15 години, 15 продукта, които не трябва да изпускаш

Вече 15 години Ozone.bg не спира да печели доверието на българските потребители, като им предлага безкомпромисно качество, бързо и ефективно обслужване, гъвкавост и разнообразие. През всички тези години ние не спираме да се развиваме, да осъществяваме нови  проекти, да се разрастваме и да правим всичко в името на удовлетвореността на клиента. И просто така, сякаш неусетно дойде време да празнуваме Рожден ден, защото станахме на 15! По традиция ние сме тези, които правят подаръци, когато помъдряваме, ще спазим това и тази година. Тук сме подбрали 15 продукта, на които препоръчваме да обърнете специално внимание и в които всеки ще се влюби. Гмурнете се в огромното разнообразие от предложения и си направете страхотен подарък.

  1. Център с активности Baby Einstein – Curiosity Table

Започваме със супер забавление за най-малките, което осигурява часове спокойствие на родителите. Активният център Baby Einstein предлага часове на занимания и игри за подрастващите. Масата е двустранна – за изкуство и за наука, може да се ползва на земята или на нивото на детето, и покрива широк диапазон от интереси. Детето ви едва ли ще се умори да опознава света, да се учи чрез игри и да се забавлява с множеството функции на центъра – мелодии на различни езици, схеми за откриване на цветове и мигащи светлинки, творчески занимания и много други.

  1. Фигура Funko POP! Television: The Book of Boba Fett – Luke Skywalker & Grogu #583

За почитателите на междугалактическата поредица „Междузвездни войни“ представяме тази страхотна POP! фигура от компанията Funko. Смелият Люк Скайуокър и мъникът Грогу нямат търпение да станат част от твоята невероятна колекция. Те са изобразени в динамична поза, отправени на път към древната джедайска планета Ossus, за да може Грогу да се научи да използва Силата.

  1. PlayStation 5 комплект

Запалените геймъри няма да пропуснат да се насладят на неподозирани гейминг възможности и да се впуснат в изследване на невероятни нови светове с конзолата PlayStation 5. Очакват ги невероятни игри, които ще ги потопят във виртуалния свят както никога до сега.

Ултра-бърз SSD, 4K-TV гейминг и до 120fps са само малка част от възможностите на тази невероятна конзола, а контролерът DualSense ще ви изненада със своята хаптична обратна връзка и адаптивните си спусъци.

  1. Ученическа раница Cool Pack Princess Bunny

Красивата ученическа раница със свеж дизайн на Cool Pack ще бъде чудесна изненада за децата, които обичат разнообразието, растат бързо и старите раници все не са им удобни. Тя разполага с 3-точкови регулируеми презрамки и допълнителна гръдна каишка за правилно разпределение на тежестта. Моделът е изработен от здрав водоустойчив полиестер, има две отделения и е подходящ за ученици от 1 до 4 клас.

  1. Мъжки портфейл Zippo – Saffiano, RFID защита, черен

За господата, които обичат изчистения стил, сполучлив подарък би бил този портфейл с RFID защита. Портфейлът е компактен, но много практичен и функционален, изработен от висококачествена телешка кожа, с щамповане Saffiano и различни отделения, за да поберете всичко необходимо и за да организирате вашите финанси, банкови карти и визитки.

  1. Lierac Supra Radiance Комплект – Възстановяващ крем + Mини почистваща крем пяна, 2 х 50 ml

За всички жени, които обичат да се грижат за себе си и обръщат особено внимание на чувствителната кожа на лицето, този промо комплект ще бъде истински попадение. С Lierac Supra Radiance получавате възстановяващ антиоксидантен крем за нормална към суха кожа, който се бори със стареенето на кожата, предизвикано от времето и влиянието на атмосферните условия, и мини крем пяна, която нежно почиства и премахва в дълбочина грима от лицето, замърсяванията и токсините от кожата, и я успокоява.

  1. Doppelherz System Kollagen 11.000 Plus, 30 + 6 флакона

Висококачествената хранителна добавка Kollagen 11.000 Plus от Doppelherz подпомага здравината, подвижността и еластичността на ставите, нормалното състояние на костите и функция на кръвоносните съдове и мускулите. Отличена с приз „Хранителна добавка на годината“ от Български фармацевтичен съюз.

  1. Смартфон Motorola – Edge 20 Lite, 6.7“, 8/128GB, сив

Motorola Edge 20 Lite със своите красиви цветове и изящни контури се отличава от всички останали, а дизайнът с водоотблъскващо покритие го прави устойчив на водни пръски. С него получавате по-висока скорост, повече издръжливост на батерията, 6,7″ OLED екран с 90Hz честота на опресняване, камера с 108 MP основен сензор, може да обедините компютъра и телефона си, а в допълнение има и подарък – силиконов калъф.

