какъв искаш да станеш, когато пораснеш? Ако отговорът му е готвач, то детската дървена кухня Hape – Сива, със звук и светлина е истинска сбъдната мечта.

Детска дървена кухня Hape - Сива, със звук и светлина - 7

Подобни ролеви игри помагат на децата да усвоят навици от живота на възрастните и стимулират въображението им. Кухнята ще осигури на мъника свое собствено пространство, в което да се развихри и да сътвори кулинарни изкушения. Тя разполага с 2 котлона, фурна, микровълнова печка и мивка, шкаф и рафт за аксесоари, тиган и шпатула. За да включите котлоните, натиснете някое от копчетата и вижте как те ще светнат и ще издават звуци сякаш в тях се пържи нещо.

Детска играчка Vip Pets – Модно кученце с 9 изненади за прически, асортимент

Ако момиченцето ви обича приказката за Рапунцел и нейната прекрасна дълга коса, то значи сме намерили идеалната играчка за него.

Детска играчка Vip Pets - Модно кученце с 9 изненади за прически, асортимент - 1

С детската играчка Vip Pets – Модно кученце с 9 изненади за прически, асортимент хлапето ще може да прави различни стилни прически на животинчето. Детето може да си направи собствен фризьорски салон с помощта на столчето. А за да бъде играта още по-вълнуваща, аксесоарите, включени в комплекта, са изненада. Време е за брокатени украшения, цветни комбинации и щури игри.

Детска играчка Spin Master Paw Patrol – Кула наблюдателница

Смелите кученца от анимационното филмче „Пес Патрул“ завладяха сърцата на децата по целия свят. Все пак кое дете не обича спасителни мисии, при това с животни?

Детска играчка Spin Master Paw Patrol - Кула наблюдателница - 2

С детската играчка Spin Master Paw Patrol – Кула наблюдателница хлапето ще може да пресъздаде любимите си сцени от поредицата или да създаде нова история. Всички кученца от колекцията на детето и техните автомобили могат да бъдат главни герои. Малчуганът може да ги спусне по страничния лифт и да ги изстреля към следващото приключение.

Комплект IMC Toys Cry Babies Magic Tears – Кемперът на Коали с джакузи

Време е за пътешествие с кемпер! Но коя е желаната от вашия малчуган дестинация?

Комплект IMC Toys Cry Babies Magic Tears - Кемперът на Коали с джакузи - 1

Сега можете да пътувате, където решите с комплекта IMC Toys Cry Babies Magic Tears – Кемперът на Коали с джакузи. Направете си барбекю, излежавайте се на шезлонга, карайте колело. Малката Коали ще се погрижи детето да не скучае дори за миг. Дайте на куклата вода с мини шишенцето и стиснете коремчето ѝ, за да видите как от очите ѝ ще потекат истински сълзи. С този комплект детето ще развихри въображението си и ще измисли разнообразни сценарии за игра.

Детска игра Goliath – Тихо! Не будете татко!

Кое дете не обича да си похапва шоколад? Но родителите често налагат ограничения на мъниците за тяхно добро, което невинаги се приема с лекота от страна на децата.

Детска игра Goliath - Тихо! Не будете татко! - 1

Мисията на играчите в детската игра Goliath – Тихо! Не будете татко! е да се доберат до хладилника, за да похапнат торта. Но това няма да е толкова лесно, защото първо трябва да преминат покрай спящия татко, който не разрешава вечер да се яде сладко. Ще успеете ли да минете, без да издадете нито звук?