raptor-gifts

5 идеи за подаръци от Raptor

В тази серия постове ще видите предложенията за коледни подаръци от нашия екип. Тук всеки от нас ще се ограничи само до 5 идеи, а повече предложения можете да видите в категорията Подаръци на сайта.

Привет! Казвам се Васи и съм маркетинг мениджъра на Ozone.bg – имам завидната задача да популяризирам продукти, да измислям рекламни кампании и да организирам събития с наше участие. Ето и моите предложения за подаръци:

  • AKG Quincy Jones Mini Q460 – тъй като музиката е важна както на улицата, така и в офиса, слушалките са идеален подарък. AKG е една от по-добрите марки, които съм чувала, а on-ear модела, разработен съвместно с Quincy Jones е удобен за ползване навсякъде. Слушалките са компактни, идват с калъф за носене и изолират добре.
  • Игра на тронове в колекционерско издание –  сериалът със сигурност отнема по-малко време от книгата и е направен много добре. Това, което прави бокс-сета на първия сезон толкова подходящ за подарък, е драконовото яйце. Естествено, може да се комбинира и с втория сезон.
  • Термос чаша-обектив – това ще е идеален подарък за всички фото-фенове. Чашата изглежда добре и ще се впише идеално за зимни фото-разходки, през които кафето и добавките към него трябва да останат топли.
  • Discworld Board Game – както ще е видно от препоръките на всички, в офиса сме големи фенове на настолните игри. Моето предложение е специално насочено за всички фенове на Пратчет – действието се развива в Анкх-Морпорк, а механиката е достатъчно проста, за да се схване от първата игра.
  • Тениски Star Wars – задължителни за гийкове, с готини щампи и пасващи добре както на спортно облекло, така и в комбинация със сако. Липсата на дамски размери няма нужда да ви плаши – S-ките се носят добре и от дами.