Оранжево, по-оранжево – Хелоуин иде със страшни отстъпки!

Докато чакаш празничната вечер, в която преобразени мъници ще позвънят на вратата ти и ще ти поставят добре познатия ултиматум Пакост или лакомство, настани се удобно и разгледай хелоуинските ни предложения – очакват те от страшни по-страшни отстъпки. Независимо дали си фен на празника, или пък предпочиташ да останеш встрани от страхотиите в този ден, със сигурност ще намериш нещо, което да те впечатли.

 

Да започнем с атмосферата – ароматната свещ Bispol Premium – Pumpkin Pie е идеалното начало. И с визия, и с аромат – съвсем като за Хелоуин е.

Ако си жена, автоматичната маша за къдрене 8000 на Philips ще ти помогне мега скоростно да се приведеш в приличен вид за пред призраците, вещиците и останалите мрачни създания, които ще те посетят в тази така страховита вечер. А прекрасните къдрици са добра идея и за всеки ден след това.

Не ти се стои сам в призрачната нощ? Няма проблем – грабни смартфон Nothing – Phone 2 и се обади на приятел, който е готов веднага да ти предложи компанията си или пък просто се наслаждавай на страхотния телефон, който сам по себе си може да ти предложи много. Наистина много. И, за да се отплатиш подобаващо на устройството си, разгледай възможностите да го „облечеш“ не просто прилично, а отлично с калъфче за телефон, избирайки от около… безброй възможности.

В случай че в семейството ти има деца, които по неведоми причини не са излезли на лов за бонбони, ами да – трябва и за тях някакво занимание да има. Добре, че сме помислили за всичко и за всички. Активната гимнастика от KinderKraft Tippy e просто най-доброто за най-малките – часове забавление в палатка или върху килимче, много цветове и на всичкото отгоре в цялата тази прелест има и образователен елемент.

Тук е мястото да споменем и за една леко стряскаща и много различна от всеобщите представи за детски играчки кукла – Мая на испанската марка Paola Reina. Само ще споменем, че е с червена коса и с камуфлажно яке. Ако се осмеляваш, погледни я!

За тийнейджърите (те, разбира се, са над тези неща, но тихо да не чуят, че ще стане страшно наистина) в Ozone ще откриеш тихо и кротко занимание, в което може да се включат и всички останали членове на семейството, а именно – страхотния пъзел Black Sea – Време за сън! Тези 1000 части ще пренесат горската идилия в дома ти за миг. Даже в присъствието на тийнейджър.

Имаме и вариант „Б“, разбира се, ако това с пъзела не сработи. Настолната игра The Witcher: Old World е още едно страхотно предложение за хелоуинската семейна вечер! Вещери, чудовища, приключения и опасности – абсолютно в унисон с празника, нали?

Видеоиграта Diablo IV (PS4) е друг вариант да се потопиш в един страховит свят. Тайни, мрак, сенки и демонични орди – няма място за страхливци в атмосфера, пропита с всичко това!

Нека да поговорим и за по-сериозни дози адреналин – с гейминг лаптоп Acer Nitro 5 ще ги имаш налични 24/7! Към лаптопа получаваш и раница, за да сме сигурни, че ще можеш да го вземеш навсякъде с теб.

Поредното изкушение за геймъри (и не само) е клавиатурата Apple Magic Keyboard с Touch ID. Удобна, с български език и впечатляващ дизайн, тя ще те спечели от пръв поглед.

Дотук с лесните избори. Pet Semetary или „Групова терапия за последни момичета“? Книга или филм? Филмът ще те остави без дъх, все пак говорим за Стивън Кинг и една от наистина ужасяващите класики в жанра. Ако имаш за домашен любимец котка, помисли пак дали да го гледаш.

Книгата пък разказва история за истинска касапница в миналото на една жена, оцеляла като по чудо. Чудото обаче е напът да свърши… Което и да предпочетеш, едно е сигурно – през нощта няма да се спи!

А за да бъде идилията пълна, покани ужасяващия герой на Кинг – Pennywise в своя дом, под формата на страхотна Funko фигура.

Ако имаш нужда от глътка свеж въздух след всичко това сме ти приготвили страхотния суитшърт Puma Evostripe, който ще направи следващата ти разходка комфортна и елегантна.

И в заключение да споделим два извода, до които стигнахме. Първо –  Хелоуин е една нощ в годината, но с предложенията на Озон усещането за Хелоуин може да трае значително по-дълго! Второ –  Феята на зъбките и детските зъболекари ще имат много работа за вършене след тази бонбонена нощ.