magnolia

Нови, красиви и различни – пъзели „Magnolia” пристигат в Ozone.bg

За първи път в България, и само в Ozone.bg, ще откриеш пъзелите „Magnolia” – уникални по дизайн и изпълнение. Те ще приковат вниманието ти и повярвай, че това си струва – крайният резултат ще бъде истинско произведение на изкуството!

Какво отличава пъзелите “Magnolia”?

Всеки пъзел е със стабилна сглобка, за да направи изживяването ти още по-разтоварващо и приятно. Всяко едно парченце е с гладко матово покритие, изключително приятно на допир, което прави реденето на твоята нова картина още по-голямо удоволствие. Възможността за преместване на няколко парчета наведнъж, пък, прави реденето супер удобно. Това е улеснение и за по-всички пъзел-ентусиасти, които искат да ускорят процеса на сглобяване.

В Ozone.bg вече са налични над 30 уникални пъзела с размери вариращи от 1000 до 1500 парченца, които само чакат да бъдат закрепени едно към друго. Убеди се сам каква пленителна колекция предоставя „Magnolia” –  палитрата от техни продукти наподобява една модерна арт галерия.

Отваряйки кутията, пред теб ще се разкрият хиляди малки парченца, от картини на автори като Роми Лерда и Александър Янсон, чиито картини са пресъздадени като пъзели само от “Magnolia”.

Избери и се забавлявай!

Точно това разнообразие на техните продукти превръща дори самото избиране на пъзел в развлечение. Има всичко за всеки!

Дамски гамбит – пъзел Magnolia от 1000 части

magnolia - queens gambit

Ако киното и телевизията са твоята страст, или пък следиш модерните сериали, то “Magnolia” вече имат нещо приготвено за теб – тематичен пъзел, изобразяващ любимата на хиляди героиня Бет Хармън от „Дамски Гамбит“:

 

Оркестър – квадратен пъзел Magnolia от 1050 части

magnolia - orchestra

Приятна изненада очаква и любителите на фантастичните герои. Те ще се зарадват на цветна и пълна със чудати художествени персонажи, картина за сглобяване, като квадратният пъзел с бандата от „Мистериозен Оркестър“:

 

Тбилиси 2 – пъзел Magnolia от 1000 части

magnolia - tbilisi

 

Ако пък искаш твоят пъзел да краси жилището ти в рамка, и имаш афинитет към картините и изкуството, то несъмнено подобни творби ще те накарат да се захванеш с реденето час по скоро. Шареният градски пейзаж на художника Дейвид Мартиашвили, част от колекцията му “Цветни къщи”, ще те мотивира да аранжираш своята любима стая:

Пъзелите „Magnolia” са един страхотен повод да прекараш приятни мигове със семейството или  за забавление с приятели – сговорна дружина – планина повдига (или пъзел сглобява…)! В края винаги получаваш изображение, дело на талантливи артисти, и то със страхотно качество.

Свежите и разнообразни продукти “Magnolia” те очакват само в Ozone.bg, така че не губи време в чудене, а в сглобяване. Ела и си избери твоят нов пъзел!