Logitech G502X

G502 X – Една преобразена легенда

Ако си запален геймър или търсиш начини да повишиш своята продуктивност, то тогава тази страхотна мишка Logitech е точно за теб. Моделът G502 X е една преобразена легенда, която впечатлява със своя преработен и ергономичен дизайн, както и с множеството си подобрени характеристики. Новата мишка на Logitech е снабдена с първите по рода си хибридни оптично-механични суичове. Този революционен модел комбинира скоростта на оптичното задействане, заедно с механичното усещане.

Резултатът от това е едно невероятно гейминг преживяване с безпрецедентна скорост, прецизност и надеждност – и ясна, тактилна обратна връзка. Моделът G502 X също така ще ви изненада със своето превъзходно проследяване и интелигентна консумация на енергия, поради своя усъвършенстван сензор HERO 25K.

Той проследява движението на субмикронно ниво, което е по-малко от един милион на метър. С негова помощ и с бутона за смяна на DPI вие ще доминирате на игралното поле. Освен множество подобрения в характеристиките, от Logitech са направили и впечатляващи подобрения по дизайна, но без да се изгуби емблематичния вид на продуктовата линия G502.

Бутонът за смяна на DPI е по-лесно достъпен, а ако не искате да го използвате можете да го замените с капачето, което е включено в комплекта. Скрол бутонът също е преработен, като е добавена функцията на „свръхбърз режим“, а при наклон наляво и надясно имате два допълнителни бутона, които може да персонализирате.

Моделът на Logitech – G502 X  се предлага в три версии, всяка със свои различни функционалности:

  • Logitech – G502 – Базовата версия, която е с впечатляващото тегло от 89 грама, благодарение на тънкия екзоскелет, минималното количество материал и олекотеното скрол колелце.Гейминг мишка Logitech - G502 X
  • Logitech – G502 X Lightspeed – Безжична версия, която е снабдена с LIGHTSPEED връзка, осигуряваща стабилна свързаност с ултра ниска латентност. Нейната батерия издържа до 140 часа с един заряд, а новата функция POWERPLAY позволява безжично зареждане.

Гейминг мишка Logitech - G502 X Lightspeed

  • Logitech – G502 X Plus – Освен LIGHTSPEED технологията от предходния модел, тази версия е снабдена с динамична подсветка с 16.8 милиона цвята и 8 LED диода.

Гейминг мишка Logitech - G502 X Plus