Топ 7 най-желани гейминг аксесоари и джаджи

Топ 7 най-желани гейминг аксесоари и джаджи

Само един геймър знае какво му е на един геймър. Или с други думи само онези, които споделят пламенната страст да играят игри, могат да разберат напълно чувството да подобриш собствения си рекорд, да надвиеш мощен противник или най-накрая да изпълниш мисия, която играеш от часове. Простосмъртните не разбират с какво толкова е по-специална геймърската техника и защо са необходими различни слушалки, клавиатури, мишки, компютри. Но ти много добре знаеш разликата и искаш да допълниш арсенала си. Внимателно подбрахме гейминг периферия и други джаджи, които ще направят игралното изживяване неописуемо яко.

Ето какви са нашите предложения:

За да бъдеш на 100% в играта и да се насладиш на преживяването, несъмнено ти трябва качествен звук. Слухът е ключово умение както в реалния живот, така и в игрите. Гейминг слушалките Razer Kraken Tournament гарантират, че няма да изпуснеш нищо от случващото се на игралното поле. Те създават реалистична дълбочина, като симулират позитивно точен звук в 360 ° сфера за по-голяма информираност, благодарение на функцията THX Spatial Audio. Моделът дава възможност за регулиране на басите на 17 нива спрямо личните предпочитания. Екипната комуникация е изключително важна, затова слушалките осигуряват баланс между играта и разговора.

  • Гейминг лаптоп Dell – G3 3500, 15.6″, FHD, i7, win10, черен

Периферията е важно нещо, но ако компютърът не е достатъчно мощен, шансът за победа рязко намалява. Гейминг лаптопът Dell – G3 3500 е оборудван с Intel Core i7-10750H процесор, който ще направи играта още по-реалистична и поглъщаща. Има 15.6-инчов FHD екран и висококачествена графична карта, с които ще преживееш разтърсващо визуално приключение с кристална картина. Часовете геймплей минават неусетно, затова моделът разполага със система за охлаждане с двоен вентилатор. Двойни са и тонколоните, снабдени с висококачествено Nahimic 3D аудио, за да уловиш всеки звук и да реагираш на момента.

  • Рутер TP-Link – Archer C6U,1.2Gbps, черен

Всяка секунда в играта може да коства твърде много, затова стабилната връзка с мрежата е повече от необходима. Рутерът TP-Link – Archer C6U е оборудван с 4 външни антени и една вътрешна, за да си сигурен, че няма да има забавяния по време на геймплей. Моделът гарантира светкавична връзка, благодарение на AC1200 двулентовата Wi-Fi мрежа. 2.4 GHz-овата лента е подходяща за ежедневни дейности, докато 5 GHz-oвата предоставя скорости до 867 Mbps, които са сбъдната мечта за всеки геймър.

  • Смартфон Samsung Galaxy A71 – 6.7″, 128GB, син

Следващото предложение е за всички, които обичат да играят на телефона си, без значение дали са в градския транспорт, на почивка или другаде. Реалистичните и наситени цветове на 6.7-инчовия дисплей със Super Amoled Plus на Samsung Galaxy A71 правят смартфона идеален за игри и филми. Големият капацитет на батерията от 4500mAh ти дава възможност да стриймваш, играеш и споделяш, без да се притесняваш за заряда на мобилното устройство. Моделът разполага с бърз процесор и много пространство за съхранение, за да не се лишаваш от нищо. Функцията Game Booster вдига нивото на играта, като оптимизира температурата, паметта и батерията. А когато не играеш, четворната камера на Galaxy A71 ще се погрижи да се забавляваш да запечаташ всеки важен момент с уникално качество.

 
  • Assassin’s Creed Odyssey (PS4)

Тъй като любителите на конзолите също трябва да са доволни, представяме на вниманието ти Assassin’s Creed Odyssey (PS4). Напиши своята собствена одисея и се превърни в легендарен спартански герой, потапяйки се в това древногръцко приключение. Играта ще те срещне със спиращи дъха графики на буйни гори, вулканични острови и оживени градове. Всяко решение, което взимаш, определя крайния ход на играта със система за диалог. Стани част от епичните сблъсъци между Спарта и Атина. Избери оръжията си, бори се със зъби и нокти, за да разбереш дали ще промениш изхода на Пелопонеската война.

 
  • John Williams – Star Wars: The Force Awakens (CD)

Всеки истински фен на „Междузвездни войни“ знае, че за да овладееш Силата трябват да притежаваш не само физическа сила, но и душевен баланс. За да усетиш Силата във вените ти, преди да се впуснеш в следващото гейминг приключение, ти представяме музикалния шедьовър на John Williams – Star Wars: The Force Awakens (CD). Саундтракът на 7-ия филм от хитовата поредица, ще те пренесе в друга галактика. Бъди рамо до рамо с любимите си герои и изживей техните емоции, благодарение на 5-кратния носител на Оскар Джон Уилямс.

  • Настолна игра Imperial Settlers – Empires of the North

Последното ни предложение е специално за любителите на настолните игри. Imperial Settlers – Empires of the North е самостоятелна игра във вече установената вселена на Imperial Settlers. Тя е подходяща за всеки, който мечтае да бъде лидер и иска да приложи стратегическите си умения. В нея играчите ще се сблъскат с три различни фракции на северните народи: шотландци, инуити и викинги. Направи собствена фракция и развий икономиката ѝ. Надвий опонентите си и се пребори за господството на север. Ще успееш ли да създадеш най-успешната цивилизация в играта?