Черен петък на Ozone.bg

Топ 14 продукта, които не трябва да пропускаш на Black Friday 

Наближава краят на ноември, а с него по традиция стартира и голямото коледно пазаруване. Това е вълнуващ период от годината, който освен в планове за това как да направиш най-хубавите подаръци, минава и под знака на ловците на оферти. Тук ти представяме 14 продукта, които не трябва да пропускаш на Black Friday. Не позволявай някой да ги грабне преди теб, зареди ги в количката си и ти остава само да натиснеш бутона „Купи“.

 FIFA 23 (PS4)

Fifa 23Независимо от това на какъв стил футбол си фен, FIFA 23 ще те потопи в едно ново неподправено усещане на невероятна реалност в играта. Очакват те много нови подобрения включително женски клубни отбори, cross-play игра и разнообразни допълнения към любимите ти режими.  

Видеоиграта осигурява впечатляваща автентичност с над 19 000 играчи, 700+ отбора, 100+ стадиона и над 30 лиги, включително Шампионската лига на УЕФА, Висшата лига, новата Женска суперлига и още много. Ясно е, че трябва да я имаш. Единственият въпрос, който остава е готов ли си за толкова реалистична и напрегната надпревара?

Гейминг клавиатура Razer – Ornata V3 X, RGB

Razer клавиатура Ергономична нископрофилна клавиатура, която ще удовлетвори големите и все по-покачващи се изисквания на геймърите. В същото време тя е проектирана, така че да повиши работната продуктивност. С нея получаваш: по-удобно натискане на клавишите, подобрена устойчивост на избледняване и надраскване, здрава конструкция, която издържа на интензивни натоварвания, подложка за китките.

Котаракът, който спасяваше книги

Котаракът, който спасяваше книги Не пропускай една от книгите събитие на последните години, бестселъра на Сосуке Нацукава, който вдъхновява и стопля сърцето. „Котаракът, който спасяваше книги“ (издателство „Еднорог“, превод Боряна Джанабетска) е история за вярата в доброто, силата на приятелството и магията на литературата. Романът за един самотен тийнейджър, един необикновен котарак и специалната им мисия се радва на световна популярност и е преведен на над трийсет езика. На българския пазар книгата излиза със страхотните авторски илюстрации на Биляна Василева-Билка, одобрени лично от писателя.

Безжични слушалки Sony – WF-1000XM4, TWS

Безжични слушалки Sony Слушалките WF-1000XM4 ти гарантират брилянтно аудио изживяване, пригодено точно за теб. Те са създадени да пасват на всяко ухо, благодарение на което осигуряват персонализирано изживяване, което се адаптира към всяка индивидуалност и във всяка ситуация. С избора на Sony – WF-1000XM4 получаваш безкомпромисно качество плюс: подобрено цифрово шумопотискане с вграден процесор V1, качествен звук с безжично High-Resolution аудио, интелигентно слушане и ясно качество на обажданията, ергономична конструкция на повърхността за по-стабилно прилягане, водоустойчивост и дълъг живот на батерията за ежедневна употреба.

Игрален комплект Hape – Дървена влакова композиция с маса, 70 части

Игрален комплект Hape Прекрасна играчка мечта за всички малки и пораснали деца – цяла влакова композиция и съоръжения, съставена от общо 70 части, с които се строят пътища, надлези, гари, и специална дървената маса – с дизайн, който е идеален ЖП декор за игра. Размерите на масата в сглобен вид са 91 x 78.9 x 40.3 cm. Влаковете, както и останалите елементи от комплекта, са изработени от лек дървен материал и са със заоблени форми, за да бъдат безопасни и подходящи за деца на 3 и повече години.

Пъзел Black Sea от 1000 части – Богинята на Севера, Душан Маркович

Пъзел Black Seas Богинята на севера Разкошен пъзел от 1000 части от висококачествен картон и дебелина 2.25 mm. „Богинята на Севера“ е дело на сръбския дизайнер и илюстратор Душан Маркович, който е с богат опит в научнофантастичния стил. Картината е вдъхновена от суровата красота на зимата и Севера. Страхотен подарък, който може да направиш както на себе си, така и на близък. Когато приключиш с реденето, ще се сдобиеш с прекрасен завършен пъзел, който може да бъде чудесна декорация за всеки дом или офис.

