Top 10 podaruci za lyubitelite na muzikata

ТОП 10 предложения за подаръци за любителя на музиката

Един от най-светлите празници вече е на прага ни, а с него идва и времето за трескавото купуване на подаръци. Имаш проблем с тяхното избиране? Ние сме тук, за да ти предложим едни от най-добрите продукти за страстните любители на музиката. Независимо дали купуваш подарък за приятел, роднина, колега или половинката.

Ето и нашите топ 5 аудио предложения, с които със сигурност ще направиш правилен избор и ще зарадваш дори и най-капризния меломан.

Слушалки Philips – TAPH805BK/00, черни

 

Слушалки Philips - TAPH805BK/00, черни - 3

Какво е Коледа, без коледни песни? А какво по-добре от това да слушаш любимите си изпълнения със страхотен звук. Зарадвай любим човек с чудесните безжични слушалки на Philips – TAPH805BK/00. Те са идеални за пътуване и издържат до 30 часа време на възпроизвеждане или разговор. Слушалките активно премахват шума и са снабдени с меки възглавнички на наушниците за максимален комфорт. С тях любителите на музиката ще могат да чуят всеки детайл и да усетят въздействието на всяка нота с помощта на Hi-Res Audio.

Слушалки Apple – AirPods Pro, true wireless, бели

 

Слушалки Apple - AirPods Pro, true wireless, бели - 1

За да се наслаждават на любимите си изпълнения, меломаните се нуждаят от комфортни, практични и качествени слушалки. Apple – AirPods Pro събират всичко това в едно, заедно с прекрасен дизайн. Те са снабдени с два режима – активна шумоизолация, която заглушава излишните външни звуци или Transparency, която по естествен начин добавя околните звуци, за да може да се реагира на всяка ситуация. Слушалките имат живот на батерията до 4.5 часа с едно зареждане, и 24 часа с кутията за зареждане. Те ще се превърнат в идеален подарък и ще зарадват всеки почитател на марката Apple.

Аудио система Sony – V02, черна

 

Всяко празненство се нуждае от музика, а знаем, че любителите на музиката могат да бъдат много капризни в това отношение.

Аудио система Sony - V02, черна - 3
Мощната едномодулна аудио система Sony V02 ще се хареса на всеки меломан и ще го потопи още повече в любимото му изпълнение. Тя е снабдена със чудесна светлина, която пулсира в синхрон с музиката, което ще донесе още повече настроение. Sony V02 притежава басов звук на дълго разстояние с JET BASS BOOSTER, гласово управление и високоговорител под ъгъл за по-високи честоти. Аудио системата е снабдена и с вход за микрофон, който ще превърне всяко едно събиране в караоке парти.

 

Безжични слушалки Sony WH-1000XM3 – черни

 

Безжични слушалки Sony WH-1000XM3 - черни - 2

Подари незабравими моменти с чудесните Безжични слушалки Sony WH-1000XM3. Те са известни в аудио средите и ще се харесат на всеки един меломан. Персонализираният дизайн перфектно изолира шума на външния свят, като същевременно регулира настройките за звука от обкръжаващата среда. Мощни 40 мм възбудители с диафрагми правят музиката да звучи така, сякаш любимата група свири само на метри. Освен това, слушалките Sony WH-1000XM3 са супер удобни, което ги прави перфектен избор при продължителни сесии на слушане.

Портативна колонка House of Marley Bag of Riddim 2 – черна

 

Мини колонка House of Marley Bag of Riddim 2 - черна - 1

Партито е там, където си ти. Ако търсиш перфектната портативна колонка за Коледен подарък, то ние ти представяме великолепната House of Marley Bag of Riddim 2. Тя може да предложи супер мощен звук, страхотен дизайн и функционалност и до 10 часа на възпроизвеждане с едно зареждане. Портативната колонка ще се хареса на всеки любител на музиката, а удобната ѝ чанта за носене ще му позволи да я вземе навсякъде с него.

Още не си избрал перфектен подарък? Няма проблем. За истинските фенове, ние ти представяме страхотни музикални албуми, които ще се превърнат в идеалния подарък за Коледа и ще зарадват всеки почитател на хубавата музика.

Adele – 30 (CD)

 

Adele - 30 (CD) - 1

Специално за всички почитатели на английската певица Адел ние ти представяме нейния четвърти студиен албум – 30. Той включва поп, джаз и соул балади, които са вдъхновени от всички изпитания през които преминава изпълнителката и е едно преломно преживяване в нейната кариера. По създаването му тя работи с дългогодишните си съмишленици Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Tobias и Jesso Jr, както и някои нови имена като Inflo и Ludwig Göransson. Албумът ще се превърне в чудесен подарък за всеки фен на световноизвестната изпълнителка.

ABBA – Voyage (CD)

 

ABBA - Voyage, Alternative Artwork (Limited Edition CD) - 2

Тази година феновете на шведската група ABBA бяха приятно изненадани с новия проект на групата. Поп квартетът обявиха новия си албум Voyage, който е продължение на последния им албум от 1981 г. – The Visitors. Той включва 10 песни, сред които и сингълите „I Still Have Faith in You“ и „Don’t Shut Me Down“. Гарантираме ти, че албумът Voyage е перфектен подарък за всеки фен на световноизвестните ABBA.

Metallica – The Black Album, 2021 Remastered (2 Vinyl)

Metallica - The Black Album, 2021 Remastered (2 Vinyl) - 1

За феновете на хевиметъла, ние ти предлагаме двоен винил на известния албум Metallica – The Black Album. Той е един от най-успешните и световно признати студийни проекти на Metallica. The Black Album застава на #1 в класациите на над 10 държави, а в траклиста влизат някои от най-големите класики – „Enter Sandman“, „The Unforgiven“, „Nothing Else Matters“. По случай 30 годишния юбилеи от издаването на албума, групата представя нова ремастерирана версия с максимално качество на звука.

George Michael & Wham! – Last Christmas, OST (CD)

 

George Michael & Wham! - Last Christmas, OST (CD) - 1

Какво е Коледа без празнични песни и филми? За да внесеш настроение в този така светъл празник и да зарадваш любим човек, ние ти предлагаме саундтракът към известния романтичен коледен филм Last Christmas. Зашеметяващия албум включва 3 хита на британското дуо Wham!, както и 12 солови песни на Джордж Майкъл от цялата му кариера, включително новото парче „This Is How“.

Любо Киров – Знам , Limited Golden Edition (Vinyl)

 

Любо Киров - Знам , Limited Golden Edition (Vinyl) - 1

Ако търсиш подарък за любител на българската поп музика, специалната винилова версия на албума на Любо Киров – Знам, е перфектният избор. Лимитираното издание на втория самостоятелен албум на изпълнителя събира най-добрите от неговите изпълнения. Колекцията включва общо 10 от най-големите му хитове през последните 15 години – „Знам“, „Има ли цветя”, „Мога“, „Заедно” и други. Чудесен подарък за всеки почитател на известния български изпълнител.