Top 5 podaruka, s koito da zaradvame deteto

ТОП 5 подаръка, с които да зарадваме детето

Ето, че наближава най-специалното време от годината, а именно – Коледа. Време за топлина, уют, семейство, топла вечеря, смях и дългоочакваните от малчуганите подаръци. Идеалният подарък за детето трябва да е не само забавен или интересен, но и да има образователна стойност, за да помогне на хлапето да развие важни умения.

Всяко дете се впечатлява от различни играчки, независимо дали става въпрос за кукли, конструктори, камиончета, колички или пък игрални комплекти. Подготвили сме 5 предложения, с които да изненадата мъника и да направите Коледата му незабравима.

Ето и нашите топ 5 идеи за коледни подаръци:

За малките кулинари: Детска дървена кухня Hape – Сива, със звук и светлина

Детска дървена кухня Hape - Сива, със звук и светлина - 7

Всеки малък готвач има нужда от собствена кухня, в която да се развихри. Детската дървена кухня от Hape със звук и светлина ще грабне вниманието на детето с реалистичните си детайли. Тя разполага с 2 котлона, фурна, микровълнова печка и мивка, които са досущ като истински. Котлоните светят и издават звуци сякаш нещо наистина се готви. В комплекта са включени и тиган, и шпатула, с които малчуганът да направи палачинки или други вкусотии. Детската кухня ще стимулира въображението на хлапето и ще му даде възможности за различни ролеви игри.

За любителите на каскадите: Радиоуправляваема количка Amewi – Mini-Stuntfahrzeug, 2.4GHz

Момченцата обожават количките и нямат търпение да изпробват на какви трикове са способни. Радиоуправляваемата количка Amewi – Mini-Stuntfahrzeug, 2.4GHz е возило мечта за всеки малчуган.

Радиоуправляваема количка Amewi - Mini-Stuntfahrzeug, 2.4GHz - 1

Тя е оборудвана с малък ускорител, въртящ се преден мост, бар на колелата и цветни светодиоди. Пригответе се за спиращи дъха каскади и часове забавления. 2.4 GHz технологията и дистанционното управление ще спечелят сърцето на всяко хлапе, което си пада по бързите превозни средства.

За тези, които обичат бляскавите аксесоари: Плюшена играчка Shimmer Stars – Коте Желирано бонбонче, с аксесоари

Ако вашата малка принцеса обича пухкави играчки и цветни украшения, то плюшената играчка Shimmer Stars – Коте Желирано бонбонче, с аксесоари веднага ще спечели сърцето ѝ.

Плюшена играчка Shimmer Stars - Коте Желирано бонбонче, с аксесоари - 3

Сладкото коте има големи, изразителни очи, мека опашка, розова панделка и бляскава каишка. Животинчето пристига със страхотни аксесоари като гребенче, ластик за коса, диадема с ушички, над 200 блестящи детайла за коса, които детето може да постави с блестящата пръчица Звезда, която е включена в комплекта. Котето ще се превърне в добър приятел на малчугана и няма да го остави да скучае дори за миг.

За тези, които обичат да строят: Конструктор Mega Construx – Wonder Builders, 790 части

Ако малчуганът ви обича да строи високи кули или други сгради, то конструкторът Mega Construx – Wonder Builders, 790 части е идеален начин да го зарадвате, като му осигурите часове забавление.

Конструктор Mega Construx - Wonder Builders, 790 части - 1

Играта с него ще помогнете на детето да развие координацията си око-ръка, логическото мислене, цветоусещането и въображението си. Конструкторът включва цели 790 части, с които могат да се построят какви ли не фигури и съоръжения.

За всички, които мечтаят за домашен любимец: Интерактивна плюшена играчка IMC Toys – Кученцето Луси

Идва момент, когато хлапето ще направи всичко възможно, за да ви убеди да му вземете домашен любимец. Ако смятате, че наследникът ви все още не е готов за такава отговорност, имаме друго решение за ситуацията.

Интерактивна плюшена играчка IMC Toys - Кученцето Луси - 12

Интерактивната плюшена играчка IMC Toys – Кученцето Луси ще се превърне във верен другар на мъника. Луси може да пее и да танцува, но освен това може да изпълнява и 20 команди на български език. Впечатляващо, нали? Щом чуе „Луси, здравей!“, плюшената играчка поздравява своя стопанин с весел лай. С интерактивното животинче ще можете да подготвите малчуганът за истински домашен любимец и ще го научите на отговорности.