Смарт телевизор Sony – KD50X89J, 50“, LED, 4K

Не просто телевизор, а истинско неподправено изживяване. Виж цветовете както никога досега с това ново ниво на 4K HDR телевизор, който възпроизвежда дори фините разлики в сянката и нюанса. Реалистичните цветове и 120 Hz панел ви дават по-гладко, по-ясно и по-истинско изживяване. Филм, концерт, спортно събитие, Sony – KD50X89J ще те пренесе там – в епицентъра на случващото се. Отдай се на неповторимото изживяване, което ти дава този смарт телевизор и направи една от най-добрите покупки в живота си.Смарт телевизор Sony Bravia

Фигура Funko POP! Marvel: Spider-Man – Spider-Man (Oscorp Suit) (Special Edition) #1118

Spider man oscorp Страхотно допълнение към всяка Marvel колекция е новото специално издание в Oscorp Suit на Spider-Man. Старата история е известна – неговото истинско име е Питър Паркър, едно ухапване от паяк го превръща в супергероят, който се бори за доброто и справедливостта. С новия си Oscorp костюм той е готов за още много подвизи и предизвикателства. Фигурката е изработена от винил и е с приблизителна височина 9 cm. Тя е официално лицензирана и пристига при теб в специална картонена кутия.

Кунг-Фу Панда 3 (Blu-Ray)

Кунг-фу панда 3 Трета част на култовата анимация Кунг-Фу Панда! В тази история те очакват още много смях, дръзки приключения и небивали каши, които само По и компания могат да забъркат. Това е една покупка, която ще донесе безкрайно забавление за цялото семейство. Във филм номер 3 Войнът Дракон намира тайнствено селце, където живеят най-любвеобилните панди. Те са скандално лениви и несръчни, а той трябва да ги обучи, за да се защитават от страховития злодей Кай, който заплашва да ги унищожи.

Eminem – Music To Be Murdered By – Side B (2 CD)

Еминем - music to be murdered by side До всички меломани – Еминем се завръща с „Music To Be Murdered By – Side B“ Deluxe Edition. Дискът включва 16 нови песни. Изпълнителни продуценти на проекта са Еминем и Доктор Дре. В луксозния албум специално участие вземат Skylar Grey, DJ Premier, Ty Dolla $ign, Dr. Dre, Sly Pyper, MAJ и White Gold.

Творчески комплект Maped Modeling Friends – Тигър и зебра

Творчески комплект Maped   Вдъхновяващ комплект за начинаещи творци! С помощта на специалните форми малчуганите могат сами да създават цветни тигърчета и зебри. Освен хубавите емоции, които носи това занимание, то развива фината моторика, въображението, сръчността и усета към цветовете. Комплектът включва: пластилин за моделиране, правоъгълна форма, пластмасов нож, черен флумастер и инструкции.

Гейминг монитор Acer – Nitro EG241YPbmiipx, 23.8“ IPS, 144Hz

Gaming монитор Acer Nitro Acer Nitro EG241YPbmiipx ще направи всяка твоя игра истинско гейминг приключение. Той е 23.8-инчов FHD 1920×1080 монитор, който дава ярки и качествени изображения, с честота на опресняване 144Hz и възможност за овърклок до 165Hz. Високата му резолюция гарантира картина с отлични детайли и го прави перфектен за гейминг и други приложения, които изискват HD визуализации. Друга важна иновация е, че мониторът разполага с технологии, които намаляват вредната за зрението синя светлина и елиминират трептенето на екрана. Така че вече може да играеш любимите си игри, да гледаш филми и да работиш без дискомфорт дори в продължение на часове.

Джобен фотопринтер Polaroid – Hi Print 2×3

Джобен фотопринтер Polaroid Фантастична идея за топ покупка е този джобен фотопринтер. Той е компактен, функционален, лесно преносим и не на последно място е с наистина красив дизайн. С него бързо и лесно, без кабели и сложни настройки, може да разпечатвате каквото поискате и където поискате директно от телефона си. Времето за зареждане на вградената му литиево-йонна батерия е 1 час, а едно зареждане е достатъчно за разпечатването на поне 20 снимки. Polaroid използва иновативната технология Dye-Sub, за да превърне всяка ваша разпечатка в красива, ярка и жива картина.

Смартфон Xiaomi – Redmi Note 11S, 6.43″, 6/128GB

Xiaomi Redmi Note 11s Xiaomi Redmi Note 11S е истинско бижу, което ще ви бъде ценен помощник в днешния виртуален свят. Скролвайте гладко, играйте игри, говорете с приятели. Смартфонът разполага с безпроблемна 90Hz честота на опресняване, 108 MP камера и 6,43-инчов FHD+ AMOLED DotDisplay, бързо зареждаща се и супер издръжлива батерия, двойни стерео високоговорители. Дизайнът е минималистичен с естетично заоблени ръбове, които допринасят за издръжливостта му.