ТОП 5 игри, които да подариш и на най-капризния геймър

Човек и добре да живее, все някога среща геймър и идва онова време от годината, в което трябва да му поднесе подарък. Наясно сме, че тази задача може да се окаже по-трудна мисия и от това да убиеш чудовищата и босовете в Dark Souls. Ако ти самият не си геймър, може да ти се струва почти невъзможно да намериш перфектната игра, затова се притичваме на помощ.

За да направим живота ти една идея по-лесен, съставихме списък с топ 5 на видео игрите, които са способни да пленят всяко геймърско сърце. Независимо дали пазаруваш за съпруг, приятелка, съквартирант или най-добър приятел, с тези идеи за подаръци шансът да грешиш е равен на нула!

Нашите предложения:

Както може би се досещаш, това предложение е римейк на състезателната игра от 2010 година, в която е добавено съдържание, актуализации с 6 допълнителни часа геймплей и повече от 30 предизвикателства. Възможността за игра при 60 кадъра в секунда издига гейминг изживяването на още по-високо ниво. Една от най-добрите състезателни игри и всеки, който е фен на високите скорости, супер автомобилите и бягството от закона, трябва да скочи зад волана на Need for Speed Hot Pursuit Remastered.

В списъка ни влиза още една игра от серията, но този път действието се развива в подземния свят на Need For Speed и носи носталгично чувство към корените на франчайза. Ghost Games са се постарали и са подобрили съществено автомобилите – усещането е като че наистина си зад волана. Играта е изпълнена с множество предизвикателства и мисии, а това прави състезанията още по-интензивни и напрегнати. Ако трябва да направиш подарък на фен на поредицата, то със сигурност Need For Speed: Heat е доста удачен избор.

Продължаваме класацията с топ геймърски подаръци с още една състезателна игра, но се пренасяме на футболното поле. Новата FIFA 21 излезе в началото на този октомври и стана най-популярното спорно заглавие в България, което зарадва феновете на поредицата с множество съществени подобрения по играта, както и няколко чисто нови елемента. Комбинацията от предизвикателна защита и възможността за уникално вкарани голове, както и допълненията в кариерния режим и възможностите за трансфер на играчите нареждат тазгодишното издание като най-добрата FIFA, излизала досега, която всеки футболен фен трябва има.

Това беше едно от най-чаканите гейминг заглавия за изминалата година и със сигурност оправда надеждите за истински добра игра. Ghost of Tsushima е фантастично пътешествие през неприятностите и раздорите в Япония през 13-ти век и се допълва перфектно от велики герои, симпатичен главен герой и отвратителен злодей. Страхотната графика, интересната история и, не на последно място, битките с мечове правят играта a-must-have заглавие за всеки почитател на екшън жанра.

Последното ни предложение, но със сигурност не по важност, е една от най-скорошните игри, по която точехме лиги цели 9 години. След множество отлагания, най-накрая станахме свидетели на епичното заглавие на CD Projekt RED. И всички надежди за ултимативно добро гейминг изживяване се оправдаха. Cyberpunk 2077 предоставя множество предизвикателства и изключително интересна история, развиваща се в бъдещето, и ще пасне идеално в колекцията на всеки фен на RPG жанра.