Ozone.bg стана на 6 години!

ОБНОВЕНО: решихме да продължим празнуването на рождения ни ден до 30 май – всички специални предложения и промоции ще останат валидни до тогава, както и възможността да получиш подарък за всяка поръчка над 30лв. Подаръците все пак бяха ограничени като количество, затова някои от тях може да не са налични до края на периода. Към момента можеш да избереш от следните варианти:

Вече станахме на 6 години, което си е голямо постижение и си струва да бъде отпразнувано. Затова сме подготвили серия приятни изненади, като започваме с намаленията и промоциите. На специалната страница с рожденденни промоции ще видиш всичко, което сме запланували за двете седмици от 7 до 20 май. Още няколко нови изненади ще се появят в следващите дни – ще обновим информацията веднага. Независимо дали търсиш игра, лаптоп или нови слушалки, има нещо интересно за теб.

Ще почерпим и всички, които направят поръчки над 30лв. до 20 май. За тях сме подготвили подарък – тениска Ozone You Will Be Back или DVD, като предлагаме избор между няколко заглавия: Across the Universe, Casino Royale, The Pursuit of Happiness, Sherlock Holmes или колекция от филмчета с Bugs Bunny и Tom&Jerry. За уточнение на подаръка ще попитаме, когато се обадим да потвърдим поръчката. Подарък ще получат също клиентите, които са поръчали pre-order продукти с дата на доставка между 8 и 20 май.

В следващите дни ще обявим и още интересни изненади – следи блога и страницата ни във Facebook.