top 10 na naj-popularnite videoigri 2021

ТОП 10 на най-популярните видеоигри за 2021

Можем да кажем, че 2021 г. беше изключително успешна за гейминг индустрията. Излязоха множество нови заглавия на пазара, които поднесоха на геймърите нови и вълнуващи светове за изследване. Ние сме тук, за да ви представим Топ 10 на  най-популярните видеоигри за отминалата година. Ето ги и тях.

 

FIFA 22 (PS4)

 

През октомври тази година излезе новото издание на най-известната спортна гейминг поредица за всички времена. FIFA 22 предлага невероятно футболно изживяване, множество нови функции и разбира се динамични състезания.

FIFA 22 (PS4) - 1
Футболният симулатор на компанията Electronic Arts ще ви доближи още по-близо до истинския футбол, благодарение на ненадминатата автентичност с над 17 000 играчи, 700+ отбора и над 30 лиги, включително Шампионска лига, УЕФА, Либертадорес и още много.

 

 

 

Assassin’s Creed Valhalla (PS4)

 

Видеоигрите за тайното братство от асасини безспорно са една от най-добрите екшън-приключенски поредици. Assassin’s Creed Valhalla е най-новото допълнение, което изпраща играчите в изследване на един динамичен и красив отворен свят.

Assassin's Creed Valhalla (PS4) - 1
Историята в нея се развива през девети век, когато поради безкрайните войни и намаляващите ресурси, норвежците, начело с викинга Elvior решават да прекосят леденото Северно море. Те пътуват до богатите земи на разбитите кралства на Англия, в търсене на ново бъдеще за своя клан. Играчите трябва да отстранят всеки враг, да развият своето селище и да изградят политическа сила, в стремежа си да спечелят своето място сред Боговете във Валхала.

 

 

Far Cry 6 Yara Edition (PS4)

 

Готови ли сте да се превърнете в смел партизанин? Ако отговорът е да, то тогава ви приветстваме в Яра – един замръзнал във времето тропически рай.

Far Cry 6 Yara Edition (PS4) - 1
Присъединете се към революцията и отблъснете репресивния режим на диктатора Антон Кастило и синът му Диего. Влезте в ролята на Дани Рохас – ветеран, който се е превърнал в партизанин революционер. За да изравните вашите шансове срещу армията на Антон, вие ще трябва да използвате арсенал от уникални нови оръжия, превозни средства и дори да се сприятелите с животни. Стартирайте революционното движение и разрушете тираничния режим до основи.

 

 

Battlefield 2042 (PS4)

 

Емблематичната военна поредица отново е тук, а действието този път се развива в не толкова далечното бъдеще. Годината е 2042, а екстремните метеорологични събития и конфликтите за ресурси изместиха баланса на глобалната сила.

Battlefield 2042 (PS4) - 1
Съединените щати и Русия са на ръба на война, а в същото време се създават независими организации, известни като целеви групи. Какви ще са последиците от тази мащабна и унищожителна война? Batttlefield 2042 е шуутър от първо лице, в който играчите ще трябва да преодолеят динамично променящите се бойни полета с помощта на техния отряд и разнообразен арсенал от авангардни оръжия.

 

Call of Duty: Vanguard (PS4)

Call of Duty отново потапя играчите във вихъра на войната. Действието в новата част на известния шуутър се развива по време на Втората световна война.

Call of Duty: Vanguard (PS4) - 1
Играчите трябва да изпробват своята храброст по красивите, но белязани от битки военни полета, докато се стремят да победят в този нарастващ конфликт. Независимо дали се сражавате над Тихия океан, кацате във Франция или защитавате Сталинград със снайперист, Call of Duty: Vanguard ще ви потопи във войната, както никога до сега.

 

Grand Theft Auto V – Premium Edition (PS4)

Петата част на култовата поредица Grand Theft Auto, продължава да е хит и тази година. Играчите поемат на опасно приключение из града Лос Сантос и заобикалящите го хълмове и плажове.

Grand Theft Auto V - Premium Edition (PS4) - 1
Огромен отворен свят, пълна свобода на действие, разнообразни мисии и интригуващи истории са само част от нещата, които може да предложи Grand Theft Auto V. Премиум версията на играта включва всички нейни разширения, както и онлайн компонента Grand Theft Auto Online, в който играчите водят своя собствена банда.

 

 

 

Fortnite: The Minty Legends Pack (PS4)

Предпочитате ли да се втурвате в битка или пък дебнете противниците си в храстите?

 

Fortnite: The Minty Legends Pack (PS4) - 1
Играете соло, дуо или пък вашият стил е отборен? Каквато и да е вашата стратегия, има едно нещо, за което всички играчи са на едно мнение … Fortnite е страхотна. Видеоиграта продължава да се слави с огромна популярност, като събира на едно място както ветерани в гейминг културата, така и нови привърженици, тепърва навлизащи в света на игрите.

Разришението The Minty Legends Pack, включва специални бонуси във Fortnite, включително костюми, кирки и валута в играта.

 

 

 

NBA 2K22 (PS4)

Любимите отбори и звезди от NBA и WNBA са отново тук, за да ви потопят в оспорвани баскетболни състезания, както никога до сега.

NBA 2K22 (PS4) - 1
NBA 2K22 ще зарадва всички фенове с удивителна визуална презентация, подобрена AI система на играчите, актуални списъци на отборите и още много. Изпитайте автентичността, почувствайте енергията на тълпата и се забавлявайте с една от най-завладяващите спортни игри.

 

Преследвайте своята мечта и се превърнете в ненадминат професионален играч в режима MyCAREER или създайте най-добрия отбор от звезди и легенди на NBA с режима MyTEAM.

 

 

 

Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)

Междугалактическите авантюристи Ратчет и Кланк се завръщат с гръм и трясък.

Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5) - 1
Готови ли сте да се впуснете в забавно приключение и да помогнете на двамата приятели, да спрат роботизирания император, който възнамерява да завладее междугалактическите светове. Злият доктор Нефериус отново е тук, но този път има устройство, което му позволява да пътува до паралелни вселени, в които винаги печели. Този зъл негов план води до разделянето на двамата верни приятели Ратчет и Кланк. От вас зависи да намерите нови съюзници и да съберете екипа отново заедно.

Ratchet & Clank: Rift Apart използва силата на новото поколение конзоли, като включва хаптичната обратна връзка, адаптивни спусъци, 3D аудио, динамична 4K резолюция и геймплей с до 60 кадъра в секунда.

 

 

Pokemon Shining Pearl (Nintendo Switch)

Вълнуващата видеоигра Pokémon Pearl сега е тук в напълно преработено издание, специално за Nintendo Switch. Pokemon Shining Pearl отвежда играчите в познатия и красив регион Sinnoh. Богат на природа с могъщата планина Коронет в сърцето си, Sinnoh е земя на множество митове, предавани през вековете.

Pokemon Shining Pearl (Nintendo Switch) - 1
Изберете един от трите страхотни стартови покемони и поемете на път, за да се превърнете в шампион на прочутата Pokémon League. Играчите, които са запознати с оригиналната игра могат да посетят познати места и да преживеят известни сцени, докато новите играчи могат да се насладят на забавни срещи и изненади, които регионът Sinnoh може да предложи.

Римейкът също така е снабден с множество нови функции, характерни са съвременните Покемон игри. Готови ли сте за приключение?