Включи се в СОЛО надпреварата на Пъзелмания!

Ново предизвикателство за феновете на пъзелите от Black Sea Puzzles! Включи се в първото индивидуално онлайн състезание по редене на пъзели и не пропускай да редиш СОЛО!

Пъзелмания Соло е най-новият формат на уникалното и утвърдено състезание, съвместно с Ozone.bg и Puzzles Bulgaria. За първи път можеш да се включиш в надпреварата сам, без съотборници и да се докажеш като най-добрия в реденето с колекция 2022 на Black Sea от 500 части. Грабни билет за индивидуалното събитие и покажи колко си бърз. Състезавай се за награден фонд от 2000 лв.

Всеки билет за Пъзелмания Соло е валиден за точно определена дата и час и важи за 1 човек. С него участникът си осигурява вход за виртуалната стая, в която ще се проведе състезанието, както и 1 брой пъзел, който ще му бъде изпратен предварително. За да получиш линк с юзър и парола за вход на състезанието, не пропускай да напишеш в коментара към поръчката си имейл за участие и двете си имена. На този имейл ще получиш и код за 25% отстъпка при покупка на пъзели от Ozone.bg, който ще бъде валиден до края на март 2023 година!

Кога?

Квалификации: 10 и 11 септември 2022 г. В двата квалификационни дни ще се реди пъзел 500 части, от най-новата колекция на Black Sea Puzzles.

Финал: 17 септември 2022 г. На големия финал ще се реди също пъзел от 500 части.

Къде?

Квалификациите и финалът ще се състоят онлайн с помощта на платформа Zoom. Всички участници ще бъдат поканени във виртуалните стаи чрез имейл с линк, юзър и парола. Пъзелмания Соло ще се излъчва в страницата на Ozone.bg във Facebook.

*Със закупуването на билета за участие, даваш съгласието си за заснемане и излъчване на формата, с твое участие.

Как?

За да се включиш в състезанието трябва да имаш:

  • Желание да се забавляваш и да побеждаваш;
  • Компютър с камера, микрофон и стабилна интернет връзка;
  • Регистрация в Zoom с имейла, който си подал като коментар в поръчката на билета си;
  • Пакет за участие в Пъзелмания Соло, който струва 25 лв. и трябва да се закупи чрез поръчка на сайта Ozone.bg, направена не по-късно от 04.09.2022 г.

Пакетът за участие осигурява имейл с парола за виртуалната стая, в която ще се проведе състезанието, и пъзела, който ще се реди, както и код за 25% отстъпка при покупка на пъзели от Ozone.bg.

При закупуване на пакета може да си избереш една от двете дати и часове – съответно 10 или 11 септември от 9:00 ч, 13:00 ч или 17:00 ч.

Задължително трябва да оставиш в коментар имейла, с който ще участваш в състезанието!

Какви са правилата?

  • Участниците* нямат право да разопаковат пакета до началото на състезанието;
  • Когато всички участници са във виртуалната стая, след сигнал от квесторите, всеки има 5 минути, за да разпечата пакета и да се подготви за редене;
  • Всеки участник може да използва помощни купички, тавички, кутийки или друго помощно средство, което да подпомогне реденето;
  • Участниците са длъжни да осъществяват постоянна видеовръзка. При прекъсване на видеовръзката участникът трябва да прекрати реденето до възстановяването ѝ;
  • Квесторите имат право да дисквалифицират участници при прекъсване на връзката или при други съмнителни обстоятелства;
  • В Пъзелмания Соло няма възрастови ограничения. Всеки, който смята, че може да се справи с предизвикателството, може да се включи.

Какви са условията?

На 10 и 11 септември 2022 г. ще се проведат квалификациите и ще бъдат излъчени участниците, които отиват на финал. Броят на излъчените финалисти от всяка квалификация ще зависи от броя на записалите се участници и ще бъде обявен на място. Пакетът за финала ще бъде изпратен на финалистите до няколко дни след квалификациите.

В различните часове ще се редят различни пъзели. Турнирните пъзели ще бъдат от 500 части на марката Black Sea Puzzles.

Всеки участник ще разполага с 3 часа, за да нареди, предоставения от организаторите пъзел. Ако за това време няма завършил участник, победител ще се определи по броя оставащи парченца. По време на състезанието няма да има регламентирани почивки и всяко прекъсване на реденето по лични причини и нужди, ще е за сметка на времето на участника.

На 17.09.2022 г. ще се проведе големият финал на надпреварата. На него ще се реди също пъзел от 500 части от марката Black Sea Puzzles.

Наградите ще бъдат под формата на ваучери и ще бъдат раздадени по имейл след обявяване на победителите.

Какви са наградите?

Наградният фонд е под формата на ваучери за пазаруване от Ozone.bg и ще бъде разпределен, както следва:

  • Първо място – 800 лв.
  • Второ място – 600 лв.
  • Трето място – 400 лв.
  • 4 утешителни награди за четвърто до седмо място по 50 лв.

За повече информация относно състезанието Пъзелмания Соло може да се обърнеш към екипа на Puzzles Bulgaria във Facebook.