  1. Електрическа бягаща пътека KFIT – Carmen

Бягащата пътека е идеална за всички, които обичат на спортуват в домашни условия или чието натоварено ежедневие не им позволява да посещават фитнес толкова често, колкото биха искали. Моделът е стилен, удобен и предлага множество функции. Широката лента за бягане осигурява допълнителен комфорт, а механизмът за прибиране е много практичен, тъй като спестява място и само с натискането на бутона на пътеката, тя отново е готова за тренировка.

  1. Фритюрник с малко мазнина Philips – Airfryer XXL HD9650/90, черен

За всички чревоугодници, които обаче не обичат да прекарват твърде много време в кухнята, този фритюрник ще се превърне в любим уред. Philips Airfryer XXL работи с горещ въздух, за да приготвя изключително вкусна  храна с малко или без никакво олио. Новата технология за премахване на мазнини е предназначена за извличане и улавяне на мазнини от храната, което я прави най-здравословния начин за пържене за цялото семейство.

  1. Настолна игра Евърдел – стратегическа

Любителите на сбирките с приятели и настолните забавления ще отделят подобаващо внимание на стратегическата игра Евърдел. В очарователната долина на Евърдел цивилизация на горски същества процъфтява, а вашата задача е да я развиете и разширите. Вие ще бъдете водач на група същества, които се занимават точно с такава задача. Има сгради, които да построите, оживени герои, които да срещнете. Очакват ви много приключения и изненади!

  1. Пъзел Black Sea Premium от 1000 части – Дяволският мост, Владислав Терзийски

Реденето на пъзели е страхотно хоби, което когато и да се започнете няма да е късно. Сега искаме да ви представим един страхотен пъзел на Black Sea от серията Premium. С „Дяволският мост“ фотографът Владислав Терзийски улава красивото и мистичното в една местност, обвита с множество легенди. Именно това го прави една от най-посещаваните забележителности в Източните Родопи. Освен удоволствието от реденето с този пъзел получавате и красива картина, която да украсява дома, вилата или офиса ви.

  1. Конструктор LEGO Classic – Творческа кутия с блокчета (10696)

Мечтано забавление за малки и големи – колекция от 484 тухлички на LEGO Classic, които са в 35 различни цвята, и дават безброй варианти за творчество и развихряне на креативните способности. За да стимулират детското въображение, от LЕGO Classic са добавили в кутията и подробни инструкции за сглобяване на различни животни, растения и предмети.

  1. Принц Хари. Резервният

Особено актуална тези дни е скандалната автобиография на принц Хари, който се отказа от кралските си задължения и заживя в Америка, но по-всичко личи, че не се е отказал от ролята си на бунтар и кралска особа, която създава само неприятности за известното си семейство. Тук ще откриете още проницателност, откровение, самокритика и заслужена мъдрост за вечното надмощие на любовта над скръбта.

  1. Приказки по телефона (Пан)

Книгите за деца са задължителни за всяко семейство, а класиката на Джани Родари е едно от най-пристрастяващите четива за млади слушатели и читатели. Ако искате да възпитате отдаден читател от най-ранна възраст, със сигурност тази книжка ще ви бъде от полза. Тук ще срещнете забавни случки и герои, много веселие и мъдрост, която без да се натрапва изпълва сърцата с добрина.

  1. Матрак Magniflex – Naturcomfort Deluxe

Кой не обича добрия сън? Той е важен, за да се чувстваме добре във всеки аспект от ежедневието. Затова когато избиране матрак, правете го с повишено внимание и обмислете всичките си нужди и предпочитания. Твърдият матрак Magniflex Naturcomfort Deluxe предлага изключителна височина от 30 cm и екологичен, дишащ текстил, който гарантира естествена среда на сън. Двата слоя по 2 cm Memory Foam HD пяна от всяка страна отпускат напрежението и подпомагат релаксацията, а ядрото, изградено от Eliosoft пяна внимателно поддържа тялото в правилна позиция.

  1. Безжични слушалки Sennheiser – CX Plus SE, TWS, ANC, черни

До всички аудио маниаци – обърнете внимание на безжичните слушалки Sennheiser – CX Plus SE, TWS, ANC, защото те предлагат превъзходен звук без компромиси. Те имат всичко – страхотен ергономичен дизайн и интуитивни контроли за максимален комфорт и лекота на използване. Разполагат с общо до 24 часа време за възпроизвеждане, за да се насладите на кристално чист звук и дълбок бас, които можете да персонализирате.