top 5 koledni podaruci za nego

Подаръци за него за Свети Валентин

Купидон вече почуква на вратата, а ти все още не си избрала идеалния подарък за твоята половинка? Не се притеснявай! Ние сме тук, за да ти предложим страхотни идеи за подарък, които ще се харесат на всеки мъж.

Ето ги и нашите топ предложения за подаръци за Свети Валентин, които ще внесат усмивка в лицето на партньора ти.

Гейминг слушалки Razer Kraken – Multi-Platform

Гейминг слушалки Razer Kraken X - Multi-Platform - 6

Ако хобито на твоя приятел са видеоигрите, то тогава ти представяме страхотните гейминг слушалки Razer Kraken – Multi-Platform.

Те предлагат изключително чист и плътен звук, който ще потопи играча още повече във вълнуващия свят на гейминга. По-дебелата подплата на наушниците и добавения охлаждащ гел, пък намалят напрежението на главата и досадното запарване, за още по-дълги игрови сесии. Чудесен подарък за всеки геймър!

Гейминг мишка Logitech – G Pro, оптична, 16K DPI, безжична

Гейминг мишка Logitech - G Pro, оптична, 16K DPI, безжична, черна - 1

Logitech – G Pro е снабдена с ергономична форма, странични бутони, изключителна здравина и последно поколение HERO сензор.

За да може да победи всеки един противник на бойното поле, твоя приятел се нуждае от чудесна гейминг мишка. Ние ти предлагаме Logitech – G Pro, която е проектирана да бъде най-добрата геймърска мишка за истинските професионалисти. Тя е проектирана в продължение на повече от две години в тясно сътрудничество с много професионални играчи.

Безжични слушалки с микрофон Razer – Opus X, ANC

Безжични слушалки с микрофон Razer - Opus X, ANC, Green - 2

Ако неговата страст е музиката, то тогава ти предлагаме безжичните слушалки с микрофон Razer – Opus X, ANC.

Те са комфортни, елегантни и ще потопят всеки в едно впечатляващо аудио изживяване. Слушалките са снабдени с активна шумоизолация, която ще премахне всички разсейващи звуци и 40-милиметрови говорители, които предоставят кристален звук. Razer – Opus X също така имат вътрешни микрофони, а режимът Gaming Mode, ще увеличи безжичната производителност на слушалките благодарение на връзката с ниска латентност (60ms).

Безжични слушалки Sony – WF-XB700

Безжични слушалки Sony - WF-XB700, сини - 2

Ако човекът до теб е меломан, то тогава той ще се нуждае от комфортни, практични и качествени слушалки, за да се наслаждава на любимите си изпълнения.

Безжичните слушалки на Sony – WF-XB700 са перфектният избор. Те могат да се похвалят с наистина мощен и плътен звук, до 18 часа възпроизвеждане, бързо зареждане, ергономична конструкция и още много. Слушалките Sony – WF-XB700 са съвместими с всички гласови асистенти и идват в комплект с 4 размера хибридни силиконови вложки. Чудесен подарък за всеки любител на музиката.

Тънкото изкуство на съблазняването

Тънкото изкуство на съблазняването - 1

В този специален наръчник мъжете ще намерят много полезна информация, независимо дали са необвързани, или имат сериозна връзка.

Ако искате да зарадвате вашия приятел с ново и интересно четиво, то тогава ти предлагаме книгата Тънкото изкуство на съблазняването на известния писател Марк Менсън. Те ще научат какъв тип поведение привлича жените, кои убеждения саботират успеха им, как да водят приятен и непринуден разговор, как да преодолеят тревожността си и много други работещи идеи. Авторът не обещава да разгадае мистерията какво искат жените, но гарантира, че благодарение на съветите в книгата мъжете ще подобрят значително отношенията си с нежния пол.

Били Съмърс

Били Съмърс - 1

Специално за всички фенове на краля на ужаса – Стивън Кинг, ние ти представяме неговия нов роман „Били Съмърс“. Романът се фокусира върху двама души, които се заемат да отмъстят на един необикновено покварен мъж за престъпленията му. В „Били Съмърс“ се разказва за любов, късмет, съдба и една последна, незабравима възможност за изкупление.

Силните черти на книгата според първите му читатели са невероятните характери, които изгражда писателят. Наред с това той разпръсква по страниците дребни детайли, които казват много. Така вниманието е приковано във всеки момент от четенето.

Far Cry 6 Yara Edition (PS4)

Far Cry 6 Yara Edition (PS4) - 1

Влезте в ролята на Дани Рохас – ветеран, който се е превърнал в партизанин революционер. За да изравните вашите шансове срещу армията на Антон, вие ще трябва да използвате арсенал от уникални нови оръжия, превозни средства и дори да се сприятелите с животни.

Всеки фен на приключенската поредица Far Cry го приветстваме в Яра – един замръзнал във времето тропически рай. Присъединете се към революцията и отблъснете репресивния режим на диктатора Антон Кастило и синът му Диего. Стартирайте революционното движение и разрушете тираничния режим до основи.

Mafia Trilogy (PS4)

Mafia Trilogy (PS4) - 1

Видеоиграта Mafia Trilogy събира в себе си 3 епохи на организираната престъпност в Америка и ще се превърне в чудесен подарък за всеки геймър.

Историята започва през 1930 г., когато таксиметровия шофьор Томи Анджело неизбежно се сблъсква с мафията, която му показва охолство, което трудно се пренебрегва. Следват вълнуващи екшън-приключения в престъпния живот, който е изпълнен с престрелки, гонки и обири.

Запалка Zippo Black Matte, часовник с череп

Запалка Zippo Black Matte, часовник с череп - 1

Хубавата запалка винаги е практичен и стилен подарък. Зарадвай любимия с тази чудесна запалка Zippo Black Matte, която въпреки, че е с малко по-мрачна тема, ще внесе свежест в неговото ежедневие.  Тя е изцяло метална, има ветроустойчив дизайн и пристига с доживотна гаранция.

Смартфон Motorola – Moto E7 Power, 6.5″, 4/64GB

Смартфон Motorola - Moto E7 Power, 6.5", 4/64GB, син - 2

Motorola – Moto E7 Power има двойна основна камера, която се състои от 13-мегапикселова първична камера и втора 2-мегапикселова камера.

Смартфонът Motorola – Moto E7 Power ще се превърне в чудесен подарък за вашия любим човек. Той е снабден с голяма батерия, отлична камера, 64GB място за съхранение и страхотен хардуер. Смартфонът има 6,51-инчов IPS дисплей и работи с осем ядрен процесор, който предава отлична производителност и гладък мултитаскинг.

Уред за брада Philips – OneBlade, QP2520/20

Уред за брада Philips - OneBlade, QP2520/20, черен - 1

OneBlade е снабден с изключително трайни ножчета, издръжлива батерия и е подходящ за мокра и суха употреба.

Всеки мъж обича да полага грижа за своята брада. Поради тази причина ние ти предлагаме новия революционен начин за подстригване, оформяне и бръснене на всякаква дължина на брадата – Philips – OneBlade. Той следва естествените линии на лицето, като позволява ефектно и комфортно подстригване и бръснене на всички зони.